opiekunki

(15 wyników)
  • Szukam sprawdzonej opiekunki na sobotę po połuniu i kawałek nocy. Chodzi o Katowice. Dokładnie 23 czerwca. Córeczka ma teraz 4,5 miesiąca. W czerwcu będzie mieć więc 6,5 miesiąca.
  • Witajcie, mieszkam w Dąbrowie Górniczej. Syn ma 17 miesięcy, powoli zaczynam rozglądać się za pracą (poprzednia została w Łodzi ;-) i chciałabym zapytać, jaki jest mniej więcej koszt zatrudnienia opiekunki? Jakie stawki? A macie może jakąś panią godną polecenia. Zależałoby nam na kimś z doświadczeniem.
  • myślę o powrocie do pracy, ile na śląsku płacicie opiekunce za godzinę pracy, mam zamiar pracować na pół etatu, więc niania zostawałaby z małym (8 m-cy) 5 godzin i zajmowałaby się tylko dzieckiem , czyli karmienia, spacer, ewentualnie włączenie pralki i powieszenie prania z góry dziękuję za odpowiedzi Daga
  • Od września opiekunka mojego dziecka będzie wolna. Może ktoś szuka niani? Jest doskonała, Misiek ją uwielbia i dlatego chętnie, z czystym sumieniem mogą ją polecić. Najchętniej Sosnowiec i okolice. pozdrawiam sylwia
  • Czy może mi ktoś powiedzieć ile bierze opiekunka ?. Najlepiej w Tychach
  • Hej. Za tydzień wracam do pracy i zostawiam, z ciężkim sercem - a jakże! - moje słodkie 8-miesięczne maleństwo opiekunce. W sumie na jakieś 25 godzin tygodniowo, ale trochę nienormowany czas, tyle, że między 8.00 a 16.00. Opiekunką ma być moja znajoma z pracy, któa przeszła na wczesniejsza emeryturę. Chcę, zeby tylko zajmowała się Kubą, wyszła z nim na spacer, nakarmiła przygotowanym jedzonkiem, przeiwnęła. Ile powinnam jej zapłacić? Czy mam podpisywać z nią jakąś umowę? Jakieś dobre rady? P...
  • Muszę wrócić do pracy po macierzyńskim. Mam pytanie, czy w okolicy Czeladzi (Będzin, Katowice) jest jakiś dobry żłobek do którego przyjmują dzieci w wieku 4 m-cy? A może lepiej wynająć opiekunkę? Pozdrawiam Vicca
  • Serca nam z mężem pękają, jak myślimy o zostawieniu naszego 16-sto miesięcznego skarba z kimś obcym, ale kiedyś trzeba wrócić do pracy Bardzo proszę o polecenie kogoś zaufanego i sprawdzonego z Sosnowca lub okolic. Pozdrawiam Yoostina
  • Dzień dobry. Wracam do pracy i muszę NIESTETY zatrudnić opiekunkę. Bardzo proszę o informację ile zarabiają opiekunki na Śląsku. Nie chcę nikogo wykorzystywać, ale nie chciałabym również przepłacać. Pozdrawiam.
  • Czesc Dziewczyny, pilnie potrzebuje opiekunki do dziecka (13 miesiecy)najlepiej z Piekar Śląskich lub okolic. Moze na forum znajdzie sie jakas mama, ktora moze kogos polecic? Niestety mieszkamy tu od niedawna i prawie nikogo nie znamy- stad moja prosba- a do Was nabralam zaufania. Oprocz tego oczywiscie mam zamiar gdzies w okolicy wywiesic ogloszenie, ale nawet biorac pod uwage wszystkie Wasze rady w doborze opiekunki (przeszukalam spore archiwum i czuje sie juz troche lepiej przygotowana do...
  • Stawka 8zł za godzine(gdybym smama zarabiała 8zł/h netto uznałabym się za bogatą osobe ;-)) jest dla mnie przerażająca 5zł zresztą też Ile płacicie opiekunkom?
  • Witam nie długo mój syn pójdzie do żłobka w Chorzowie przy ul. Pocztowej, czy są tu mamy dzieci chodzących do tego żłobka potrzebuje rad i pomocy w przygotowaniach!:)pozdrawiam
  • Witajcie, Ile może kosztować opiekunka do dziecka (5 miesięcy) w Gliwicach, narazie tylko na soboty i niedziele (stawka na godzine). Studiuje zaocznie a mój mąż uczy w szkole i potrzebujemy opiekunki na ok. 8 godzin w soboty i wyjątkowo tylko w niedziele (ale kilka jest tych niedziel). W przyszłości chcemy tą osobę na dopołudnia w tygodniu (jak skończe studia i wróce do pracy). Napiszcie ile kosztuje opieka nad dzieckiem w sobote i niedziele? Pozdrawiam ciepło Joasia
  • Jesteśmy rodzicami 2,5 latka. Poszukujemy odpowiedzialnej i uczciwej opiekunki dla naszego synka. Będziemy wdzięczni za wskazanie osoby cierpliwej, i z "powołaniem" do opieki nad dziećmi. Mile widziane referencje. Czekamy na odpowiedź.Rodzice
  • moja opiekunka bedzie wolna polecam!!! zajmuje sie od urodzenia moimi dziewczynkami i 6 letnim synkiem wiec lekko nie ma a doskonale daje sobie rade mieska w tychach moj tel 0504287259

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się