Forum eDziecko Opiekunki do dzieci
ZMIEŃ
      opiekunki

opiekunki

(191 wyników)
    • Witam szukam opiekunki dla dwuletniej dziewczynki najlepiej z osiedla Karpackiego. Gdyby coś ktoś wiedział bardzo prosze o kontakt.
    • Diewczyny, może tutaj ktoś mi pomoże. Mam ogromny problem ze znalezieniem opiekunki do mojego 15 miesięcznego synka - pech na całym froncie. Nie spodziewałam sie tego w ogóle, bo przy starszym daliśmy ogłoszenie z 60 telefnów wybraliśmy super panią, która zajmowała się też młodzym, ale niestyt wyjeżdza. Teraz tez dałam ogłoszenie - cztery telefony - na jedna panią się zdecydowaliśmy, która w trakcie naszego urlopu zadzwoniła, że jednak rezygnuje !!!! czas nagli a my szukamy po znajomych i ni...
    • od listopada, do 6 mies. synka, prosze o kontakt mailowy
    • Witam, Poszukuję Opiekunki dla synka. Mieszkam w centrum Zabrza (w okolicach ul.Wolności) i blisko domu pracuję. Chciałabym rozpocząć pracę w wymiarze 6 a potem 8 godzin dziennie. Chciałabym też, aby osoba, z ktora zostawię synka miała doświadczenie w zajmowaniu się małymi dziećmi (sporą wyobraźnię)i taka, która ma dużo cierpliwości i spokoju. Synek jest małym łobuziakiem, jest dość samodzielny jak na swój wiek, ma sporo energii do wybiegania. Czekam na kontakt mailowy (adres gazetowy). ...
    • Ostatnio przeglądając kafeterię znalazłam temat, w którym ktoś polecał mikrokamerę ukrytą w zegarku ( coś w tym stylu: www.youtube.com/watch?v=WKDOfddOoUo&list=UU0SjpzC9tC0F5-aZJlXLPyA&index=4&feature=plcp ) jako dobry sposób na "sprawdzenie" opiekunki w godzinach pracy. Duża cześć osób chwaliła tego typu rozwiązanie, ja jednak nie jestem przekonana do tego typu rozwiązania, wydaje mi się to niezbyt etyczne, chociaż z drugiej strony pokusa przekonania się jest duża - a wy co sądzicie na ten ...
    • Szukam opiekunki do dwoch chlopcow - Kubus (3 lata) i Jas(rok) - od wrzesnia bedzie to poieka tylko nad jednym dzieckiem (starsze idzie do przedszkola). Praca od 1.kwietnia, 9 godz/dziennie, 5 dni w tygodniu.
    • Mam opiekunkę, której płacę 2 tys. zł miesięcznie. Opiekunka jest u nas od niedzieli wieczór do piatku do godz 13:00, mieszka razem z nami ma więc jeszcze zapewnione wyżywienie... Dodam, że dzieckiem zajmuje się od godz. 07:00 do 18:00 przy czym dwie do trzech godzin dziecko śpi... Nistety nie szanuje pracy... Ostatnio w niedzielę wieczorem zadzwoniła i powiedziała, że nie może być w tym tygodniu bo coś tam.. I to wszystko dopiero po trzech miesiącach pracy... Teraz pewnie jak ...
    • Szukam opiekunki do półrocznego dziecka od maja, na pełen etat (8 godzin dziennie). Szczegóły do ustalenia. Prosze o maile.
    • Poszukuję opiekunki dla mojej 4 letniej córki. Szukam osoby młodej, odpowiedzialnej, energicznej, kreatywnej, umiejacej i lubiącej bawić się z dziećmi. Praca w Warszawie na Ursynowie (metro Natolin). Praca polega na odbieraniu dziecka z przedszkola (16-17), przyprowadzeniu do domu i zajęciu się dzieckiem do ok. 19. W razie choroby dziecka - praca w pełnym wymiarze (10 godzin dziennie).Oferuje 10 zl/h. Osoby zainteresowane, prosze o kontakt: 607 199 305
    • Czy możemy porozmawiać na temat stawek dla opiekunek? Ja obecnie płacę 7zł za 1h przy opiece za 2 dziewczynki 3 i 2 latka. Niania NIE MA żadnych innych obowiązków (jak sprzątanie czy gotowanie) tylko zabawa i opieka. Przy jednej dziewczynce - to 5 zł za godzinę. Jestem z Poznania - to też chyba ma znaczenie.
