Dodaj do ulubionych

jak długo te bóle?????

28.05.05, 22:33
rany, powiedzcie, ile mogą trwać przepowiadające bóle?od dwóch tygodni mam
bóle "okresowe", nieregularne skórcze, dziś miałam dwa ostre skórcze, potem
cały dzień mnie ćmi brzuch, bóle w dole brzucha. ile to jeszcze moze potrwać?
to 38 tc, pierwsze dziecko, powiedzcie, że to juz niedługo.....
Obserwuj wątek
    • sylwiawm Re: jak długo te bóle????? 28.05.05, 23:16
      Od odstawienia fenoterolu ( w 38 tyg) miałam bóle. Urodziłam 2 dni po terminie,
      czyli ponad 2 tygodnie.
      • esterka8 Re: jak długo te bóle????? 29.05.05, 00:14
        ja mam już od 2 tygodni, tabletek nie brałam, ale nic nie zapowiada dalszego
        ciągu- jak mnie zaboli, to już mam nadzieję, a tu nic- przestaje.... rany,
        chyba dłużej niż jeszcze ze 2 tygodnie to nie potrwa? no niby nie powinno..
        bedzie termin. dzięki za odpowiedź Sylwiawink)
        pozdrawiam
        • gabi67 Re: jak długo te bóle????? 29.05.05, 09:14
          Esterko ten ból musi potrwać szyjka się roszrza i robi sie rozwarcie a dzidzia
          przygotowuje się do przyjścia na światsmilePotem dostaniesz normalnych skurczów
          one trwaja 3-5 minut po 60 sekund sprawdzisz to z zegarkiem.Taki to ludzki
          organizm prawie jak baba zegarowasmileWszystko o swoim czasie nie badz nie
          cierpliwa ,dzidziuś wiek kiedy mka ci zpłakaćsmile
          Pozdrawim Cię serdecznie Gabismile
          • esterka8 Re: jak długo te bóle????? 29.05.05, 13:29
            wiem, że muszę być cierpliwa- chyba przez te upały nie jestem, ale podobno od
            wtorku ma być zimniej- więc i ta cierpliwosć mi może wróciwink)) mam do Ciebie
            Gabi jeszcze jedno pytanie- wpisałaś sie do wątku "mamy XXL" czy miałaś
            przenoszone ciąże? bo lekarz ostatnio mi powiedział, że właśnie ze względu iz
            nie jestem chuderlakiem to przenoszę najprawdopodobniej, ja może nie jestem
            XXL, ale może XL. no i to duże dziecko też po mamusi...
            pozdrawiam serdecznie i dzięki za odpowiedź wink))
            • gabi67 Re: jak długo te bóle????? 29.05.05, 13:37
              To nie ma nic do rzeczy czy jests szczupła i przy kości .Ja raczj jestm przy
              kości i raczej rodze dzieci przed terminem niz posmileTagrze niech lekarz troszke
              nie przesadza i na zapas nie straszysmileWiesz bardzo dobrze że terminu porodu
              100% nie jest wstanie określić żaden lekarz dlatego, jest ten termin dwa
              tygodnie przed i dwa tygodnie posmileA 38 tc to już ciąża donoszona i możesz w
              każdej chwili pojechać na porodówkę więc już się nie martwsmileBo napewno urodzisz
              sliczna i zdrową dzidzie czego ci serdecznie życzesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka