Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      opanowany

opanowany

(4 wyniki)
    • -Susan Powter- Stop The Insanity: About her philosphy. ... Susan Powter. Yes! she is still around ... Susan's recommended way of eating mainly consists of consuming high quality whole grains, legumes, vegetables and fruits ... steadfast.tripod.com/vicki/powter.html www.peoplesuccess.com/powter.htm zajrzyjcie na strony o Susan Powter - to bardzo znana postac w USA specjalistka od diety i fitness - niezła kobitka choc juz była gruba jak worek-nie mąki ale smalcu jej dieta to p...
    • Czy ktoś zna sposób żeby nauczyć całkowitego "tępaka" (czyli mnie) pływać? Bardzo bym chciała, ale nie mogę, nie wiem czemu....... Wody sie nie boję (pod warunkiem że mam grunt pod nogami, zaczęłam chodzić na basen, ale nic mi nie wychodzi Może ktoś miał podobne problemy i coś mi doradzi? Proszę!!!!!!
    • Ile średnio kosztuje godzina z ternerm na basenie? Chiałabym się upenić czy mój instruktor oferuje uczciwą cenę. Thx za odp.
    • po skonczeniu kopenhaskiej rzucam sie na jedzenie. zwłaszcza upodobałam sobie słodycze i węglowodany (czyli to co zabronione) w ilościach kolosalnych np. 3 batony, bułka słodka, obiad, kanapka oskar. az sie chce blusa puścić, a ja to zjadłam od ręki. to jest jakies slepe kółko. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się