niedziela

(80 wyników)
  • No, nie powiem- tak nagle minus 4 to jest zaskoczenie. Spacer poranny już był img202.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=1006636p.jpg Obiad dziś będzie wcześnie, w południe, zaraz potem ruszamy na koncert do opactwa w Szczyrzycu. Miłej niedzieli, Dziewczyny!
  • Otóż wypiłam herbatę na pusty żołądek i jest mi mega niedobrze;) Plany na dziś - pierniczenie z dziećmi Miłej niedzieli!
  • W najbliższą niedzielę (10.05) serdecznie zapraszam na wspólny spacer do Parku Czechowickiego w Ursusie www.ursus.warszawa.pl/galerie.php?kat=Park%20Czechowicki Zbiórka między godz. 12-13 przy stawie, pod wierzbą płaczącą :) Osoby dojeżdżające komunikację miejską odbiorę o godz. 12 z przystanku "Adamieckiego" w Ursusie Do zobaczenia!!! :P Silvii & Dan
  • popieram, wspieram i aż mi serce rośnie jak sobie pomyślę ile dobrego Owsiak zrobił :D na porodówce gdzie leżałam wszystkie inkubatory były oznaczone jako prezent od WOŚP, badanie słuchu też dzięki Fundacji. kiedyś namiętnie wrzucałam pieniążki do puszek wolontariuszy-teraz już za stara;) jestem na gonienie za nimi po naszym zadupiu,więc smsy wysyłam. obowiązkowy punkt niedzielnego popołudnia to będzie oglądanie chociaż migawek z Finału. Szkoda tylko,że na światełko do nieba nie mogę ...
  • Wczoraj Natalka pojechała z tatą do swojej prababci na południe Polski. Wróci dopiero w niedzielę. Fakt, jest lżej, więcej czasu i w ogóle... Ale jak cicho i smutno. Już mi jej brak, a tu jeszcze tyle dni!
  • samotna kawa. samotnosc jest do bani:/ myslalam, ze bede byczyc sie i cieszyc sie wolnoscią podczas tego samotnego weekendu, a tesknie okrutnie za moimi chlopakami. i czekam na wieczór, bo wtedy wrócą. z wczorajszych zakupow wrocilam z jedna parą spodenek i trzypakiem skarpetek - wszystko dla Piotrusia. ech, jednak zdecydowanie wolę, gdy jestesmy we trójkę. miłego dnia - zapowiada sie slonecznie i cieplutko!
  • Siedze od 1,5 godz i nikogo nie widze na forum... pije kawke, to chyba moja ostatnia z Wami, bo bede odcieta od internetu przez dluzszy czas. Jak juz sie wprowadzimy do naszego domu to sie odezwe. Pewnie zajrze czasem przy okazji, bo nie wytrzymam :) Ech, co za mile uzaleznienie.
  • Cholera, jak teść przylatuje i możemy wreszcie zrobić chrzciny, to w takim terminie, że najbardziej pasowałby dzień roboczy :/ Przylatuje w sobotę po południu, zanim dojedzie do domu będzie wieczór, a że teściowie mieszkają na drugim końcu Polski, to musieliby od razu wyjechać, bo droga to jakieś 8-10 godzin.
  • Posypały mi się plany a nie mam ochoty siedzieć w domu. Może... ekhm... mogłabym (tzn. Bruno + ja) do którejś z Was się wprosić...? Może jakieś fajne ognisko ktoś organizuje? Grilla? Obiecuję przygotować coć fajnego dla dzieciaków :-) I ugotować coś :-) I będę grzeczna baaardzo :-) Dojadę tak do 300km i... mogę zostać na noc.
  • Pijcie Kochane, bo już coraz mniej kawek z lotniska przed nami. Dziś na lotnisko przewiozla mnie Kama więc dzień zaczął sie cudownie jak i noc, która spędziłysmy w jednym łóżku była wyjątkowa, hi, hi i ho, ho. Moze bedzie sie wypogadzac bo niebo jakieś takie nieśmiało przejasniajace sie nad Warszawą. Miłego i dobrego dnia bez względu na aure
  • kawa?(5)

nie ma kawy w niedzielę? a ja miałam taki udany początek dnia :) poranne długie czytanki-przytulanki, potem hamerykańskie pankejki w wersji piernikowej - niebo!!!! - choć z pewnością nie fit i do 38 mnie to nie przybliży;) a w południe wyruszamy całą gromadą (z moimi ulubionymi ludźmi i zwierzętami;)) w bardzo fajne miejsce daleko w bory, lasy, jeziora. Miłej niedzieli dla wszystkich
  • dla dziewczyn które nie mogą 29 (jak ja :) lub chcą się spotkać podwójnie. Proponuje 23 niedziela w blue city, tam jest taki mini plac zabaw chicco dzieciaki będą mogły poszaleć a my wypić kawkę (ja moją ulubioną z coffe heaven). przy okazji bedzie można odebrać kredki dla dziewczyn co zamówiły. Proszę wpisywć się na listę obecności.
  • Forumki drogie :) Wyrywam się na małe wagary do Krakowa. Może macie ochotę na wspólną kawkę w niedzielę koło 11? Może być z preclem :))))
  • To będzie debiut mojej córki :-) Mam nadzieję, że zarażę ją tą pasją i że przedstawienie (dla dzieci) jej się spodoba ! Mam plan aby chodzic z Julą do teatru min raz w miesiącu.
  • Ostatnio cierpię na totalną bezsenność, więc zacznę ten - mam nadzieję - piękny i miły dla wszystkich przyszłych i doszłych już mamuś dzionek. :-))
  • Dziewczyny, zapisalam swojego Lipcowego syna na pilkarskie zajecia socatots (grupa wiekowa 3-4 lata). grupa sie dopiero konstytuuje:) moze to byc sobota po poludniu lub niedziela rano. czy ktos chcialby do nas dolaczyc?
  • moze tym razem sie uda? weekend? zoo? vapiano? blue city? gdzies indziej?
  • Bo ja chciałam umyć okna, a moja teściowa się oburzyła. Ale one są totalnie brudne, a ja od jutra mam masę roboty i na dodatek młody w domu zostaje i nie chcę przy nim okien otwierać. Będę mogła je umyć dopiero za tydzień. :/ Co takiego jest złego w myciu okien? Bo jak odkurzałam to nie miałam wyrzutów sumienia, no i pozmywałam i łazienkę umyłam. Bo to chodzi o to, że inni widzą, ze sprzątam czy jak?
  • Shem i inne dziewczyny, podejmujemy temat wiosennej wymiany ciuchów? trochę przygotowałam, chętnie się z Wami spotkam, może komuś się przydadzą. Ja mam rozmiar 38/40 wzrost 170.
  • Wstaliśmy o zgrozo o 5.45!!!, no ale przecież akurat dziś nie powinnam narzekać, bo toż przecież była 6.45, czyli całkiem przyzwoicie, nie? tylko czemu miałam ochotę Janka poddusić;) Wcinam śniadanko, a zaraz na basen ze starszą zmykam, a potem spacer, bo cudnie świeci słonko i do Magnoli podskoczymy na układanie wielkiego policjanta z Lego:) Jasiek będzie przeszczęśliwy:) Pozdrawiam wszystkie forumki i życze miłej i słonecznej niedzieli:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się