opiekunki

(19 wyników)
  • Szukam opiekunki do dziecka rocznego na terenie Świecia lub okolic. Opieka u mnie w domu(w Świeciu) 2razy w tyg od 7-18(weekendy). Doświadczona w opiece nad dzieckiem, kochająca dzieci. Jak znacie taka panią również piszcie.
  • Poszukuję opiekunki do dziecka trzyletniego, zainteresowane osoby proszę o pozostawienie wpisu z numerem telefonu.
  • Witam Poszukuje opiekunki dla mojego szescioletniego synka. Poszukuje osoby odpowiedzialnej i majacej odpowiedni kontakt z dziecmi. Informacje o sobie ze zdjeciem prosze przesylac na adres : zania29@buziaczek.pl
  • szukam opiekunki do dwuletniej dziewczynki 794981875
  • opiekunka(25)

witam, od wrzesnia potrzebujemy opiekunki do dziecka 1,5 roku prosze o podpowiedz ile to kosztuje i gdzie szukac najlepiej. opieka w godz 8_16 max. dzieki za odp.
  • Witam, Szukam opiekunki do dziecka/ dzieci. Potrzebna osoba posiadająca prawo jazdy, ponieważ praca jest w Małym Dólsku. Początek pracy - styczeń 2011. Osobom zainteresowanym podam więcej szczegółów. Magda
  • Czy ktoś wie ile teraz bieże opiekunka do dziecka?
  • Proszę o pomoc w jaki sposob szukać opiekunki do dzieci. Czy najlepiej dać ogłoszenie w prasie czy w internecie. Proszę o pomoc.
  • Ile płaci się opiekunkom w Świeciu?
  • Szukam pracy jako opiekunka do dziecka!!
  • Szukam opiekunki do dziecka za 300 zł.Jeśli jesteś zainteresowany napisz coś o sobie i podaj nr tel oddzwonię na pewno.Dziecko bym przywoziła,ma 3 latka.
  • Zaopiekuje się dzieckiem. Posiadam doświadczenie zdobyte na stażu jako opiekunka dziecięca, wykształcenie medyczne. Obecnie studiuje zaocznie pedagogikę przedszkolną i wczesnoszkolną.
  • Witam, Poszukuję sympatycznej i odpowiedzialnej opiekunki dla 2 letniej dziewczynki. Więcej informacji pod numerem tel. 667 424 302
  • szukam opiekunki do 19 miesiecznej dziewcznki. interesuje mnie osoba, która będzie się opiekowała dorywczo moją córeczka. tzn w soboty, może niedziele oraz kilka popołudniowych godzin wieczornych. bez konkretnego planu. wiecej informacji pod numerem 798057796
  • Żłobek(27)

Chciałabym zapisać dziecko do żłobka czy może ktoś wie jak tam wygląda opieka czy jest dużo dzieci no i odpowiednia ilość pań oipiekunek z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
  • Mam pytanie odnośnie żłobka na chmielniki,chciałabym bym dać tam moją córkę ale nie wiem czy to dobry pomysł.Mamy jaką macie opinię? Czy lepiej zainwestować w opiekunkę?
  • Mam wrażenie że coś niedobrego dzieje się w świeckim żłobku a konkretnie w grupie 2. Nie jestem zadowolona z opieki jaką tam otaczją dzieci . w trzydziesto stopniowych upałach dzieci są na dworzu bez czapeczek w rajstopkach i spodniach pomimo że mają rzeczy letnie na przebranie w szafkach. Jak dziecku stanie się krzywda to próbują to zatuszować albo wcale o tym nie wspomną . Ja w domu zastanawiam skąd ma siniaki na ciele, ślady ugryzienia . Jak pytam je na drugi dzień o to to zg...
  • Witamy, mamy zamiar wynając opiekunke do dziecka, ale nie mamy kompletnie pojęcia jakie są zarobki takiej osoby w Świeciu. Miałaby sie zajmowac tylko dzieckiem od 8 rano do 16, od poniedziałku do piatku. Jeżeli ktos sie orientuje jakie są koszta w Świeciu to prosilibyśmy o pomoc.
  • Praca....(12)

Poszukuję pracy. Mam doświadczenie jako opiekunka,sprzątaczka. Jako pomoc kuchenna również się sprawdzę. Za wszelkie wiadomości będę wdzięczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się