    • Chcialabym podzielic sie swoim doswiadczeniem zwiazanym z poszukiwaniem opiekunki poprzez portal niania.pl Trudno jest mi odpowiedziec na pytanie o konkretny powod dlaczego tak sie dzieje ale od poczatku sierpnia probuje znalezc opiekunke poprzez ten portal i wlasnie sie poddalam. 99% pań, ktore umowily sie na spotkanie ze mna po prostu sie nie pojawia... Co wiecej kiedy dzwonie do nich z pytaniem co sie stalo lub czy moze sie spoznia one nie odbieraja telefonow lub wylaczaja kom...
    • Szukam opiekunki dla synka od 01.06.2007. Jeśli znacie kogoś godnego polecenia - BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA. Kontakt: marta.bartek@autograf.pl [691 845 035]
    • Witam, to będzie taka reklama mojej mamy, ale w przeciwieństwie do tych telewizyjnych spotów nie znajdzie się tutaj nic nieprawdziwego.Mama ma 56 lata, 4miesiące temu przeszła na zasiłek przedemerytarny, siedzi w domu i marnieje w oczach. Tak, marnieje, bo jest to osoba, która bez żadnego, konkretnego zajęcia jakoś tak się dusi w sobie i chyba nie jest szczęśliwa. A, że zawsze miała dobry kontakt z dziećmi (można nawet powiedzieć, że wszystkie dzieci z naszego małego osiedla lgną do Niej) to ...
    • Dzien dobry;) Otoz z miła checia zajme sie Panstwa babelkiem, posiadam duze doswiadczenie w opiece nad babelkami-odbyłam praktyke 260h w przedszkolu z dziecmi 3 i 5 letnimi, opiekowałam sie przez 8m-c 2 letnim chłopcem, 1,5 roczna dziewczynka i 4 m-c babelkiem;)nie posiadam nałogow, co jest bardzo wazne w pracy z dziecmi;)Jestem dyspozycyjna popołudniami i w weekendy!! Serdecznie pozdrawiam
    • Szukam opiekunki do pracy dorywczej do 4 letniej dziewczynki. Mieszkamy w Łodzi na Bałutach. Zainteresowane osoby proszę pisać na adres gazetowy
    • Potrzebujemy opiekunki dla naszego synka, na 9 godzin dziennie od poniedziałku do piątku. W Warszawie, na Woli.
    • Szukam opiekunki dla 2,5 letniej córeczki i pomocy domowej na pełen etat od połowy sierpnia.
    • Witam, Interesują mnie koszty zatrudnienia opiekunki do dziecka ( 3 lata) na 11 godzin dziennie od poniedziałku do piątku. Ile powinna zarabiać opiekunka??? Czy ustalać stawkę godzinową, czy płacić ryczałtem (czyli pełnopłatne dla niani wszelkie nieobecności rodziców spowodowane np. wakacjami, czy ich zwolnieniami lekarskimi, tudzież dniami wolnymi (święta etc.). Czy w ramach tej kwoty opiekunka oprócz opieki nad dzieckiem powinna np. gotować mu posiłki. Którą opcję wybrać i najw...
    • Mam 2 dzieci 6 miesięcy i 2,5 roku. Za kilka tygodni muszę wrócić do pracy, więc od dłuższego czasu szukam opiekunki, która jeszcze przez rok (do września 2008, starszy idzie do przedszkola) zajęłaby się dwójką dzieci, a potem ewentualnie też w przypadku choroby starszego. Ale nikogo odpowiedniego nie mogę znaleźć! I nie chodzi tu o wymagania finansowe czy moje nadmierne oczekiwania co do zakresu obowiązków (tylko opieka nad dziećmi i przygotowywanie nieskomplikowanych posiłków...
    • poszukuje doswiadczonej opiekunki do 8 miesiecznej córeczki od stycznia na pełny etat, praca nienormowana (czasami od rana do popołudnia lub od południa do wieczora). mieszkamy na nowym Ruczaju. prosze o kontakt równiez osoby które mogłyby polecic kogos zaufanego. ps. posiadamy psa dość wiekowego ale niegrożnego i nieuciążliwego( do dla tych co nie lubią psów).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się