Forum Regionalne Mazowieckie Piaseczno
ZMIEŃ
      opiekunki

opiekunki

(13 wyniki)
    • poszukujemy opiekunki do 10-miesięcznego chłopca, od 1 czerwca na 9 godzin dziennie. Od 1 lipca pod opiekę wejdzie na okres wakacji chłopiec po zerówce (7 lat). Kontakt pod numerami 601 44 90 80 lub 601 343 357.
    • miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,6334282,Opiekunka_do_dzieci_ukradla_zegarek_wart_85_tys_.html
    • Od końca września wracam do pracy i poszukujemy opiekunki do naszego młodszego synka.Damianek ma w tym momencie 7 miesiecy.Płaciłabym 5zł za 1h.Oferty najlepiej ze zdjęciem prosze przesyłac na maila juswes@NOSPAM.wp.pl pozdrawiam Justyna.
    • Szukam opiekunki do dziecka, a właściwie do dwójki dzieci (2,5 i 2,7l). Na pół etatu (po południu). W grę może wchodzić również sprzątanie, oczywiście za dodatkową opłatą. Mieszkamy w Piasecznie. Czekam na mail'e od zainteresowanych osób. Pozdrawiam
    • Witam! mam 23 lata i chętnie podejmę pracę jako opiekunka. Jestem osobą odpowiedzialną która opiekowała się już rodzeństwem w wieku 2.5 i 5lat. pozdrawiam! Ela
    • pytanie jw. - jestem ciekawa jaki to koszt - dziecko będzie (bo się niedługo narodzi) miało jakieś 4-5 miesięcy jak zdecyduje sie wrócic do pracy i powierzyć moje dziecko w obce ręce.... Czy płaci się za każdą 1 h czy miesięcznie? zastanawiam się nad żłobkiem bo nie wiem czy będzie mnie stac na opiekunkę. Czy macie jakieś info w tej sprawie?
    • Wszystkie kochających sport rodziców zapraszamy do Tuan Clubu. W każdą środę i piątek w godzinach 16:00-20:00 możesz zostawić swoje dziecko w specjalnym Klubie dla Dzieci pod opieką Animatorki Tuan Club. Czeka je tam czas pełen zabaw, gier i konkursów pod okiem wykfalifikowanej opiekunki, a Ty możesz spokojnie udać się na ulubione zajęcia fitness lub pograć na korcie. Zapraszamy!
    • Poszukuję opiekunki dla 6-miesięcznego chłopczyka. Praca na stałe w Józefosławiu 5 dni w tygodniu przez około 8-9 godzin dziennie.
    • Jestem emerytka, chetnie zaopiekuje sie dzieckiem na terenie Piaseczna maks.6 godz. dziennie.
    • Czy znacie osobę, która chciałaby się opiekować dorywczo dwójką dzieci? Są to chłopcy w wieku przedszkolnym.
    • Poszukuję przedszkola prywatnego, które przyjmuje dzieci 2 letnie. Czy ktoś mógłby coś poradzić?
    • Szukam niani, ktora zaopiekowalaby sie moja coreczka od stycznia 2006. Mala bedzie miala wtedy 10 miesiecy. Moze ktoras z mam ma do oddania swoja nianie albo moze mi kogos polecic? Mieszkam na Mlynarskiej. Prosze o kontakt meilowy lub pod numer telefonu 501 330 898 pozdrawiam susanka
    • Poszukujemy chętnych do naszego domowego mini mini mini żłobka w Piasecznie. Póki co opiekunka - dziewczyna po studiach, z doświadczeniem w pracy z kilkoma maluszkami naraz (m.in. pracowała w żłobku) opiekuje się naszą 8 miesięczną córeczką wraz ze swoją 6 miesięczną. Poszukujemy jeszcze jednego maluszka do grupki (ewentualnie dwóch, gdyby udało się zmienić lokum). Aktualnie dziewczynki spędzają czas u nas, to jest w małym mieszkaniu w bloku, więc w takich warunkach myślimy tylko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się