el-li 19.04.10, 23:31 sandały do spodni(chodzę tylko w spodniach)lepiej jak maja zakryte przody czy mogą mieć odkryte. Jakos mam zakodowane, że mają mieć pełne przody. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: sandały do spodni 20.04.10, 07:42 Ludzie, ale wy macie problemy:). Poza tym, co to sa sandaly z zakrytymi przodami? To juz chyba nie sa w takim przypadku sandaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: sandały do spodni 20.04.10, 08:14 Chciałabym miec takie problemy;). Mogą mieć zakryte, ale odkryte też. Zależy od Fasonu i spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: sandały do spodni 20.04.10, 13:01 bsolutnie nie musza byc zakryte przody i wracajac do odkrytych przodow: ogladajac sprawozdanie z uroczystosci pogrzebowych w ostatnich dniach z przerazeniem zauwazylam w rzedzie glow panstwa stojacych, pania w czarnych butach z odkrytymi palcami zapalajaca (stawiajaca) znicz, nie wiem jak sie kobieta nazywa wiec nie podam nazwiska ja wiem ze w takiej chwili ...ale nawet w takich chwilach protokoly obowiazuja Odpowiedz Link Zgłoś
el-li Re: sandały do spodni 20.04.10, 20:21 dzięki Ci tralalumpek. Nosi sie rózne rzeczy i połaczenia... ale istnieją jakieś ogólne zasady (rozumiesz to doskonale). A co do problemów to własnie ten mój jest taki nawet powyżej standartowych czytając to forum, dlatego wcale sie nie speszyłam czytając odpowiedzi dziewcząt powyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś