Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      opanowany

opanowany

(6 wyników)
    • otomoto.pl/suzuki-gsxf-600-czarny-metalik-super-stan-M961437.html mam na oku, dobry byłby na początek ? Nie znam się a bardzo mi się podoba. Warto, czy dam radę opanować potwora ? Zaraz zadzwonie albo jutro lepiej :)
    • co myślicie o przesiadaniu się z 50-cio konnego kuca na stukonnego rumaka? kucyka nie opanowałem do perfekcji, więc czy bać się rumaka? może coś pośredniego na początek? jak myślicie moi doświadczeni bracia? czy 100 koni to zbyt dużo dla przeciętnego jeźdźca? proszę o uwagi i komentarze.
    • Sporo się naczytałem o zagrożeniach płynących z dużej pojemności i sporej mocy (Dragstar - 62KM) motocykla kupowanego, jako pierwszy w życiu pojazd dwukołowy. Czy waszym zdaniem ten cruiser na pierwsze moto to ogromny błąd, czy może - świeży jeździec - jest w stanie go "opanować"? Nie wiem czy to istotne - mam 30 lat, samochodem jeżdżę od 12. Uprzejmie proszę o fachowe opinie.
    • Starałem się odszukać trochę informacji na ten temat, ale nie znalazłem tylu, żeby czuć się usatysfakcjonowanym, więc postanowiłem się zapytać. Od jakiegoś czasu narasta we mnie myśl, żeby nauczyć się jeździć na motorze. Jednak blokuję mnie trochę strach i pytania, czy dam radę itp. Jestem osobą, która w życiu na motorze nie siedziała, a i koordynacji na rowerze zbytnio wyrobionej nie mam, bo ostatni raz jeździłem na nim w okolicach komunii (ok. 10 lat temu...), a potem mi go ukradl...
    • Witam Jestem początkującym motocyklistą i mam problem jakie moto na początek.Chodzą mi po głowie te wymienione w temacie.Lepiej wybrac cos z pięćsetek czy moze Bandita 600?? Mam do wydania ok. 15 000 Jakie są Wasze sugestie?? Pozdr. Marcin
    • Witam. Mam pytanie. Otoz dostalem nie tak dawno (ok tygodnia temu) na 18 urodziny uzywane Suzuki GSXR 600 SRAD. Nie byl to tani motocykl tak wiec chcialem po kolei pytac, a mianowicie: Poniewaz wiem, ze jest to bardzo niebezpieczny sprzet (250 km/h, 110 KM), chcialbym sie dowiedziec jak skutecznie opanowac ten motocykl i nie zliczyc przy pierwszym lepszym zakrecie slifowania nawierzchni. Mam 181 cm wzrostu i waze cos ponad 70 KG. Jestem czlowiekiem z natury opanowanym, motorki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się