opiekunki

(21 wyników)
  • Drogie Mamy,czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia,jeśli chodzi o szukanie opiekunki do dziecka przez net?Na co zwracałyście uwagę?
  • Jak w tytule. Od 1.08 wracam do pracy i mam opiekunkę 3 razy w tygodniu po 5 max do 6 godzin. Ile powinnam jej zapłacić ? W tygodniu to wyjdzie max 18 godzin. Chcę też osobno refundować jej koszt dojazdu więc to nie będzie już jej kosztem. Jak Wy się umawiacie ze swoimi nianiami ? Stawka za godzinę czy za miesiąc ? Bez gotowania, sprzątania i prasowania tylko opieka na córką, spacery, karmienie itd. W tym czasie córka śpi ok 1 do 2 godzin więc tak bardzo się nie umęczy. Ona nie c...
  • napiszcie ile za godzinę? przeciętnie ile za miesiąc-za ile godzin dziennie i czy tylko za opiekę czy też prace domowe.
  • bardzo pilnie poszukuje opiekunki dla swojego 6-miesiecznego synka - bede wdzieczna za wszelkie namiary do jakis sprawdzonych nianiek. praca od poniedzialku do piatku 8h dziennie, mieszkamy w gdyni na fikakowie. Gdyby ktoras z Was miala kogos do polecenia bardzo prosze o kontakt.dzieki
  • poszukuję opiekunki do 9 mcznego chlopczyka, najchętniej z Fikakowa lub Karwin. Początkowo na 2 dni w tygodniu (pon i czwartek), ale od ok marca- kwietnia na caly etat. Szczegoly podam na maila: gala@gdynia.mm.pl pozdrawiam :)
  • może ktoś poleci mi cudowną opiekunkę :) dla mojego synka, od połowy lutego, wówczas będzie miał 9 miesięcy. Wracam niestety do pracy :( Myślę że bedzie to 8-9 godzin dziennie, maluszek jest super! Takiej też poszukuje opiekunki! Lokalizacja: Fikakowo Jeżeli przyda sie kontakt do mnie podaję: monika.a@delfnet.pl
  • Witam serdecznie, od połowy września będę musiała wrócić do pracy i rozglądam się za opiekunką do mojego 5 miesięcznego synka (5 dni w tyg. 6-7 godzin,opieka u mnie w domu). Mam już nawet jedną osobę poleconą i powinnam już wstępnie z nią porozmawiać ale nie bardzo wiem jak ta rozmowa ma wyglądać pod względem finansowym. Kompletnie nie orientuję się jakie wynagrodzenie powinnam zaproponować tej Pani (płacić za godzinę (ile ?), ustalić stawkę za miesiąc (ile?), czy prawdą jest że ...
  • Polećcie mi jakąś sprawdzoną Agencję Opiekunek w Trójmieście. Nie mam siły sama szukać opiekunki dla mojego 6 mies. bobasa............ Wolę zaufać profesjonalistom! ;-)
  • Kochani proszę Was o pomoc w znalezieniu opiekunki w Gdańsku, która przychodziłaby do mnie do domu. Może ktoś z Was może dać mi namiar na fachową opiekunkę, z którą nie bałabym się zostawić moje 6 m-cznej Oli? Pomocy Ruda
  • dziewczyny, ile płacicie opiekunkom swoich dzieci, mam propozycję pracy, ale nie wiem czy opłaci mi sie to finansowo. Chodzi o opiekunkę na 8,9 godz dziennie, 5 dni w tyg.
  • No własnie. Pora wracać do pracy, zaczęłam szukać opiekunki dla mojej 5 miesięcznej córeczki i jestem trochę podłamana. Może któraś z Was ma "do oddania" swoją, zaufaną opiekunkę? Strasznie się boję zostawić Maleńką z osobą, której w ogóle nie znam.Proszę, pomóżcie!!
  • witam szukam opiekunki dla 14 miesiecznego, chodzacego chlopca. moge dowiezc do opiekunki (jesli tak by wolala).szukam zaufanej osoby, najlepiej z referencjami. poprosze o kontakt na gazetowego emaila. pozdrawiam buzka
  • Drogie mamy! Czy mozecie mi powiedziec ile kosztuje Was opiekunka? Zamierzam wrocic do pracy na pelny etat. Opiekune bede miala przez 8 (bo chce karmic - i moge pracowac "tylko7 godzin) potem 9 godz. Czasami bede musiala zostac po godzinach - i to dla niani tez beda dodatkowe godziny. Jak rozliczacie wlasnie dodatkowe godziny? I co z jedzeniem podajecie - i wtedy mniej placicie? Jesli ma to znaczenie mieszkam opiekuka bedzie z Gdanska. Pozdrawiam i czekam na Wasze odpowiedzi Agnieszka
  • Witam :))) PILNE!!!! Poszukuje opiekunki z okolic wielkiego kacku /fikakowa lub karwin opieka najchetniej u opiekunki w domu na 3 razy w tyg wtorek/sroda czwartek na okolo 6h dziennie ewentualnie na 2-3 h sporadycznie w poniedzialek i piatek :)) prosze o info na maila :goldie22@o2.pl lub telefoniczny kontakt 600818917 pozdr.
  • Moja Ula niedługo zostanie pod opieką niani. Będzie spędzała u niej ok. 9 h dziennie (pon-pią). Niania da jej jakies śniadanie, obiad i pewnie podwieczorek. Pytanie do bardziej doswiadczonych trójmiejskich emam - jaką pensję mogę jej zaproponowac, by jej nie obrazic? Ula ma 3 lata i 8 m-cy. Pozdrawiam,
  • prosze o opinię czy celowmy jest założenie przedszkola/żłobka w okolicach ulicy Piotrkowskiej, czyli główna trasa Chełm, ujeścisko, Orunia? Jaka cena byłaby zadowalająca? Jakie mają emamy priorytety, czy bardziej wychowanie w wierze? czy może umuzykalnianie lub ćwiczenie zdolności plastycznych? Czy sugerują Panie catering czy raczej indywidualne podejście do każdego dziecka, np alergicy, bezglutenowcy, wegetarianie itd? Czekam na szczere i obszerne opinie, które pomogą nam spełn...
  • dziewczyny naprawde nei znacie żadnej dobrej wolnej opiekunki? ja od niedawnamieszkam w gdańsku i nie znam tu w sumie nikogo i wasza pomoc byłaby dla mnei bardzo przydatna. a może któras zna sprawdzone sposoby na szukanie dobrej opiekunki?:) bo z ogłoszeń trafiają sie naprawde dobre to jedna na sto:(
  • Witam, Drogie mamy, proszę Was o wyrażenie opini na temat takiego miejsca jakim jest mini przedszkole/żlobek Jestem mamą od prawie 2 lat. Myślę o założeniu w prywatnym mieszkaniu w domowej atmosferze, takiego miejsca, gdzie można bybyło zostawić dziecko w wieku 1-3 na kilka godzin dziennie. Dzieci byłoby nie wiecej niż ośmioro. Dzieci bawiły by sie wspolnie pod opieką 2 osób.Jedna osoba z opieki nie posiada wykształcenia pedagogicznego. Wyżywienie przynosiłyby ze sobą. Mogłyby spać...
  • jestem ciekawa a szukałam i ostnio poruszany był ten temat około pół roku temu.piszcie ile za godzine albo ile godzin dziennie i jakie wynagrodzenie. dzięki i pozdrawiam
  • ile płacicie w Trójmieście za godzinę opiekunkom ,które zajmują sie dzieckiem sporadycznie nie w równym wymiarze godzin?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się