Forum eDziecko eRodzice ''macochy'' ;)
ZMIEŃ
      ojcostwo

ojcostwo

(3 wyniki)
    • Moj chlop jest posiadaczem ksiazki napisanej przez pewnego machoidalnego znawce samochodow z Wysp - to wlasciwie zbior felientonow, niestety nie tylko o samochodach. Przegladajac przypadkowo to arcydzielo, natrafilam na taka oto zlota mysl: "Dla ojca, dzieci to frajda. Dla matki, dzieci to odpowiedzialnosc. Dlatego to wazne, by miec obydwoje rodzicow. I dlatego tez, jesli nie ma wyraznych przeciwskazan, sady musza trzymac strone mam." I co my na to?
    • Witam dziewczyny ponownie. Mam pytanie. Jakie czynności podjąć w sytuacji, kiedy po 13 latach zachodzą przesłanki świadczące o tym że człowiek który uznał dziecko (nie będący mężem matki), może nie być biologicznym ojcem dziecka, a matka odmówiła zgody na przeprowadzenie badań na ustalenie ojcostwa??? Aha, jeśli byście miały jakiś namiar na jakiegoś dobrego adwokata z tego zakresu z Warszawy lub okolic, to byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam cieplutko Olka
    • natchnął mnie jeden wątek. czy jeśli ojciec okaże sie nie być ojcem bilogicznym, a w papierach nie da rady juz zmienić, bo jest dawno po terminie, to może to być podstawą wydziedziczenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się