opiekunki

(37 wyników)
  • Czy ktoś korzystał z agencji i jest zadowolony, tzn. agencja znalazła zgodną z żądanym profilem opiekunkę do dziecka i nie zdarła przy tym za bardzo kasy? Polećcie proszę jakąś porządną agencję.
  • Mozecie cos polecić? Z gory dziekuję!
  • Witajcie! może mnie ktos poratuje i oświeci, ile bierze aktualnie opiekunka do dzieci. Za godzinę albo zamiesiąc ryczałtowo. Właśnie zaczynam szukać takiej osoby dla mojego malucha i nie chciałabym zostać zrobiona "w bambuko". Pozdrawiam Andzia
  • Witam wszystkie mamy.Poszukuję stałej pracy jako opiekunka do dziecka w rejonie Śródmieścia.Mam 32 lata(dwójkę swoich dzieci odchowanych jako referencję),wysoką kulturę osobistą,duże doświadczenie i profesjonalne podejście w kwestii odżywiania,wychowania i zdrowia.Interesuje mnie praca 3-4 razy w tygodniu, od wczesnych godzin porannych maksymalnie do godziny 16.Moja stawka 8zł netto/h.Oferty proszę kierować na pocztę gazetową.Pozdrawiam :)
  • Witam, Rozpoczynam poszukiwanie niani / opiekunki do 6 miesiecznego dziecka. Opieka na około 9,5 godziny dziennie. Jakie aktualnie stawki obowiązują? Z góry bardzo dziękuję za pomoc. friedrich_beauty
  • Witam, z końcem lata przeprowadzam się z Krakowa "na wies" - do Sierczy k. Wieliczki (15 min. pieszo od Rynku w Wieliczce). Moja obecna (świetna) niania nie będzie mogła do nas dojeżdżać więc niestety muszę szukać innej. Zależy mi na życzliwą, uśmiechniętą osobę, w dobrym zdrowiu, obojętnie w jakim wieku. Córeczka ma teraz 8 miesięcy,2 ząbki i śliczny uśmiech. Ja pracuję przy komputerze w domu. Odpowiedzi, polecenia proszę na priva, ew. telefonicznie 0600 35 30 34
  • Opiekunki kochające dzieci z kierunkowym wykształceniem i referencjami. Nasze nianie przechodzą szkolenie z pierwszej pomocy i pedagogiki dziecięcej. Dla naszych klientów karnety do teatru, porady psychologa i pedagoga- GRATIS. Zapraszamy do naszego biura pn.-pt. w godz. 14:00-18:00 Profesionalna Agencja Opiekunek NIANIA Centrum Handlowe M1 (wejscie główne) Al. Pokoju 67 Kraków Tel. 0 698-888-373, 012 686-20-20 www.niania.krakow.pl
  • Opiekunka chce miesięcznie 1200 zł (9 godz. dziennie)za opieke nad moim synkiem. Czy z reguły taka kwota obejmuje równiez gotowanie obiadku? Będą to małe porcje, synek ma 9 m-cy. A własnie, moze podzielicie sie info jaki zakres obowiązków maja opiekunki Waszych dzieci i ile was to kosztuje? Z góry dzieki!
  • Drogie mamy Studiowalam wlasnie serwis niania.pl i szczerze powiedziawszy jestem zdziwiona wysokościa stawek za godzine w naszym mieście. Czy to jest rzeczywiście średnio 8-10 zł/h?? Mam pięcioletniego synka, którego odbiera opiekunka z przedszkola i czeka ok 3h do naszego przyjścia, jak jest chory zostaje cały dzień co się rzadko zdaża. Za to dostaje 700zł/miesięcznie- wydawało mi się, że całkiem przyzwoicie. Teraz druga dzidzia w drodze i zaczełam się zastanawiać o jakiej s...
  • Witam wszystkie e-mamy :) Od poniedziałku idę do pracy - ile za godzine daje sie opiekunce w Krakowie? Dodam, że synek ma 10 miesięcy i do obowiązków opiekunki należy tylko !!! opieka nad nim, żadnych pomocy domowych. Prosze o odpowiedzi. Karina, mama Kacperka ( od pon. pod opieka opiekunki buuuuuuuuuu)
  • Szukam opiekunki dla Mai, 2 latka. Popołudnia i wczesny wieczór (max do 20), będę mieszkać w Balicach, biorę też pod uwagę możliwośc dowożenia Mai do opiekunki jeśli coś wiecie, macie kogoś do polecenia - będę wdzieczna...
  • Będę bardzo wdzięczna za dobre rady i pomoc w znalezieniu zaufanej osoby do opieki nad moja 3 miesięczna córeczką. Jestem zmuszona wrócić do pracy i przerażonatym że muszę ją z kimś zostawić. Zależy mi na znalezieniu bardzo odpowiedzialnej osoby. Mieszkam w Krakowie, może ktoś może mi pomóc? Będę wdzięczna.
  • Wiem, że ten wątek był poruszany już na forum, ale szukam bardziej aktualnych danych. Chodzi mi o wynagrodzenie dla opiekunki poza Krakowem - konkretnie Krzeszowice. Myślę że będą to trochę mniejsze pieniądze niż w Krakowie, ale chciałbym się zorientowac w cenach, bo za nie długo będę szukać Pani do mojej córeczki.
  • Czy są w Krakowie profesjonalne agencje pośredniczące przy poszukiwaniu opiekunek do dzieci? Ja znalazłam tylko ofertę Mikroserwisu. Czy słyszałyście o czymś jeszcze?
  • moja opiekunka odeszła bo ma lepszą pracę, zostawoając mnie i dzieciaka na lodzie:((( ma lepsza pracę, 7 zł bez prac domowych. twierdzi, że z domowymi oferowano jej 10zł????? ja płaciłam 6 bez prac, z tego co wiem, to dobrze, ale może sie coś diametralnie zmieniło????
  • Czy mogłybyście mi napisać jakie są obecnie stawki godzinne bądź miesięczne opiekunek w Krakowie?Jestem na etapie poszukiwań i nie wiem czy posiadam aktualne informacje na ten temat. Z góry dzięki, Dorka
  • Witam! Szukam opiekunki do rocznego chlopca. Maly jest alergikiem, wiec wymaga duzo troski, uwagi i ciepla. Miszkam w okolicach Pychowic. Bede potrzebowala kogos od wrzesnia w godzinach mniej wiecej od 8.00 do 16.30. Moze dluzej. Proponuje 5 zl/godzine. Pozdrawiam i czekam na kontakt tutaj, albo na adres zosia88@wp.pl.
  • poszukiwana bądź inne źródło gdzie można znaleźć kogoś solidnego dla 6 miesięcznego dziecka
  • dla 5 - miesięcznego chłopca i awaryjnie dla 4. letniej dziewczynki (uczęszcza do przedszkola), od połowy października (Kliny Borkowskie). Praca ok. 25 gdz. tygodniowo, 5 dni w tygodniu, różne pory pracy. Zainteresowane osoby proszę o e-maila z tel. kontaktowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się