opanowany

(5 wyników)
  • Apeluję o odrobinę dystansu do swojego stanu, nie jesteśmy śmiertelnie chore, wręcz przeciwnie zaraz damy komuś życie. Na jakiekolwiek pytanie forumowiczek pozostałe odpowiadają - dzwoń do lekarza, przecież ci ludzie są w pracy, a z tego z wy piszecie wypadałoby aby otworzyć jakąś gorącą linie na której lekarzze nic by nie robili tylko odpowiadali na pytania psanikowanych ciężarówek. Litości i troszkę spokoju dla Waszego organizmu, a najprawdopodobniej będzie to miało lepszy wpływ...
  • Moja ciąża przebiega właściwie bezproblemowo, poza mdłościami. Nie dają mi żyć, nie wymiotuję (zdarzyło się to tylko 2 razy) ale wciąż jest mi niedobrze i właściwie powinnam leżeć z zamkniętymi oczami, żeby jakoś się czuć. Od poniedziałku czekają mnie 2 tygodnie z kontrahentami naszej firmy z Azji, sprawa jest naprawdę najważniejsza w tym roku... nie będę bardzo zajęta, ale muszę spędzać z nimi codziennie kilka godzin na negocjacjach przy lunchu albo kolacji. Nikt nie może mnie zas...
  • dokładnie,nie mam pojęcia co się ze mną stało,zaczęłam kłócic się z mężem o durne skarpetki,a skończyło się na tym że go pogryzłam,poobijałam a mówi się że to faceci są agresywni. wkurzał mnie ten jego upór a zarazem obojętność,ja mówię do niego żeby zrobił tak a on nie.no i oboje postanowiliśmy postawić na swoim. jestem w 18tc,i dopiero po jakiejs godzinie dotarło do mnie jak my się zachowujemy!? co moge zrobić żeby nie przejmować się wszystkimi pierdołami,i nie stresować się ni...
  • Jestem w ogromnym stresie z powodu obawy o wady u dziecka, test PAPPa nie najgorszy, ale wg. testu potrójnego ryzyko 1:57. Ryczę co 5 min., nie mogę opanować stresu, napiszcie mamy o ile oczywiście miałyście podobne stresy w ciąży czy jakoś odbiło się to na zdrowiu maleństwa, czy taka nerwowość powoduje również nerwowość u dziecka?
  • To był koszmar, przez tylle czasu nic, aż tu nagle w pracy zobaczyłamże krawię. Najpierw był lekarz w Centrum Medycznymm LIM , zrobił USG - z maluszkiem wszystko ok, ale po zrobieniu sondy dopochwowej stwierdził że szyjka macicy się skraca i łozyskjo jest nisko położone. Powiedział że na wszelki wypadek powinnam iść do szpitala. Lekarka na izbie przyjęć stwiedziła, że krawienie ustało a szyjak macicy ma 2 cm i nie jest to podstawa do niepokoju. Zaproponowała zostanie w szpitalu na...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się