Forum Regionalne Mazowieckie Łomianki
ZMIEŃ
      opanowany

opanowany

(5 wyników)
    • Czy to prawda, że to wiceburmistrz na dziesiątkach nicków prowadzi tą nachalną i prymitywną propagandę przeciwko opozycji i mieszkańcom, którzy ośmielają się mówić że białe jest białe a czarne jest czarne? Czy dlatego doświadczeni kompetentni urzędnicy zostali zwolnieni żeby było w kasie urzędu na sowitą zaplatę dla wiceburmistrza? Tego forum nie da się już czytać.
    • Nie wypisuj tu bzdur,że radni zmniejszyli budżet i dlatego są zwolnienia w urzędzie. Budżet nie został zmniejszony i nie prawdą jest wszystko to,co 90procent piszesz. Te 90%to nieprawda , a ponadto poniżanie radnych na tym forum to skandal. Polityka kadrowa w Urzędzie jest źle prowadzona.Ten burmistrz pozbywa się ludzi doświadczonych,kompetentnych i kulturalnych,nauczonych pracy z ludźmi i dla ludzi.
    • Burmistrzowi naszemu zdecydowanie ostatnio humor się poprawił,ale w końcu nie wiem czy sobie żartuje?:) Gdyby nie to, że ta wypowiedź jest sprzed wyborów do parlamentu europejskiego, to może i też bym się uśmiał. Tak oto przypadkiem trafiłem na pewną informację: "Na koniec jeszcze jedna refleksja z wyborczego spotkania. Burmistrz Łomianek - Wiesław Pszczółkowski - członek PO, chwalił się przed gośćmi, że w jego gminie w ostatnich wyborach PO zdecydowanie wygrała. - Tak będzie ...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44690&w=70388591 bez komentarza
    • Ten wątek zakładam dla dowcipnisia w innego wątku. I oświadczam, że może tu się wyżywać do woli nie będę nikomu tu przeszkadzać. Na fizyce, dowcipnisu, się nie znam (a, i na budowie dróg takoż). Pozostałe zagadnienia, a w szczególności to, co dotyczy samorządu gminnego, mam już opanowane. Co nie zmienia faktu, że kto się nie uczy (poszerza wiedzę), ten się cofa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się