Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      opanowany

opanowany

(6 wyników)
    • witam. czy ktoś wie jak ustawić marginesy na 3,5 ale tak aby na stronach nieparzystych były po lewej , a na parzystych po prawej. i jak usunąć nr strony, ale tylko na wybranych stronach? pomóżcie. czas mnie nagli a ja nie mogę tego opanować. z góry dziękuję za pomoc.
    • No,właśnie...mam się spotkać z fantastycznym facetem,który od dłuższego czasu mi się podobał. Od czasu,kiedy rozstałam się z moim byłym ( rok temu ) raczej unikałam męskiej części populacji;) i teraz zamiast się cieszyć na miły wieczór jestem odrobinę przerażona...tak się nie chce zbłaźnić. A jak jestem zestresowana, to paplam od rzeczy. Fakt,że facet jest gadatliwy trochę ułatwia sprawę;) Podpowiedzcie mi coś, jak się mam wyluzować, bo jeszcze chwila i oszaleję...
    • Jutro o godzinie 17 bede mial byc moze najwazniejsza rozmowe w życiu ale w pracy tez bede mial bardzo ważny dzien...musze sie przygotowac ale te pierwsze bardzo skutecznie zapobiega mojej koncentracji...sa jakies sposoby na opanowanie stresu?
    • W zasadzie albo Cosmodziewczyny nie wiedzą że forum istnieje, albo wszystkie wystraszyliśmy. Ale to takie pyrusowe zwycięstwo, bo nie ma z kim dyskutować. Doszło do tego że dla żartu luna musiała udawać czytelniczkę Cosmo :-) Przyszedł mi do głowy pomysł : miło było się z wami pośmiać z Cosmo, ale nie da się ciągle opierać tego forum na zasadzie szyderstw. Dlatego pomyślałem że mogło by to być nasze własne forum. Forum ludzi którzy witali tu po to by się ponabijać, ale teraz chcą ...
    • ostatnio malam okropne zatrucie uhr!!! wymiotowalam caly czas i przez to schodlam gdzies 4 kg, jak nie wiecej... Ciesze sie ze mi sie udalo hihi , chociaz nie milym kosztem ale cóż... Teraz sie czuje doskonale!!! Taka szczuplutka, widac moj prawdziwy ksztalt twarzy i w ogole,,,.... ....:::::Co moge zrobić by utrzymac tą wage i nie wrocic do tej ktorą mialam przed chorobą????:::::.... Boje sie ze jak zjem chociaz kes czegos wiecej to przytyje.... Co robić???
    • Jak pomoc kolezance ktora nie zdala 3 razy prawka?Jest nerwowa,roztrzesiona nie umie byc opanowana ,bo jest zbyt emocjonalna,taka prawdziwa kobieta.Jakich slow mam uzyc ,zeby zdala.Pow.jej ostatnio zeby wyobrazila sobie ze to sie nie dzieje naprawde,ze gra role w filmie by odwrocic jej uwage od problemu.ale nie poskutkowalo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się