Forum eDziecko edziecko Pomocne emamy
ZMIEŃ
      ojcostwo

ojcostwo

(3 wyniki)
    • Mam wielka prosbe. Kolezanka matka 8 letniej dziewczynki jest samotna matka. Nigdy nie korzystała z zasiłków dla samotnych. Chciała by zalatwic ustalenie ojcostwa a pozniej alimenty. Czy jakas dobra dusza podpowie co gdzie poskladac?:)
    • Jest zalozona sprawa o zaprzeczenie ojcostwa, na ktora trzeba jeszcze poczekac a trwa to juz kupe czasu a biologiczny ojciec dziecka musi wyjechac za granice, nie moze czekac na rozprawe. I tu moje pytanie: 1. czy mozna notarialnie sporzadzic Uznanie dziecka do USC zeby wyrobic nowa metryczke dziecku 2. czy rowniez notarialnie mozna sporzadzic zezwolenie na wyrobienie dziecku paszportu? przerpaszam, ale zamiescilam ten post jeszcze na emamach, bo zapomnialam, ze Wy jestescie bardziej o...
    • Kochane, jakis czas temu pisalam do was w sprawie zaprzeczenia ojcostwa. Wreszcie dostalam termin rozprawy po 10 miesiacach (!!!)m i w zwiazku z tym mam pytanie. Jak to wyglada w praktyce? Jakie dowody musze przedstawic ze ten typ nie jest ojcem mojego dziecka? Wystarczy powiedziec ze nie jest i juz? Pomozecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się