Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      odkrycia

odkrycia

(56 wyników)
    • Czy jedno nie wyklucza drugiego? Jesli ubieram czarne,eleganckie spodnie i do tego biala koszule to czy szpilki z odkrytymi palcami i pieta beda odpowiednie?
    • zastanawiam sie czy takie dobrze wygladaja tylko na gola stope? czy pasowalyby tez na grube rajstopy (to mi jeszcze jakos pasuje) albo do spodni z grubszymi kryjacymi rajstopowymi podkolanowkami? jak myslicie? kupilabym te buty bo wygladaja calkiem zgrabnie na nodze, tylko sie zastanawiam kiedy i jak je nosic. bo na gola stope to tylko jak cieplo ale wtedy moze byc troche za cieplo z tymi paskami na gorze (sa jednak dosc zabudowane), a jak chlodniej to znowu dziwnie golymi pa...
    • Na lato zbyt zabudowane. Na jesien dobre beda? Widze je bardziej z kryjacymi rajstopami niz na bosa stope... Jestem na etapie poszukiwan :) Jak myslicie? tinyurl.com/5t3rwa tinyurl.com/5jplzz
    • Chce iść na Sylwestra w butach odkrytych i w rajstopach, chodzi mi o rajstopy ciemne – co myślicie? Jakie by pasowały? Buty maja sporo wycięty przód .
    • Witam czy do butów obecnie wszędzie prezentowanyc z odkrytymi palcami jak np te: www.butyk.pl/towar.1833.Polbuty_lakierki_pantofelki_peep_toe_szpilki_Bronx_Cynthia_82990.html nosi się rajstopy? pozdrawiam Aga
    • Dziewczyny, chciałam sobie kupić buty z odkrytym palcem, na lekkim obcasie - po prostu wiosenne. Ale pogoda mnie nie skłania do ich kupna: ciągle pada deszcz, jest zimno. Podejrzewam, że paluchy mi zmarzną w takich butach. Czy jest sens kupować je teraz?
    • Hej Wybieram się na wesele i będę miała sukienkę z dużym dekoltem i odkrytymi plecami jaki stanik mam do niej dobrać,zalezy mi na tym było wygodnie i pewnie czy któraś z Was nosiła moze cos takiego i jak to sie sprawowało. www.intymna.pl/katalog/complets.php?ctk=show_prod&page_id=catalog&cat_id=179&mid=131&id=2787&page=2&sizeslt=0&sess_id=3236ca2b951f7300a9321923698b07ff Ogólnie co możecie polecić. Pozdrawiam.
    • Jak wiadomo :P, skrajnie odrzucam wysokie obcasy, ale miewam problemy już na dużo niższych. Przy czym ostatnio wreszcie sobie zdałam sprawę, w czym sedno problemu. Boli mnie stopa po dłuższym chodzeniu w niektórych butach i boląca część to bynajmniej nie palce i "poduszka" (tak określam część zaraz za palcami), tylko śródstopie. Mimo tuszy nie mam a) skrzywienia kręgosłupa, b) platfusa - podbicie mam wręcz wysokie i chyba ten problem. No i tu zaczynają się schody... Do moich najwyż...
    • Mam słabość do rajstop, ale nie jestem pewna czy kabaretki będą pasowały do klapek na szpilce. Czy mogę liczyć na waszą opinię?:)
    • Czytajac niektore fora,zauwazylam,ze kobietom nie podobaja sie odkryte brzuchy.Mowia,ze to tipsiarskie,niemodne,zbyt wyzywajace itp.Nie rozumiem (?).Jesli dziewczyna ma zgrabny,plaski brzuch to dlaczego ma go nie odkrywac? Co innego ogladac zwaly tluszczu wylewajace sie spod spodni,a co innego zgrabny brzuszek. Powiem wiecej,mam plaski brzuch,ale wciecie praktycznie zerowe,uwielbiam chodzic z "golym brzuchem",choc pewnie niejedna z Was bylaby zszokowana,jak ja sie tak nie wstydze...
    • Chodzi mi o polskie nazwy, może ktoś wie?
    • zastanawiam się nad kupnem butów na obcasie z odkrytymi palcami i zamierzam ubrać je na wesele. a więc konieczne są rajstopy, zwłaszcza o tej porze roku. czy w chodzi w ogóle w grę taki zestaw, jak buty z odkrytymi palcami i rajstopy??
    • mianowicie chodzi o to, że jutro wybieram sie na poszukiwania studniówkowych butów (bo potem mogą zostac juz tylko resztki) czy do długiej az do ziemi sukni będą pasowały czółenka (całe lub z odkrytymi palcami ) czy nie bedzie to wyglądało zbyt "masywnie"? czy raczej szukac sandałków na paskachach? który zestaw waszym zdaniem bedzie prezentował sie lepiej ??
    • Co sądzicie o butach sportowych czy półbutach dla faceta ale takich niesznurowanych i z odkrytą piętą, czyli w sumie są to klapki ale z przodu nie wyglądają na klapki. np. takie mustanga www.buty-mustang.pl/sklep,1597,21025659,38096512162975,03,,pl-pln,168221,0.html bądź www.buty-mustang.pl/sklep,1597,21025659,38096512162975,03,,pl-pln,168003,0.html Podoba się Wam jak chłopak takie nosi czy odraża ta pięta z tyłu?? No i czy do takich klapek się zakłada skarpety czy nie? ...
    • sandały do spodni(chodzę tylko w spodniach)lepiej jak maja zakryte przody czy mogą mieć odkryte. Jakos mam zakodowane, że mają mieć pełne przody.
    • Co o tym sądzicie? Ostatnio ogladalam program ,gdzie dowiedzialam ze teraz mamy mode " na brzuski" kobiet w ciazy. Mi to w ogole się nie podoba a wrecz brzydzi...
    • że mam lewą nogę krzywą. Poza tym,nawet jeśli schudnę,mam:krzywy zgryz,złe proporcje ciała,ładna jestem średnio,a biust zniszczyłam sobie minimizerami. Bez_mapy napisała: A czy atrakcyjny wygląd wyklucza przyjemność? O co wam chodzi, czy nie można dobrze wyglądać i w dodatku świetnie się bawić? Problem w tym,że nawet jak schudnę,nie będę dobrze wyglądać.Dlaczego bez_mapy sugeruje,że wszystkie mamy być upajająco śliczne?
    • Hej Dziewczyny! Co zakładać jesienią do spodni (zarówno dżinsów jak i eleganckich) i pantofli/czółenek? Na gołą stopę nie wygodnie, zostają oprócz rajstop, podkolanówki. Ale mam zasadnicze pytanie: beżowe (cieliste) czy czarne? A co w przypadku czółenek z odkrytymi palcami?
    • Kiedys najczesciej na czarno, teraz mam ochote na zywe kolory. Najbardziej - na rozmyty zolty i limonkowy zielony, ewentualnie pistacja. Oryginalne to nie jest, bo - niestety - to teraz popularne kolory. Ale przynajmniej bedzie w czym wybierac:) A kiedys nie znosilam ani zoltego ani zielonego! Macie takie kolorystyczne odkrycia, o ktore kiedys byscie siebie nawet nie podejrzewaly?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się