Forum Regionalne Mazowieckie Pruszków
ZMIEŃ
      opiekunki

opiekunki

(13 wyniki)
    • Poszukuję opiekunki dla dziecka. Czy ktoś może mi polecić jakąś osobę. Jak będziecie szukać pytać to kilka dodatkowych informacji. Dziecko w sierpniu skończy 5 miesięcy, czas pracy ok. 110 h w miesiącu, mieszkamy na os. Prusa. Ze względu na to, że osoby, które polecicie mogą nie życzyć sobie podawania ich danych na forum możecie pisać na mojego gazetowego maila. Karol
    • witam chcialabym sie dowiedziec, ile w Pruszkowie placi sie za opiekunke do dziecka (do kilkumiesiecznego brzdaca)? Jakie sa mniej wiecej stawki - bede potrzebowala za jakis czas niani do niemowlecia, ktora bedzie sie nim zajmowala przez ok. 10 godzin dziennie. I jeszcze jedno pytanie - jaki jest najlepszy sposob na znalezienie dobrej niani (jakies agencje posredniczace, czy po prostu ogloszenie)? Jakie sa Wasze doswiadczenia w tym temacie? pozdr vallery
    • Witam. Kochani rodzice pracujący mam do Was pytanie dotyczące wynagordzenia opiekunki. Moje dziecko rozpoczyna edukację przedszkolną, więc nie chodzi o stałe wynagrodzenie. Będe potrzebowała kogoś na godziny do odebrania dziecka z przedszkola. I czasami podczas choroby malucha. Jakie to są stawki godzinowe. Czy jesli opiekunka zostaje z chorym dzieckiem to płącicie tylko za opiekę nad dzieckiem? Ile? A jeśli ma też np. przygotować obiad dla dziecka? Ile? Dziękuję bardzo za wszel...
    • Potrzebuję kogoś na ok.4 godz. dziennie 5 x w tyg. Jakie są stawki, ile płacicie opiekunce?
    • opiekunka, która parę lat temu opiekowała sie moim dzieckiem, szuka pracy zajmie się dziećmi w wieku przedszkolnym na pare godzin dziennie czyli przyprowadzenie z przedszkola i opieka do momentu powrotu rodziców, jesli byłaby taka potrzeba to mogłaby też wykonywać jakieś prace domowe np. prasowanie pani mieszka na osiedlu staszica wiec najchętniej przyjęłaby ofertę pracy z tego osiedla, osiedla prusa lub niedalekich okolic pani jest emerytką, osobą miłą i ciepłą do dzieci jesli ...
    • szukam opiekunki do 2 letniego chłopca, dziecko idzie od 1 września do żłobka, na poczatek odbieranie go ze złobka ok. godz. 14, danie obiadku, zabawa, ew. spacer do 17. W przypadku choroby praca cały dzień ok. 8-9 godzin (mam nadzieję ze sporadycznie).
    • Poszukujemy młodej dziewczyny (dla nas młoda znaczy do 30tki ;-)), ktora zna dobrze angielski i potrafi zająć się dziećmi - chodzi o kilka godzin popołudniowej opieki nad 2-ką dzieci (3,5 i 5,5 lat) połączone z nauką angielskiego - tzn. coś w formie wspólnej zabawy ale angielskojęzycznej ;-). Dni i godziny do ustalenia, żadnych sztywnych granic czasowych, bo i tak zawsze żonka będzie w domu - to chyba idealny układ dla np. studentki, która w ten sposób może sobie dorobić bez wieks...
    • Witam, szukam informacji, namiarów nt. domowych żłobków w Pruszkowie. A może ktoś jest w takiej sytuacji jak ja... nie stać mnie na opiekunkę ani na prywatny żłobek, a do państwowego córka nie dostała się. Więc mam pomysł na wspólną opiekunkę. Zawsze koszty mniejsze. Miejsce opieki do uzgodnienia. Mieszkam na Żbikowie, od września wracam do pracy. Jeśli administrator uzna to za ogł. komercyjne, proszę przenieść je w inne miejsce, ale nie wycinać. Poprzedni mój post z ogłoszeniem, że poszu...
    • Witam, moja corcia idzie od września do I klasy. Będzie miała zajęcia codzienie od godz. 8 do około 12-13. Jako że ja wracam do domu koło 17, a mąż róznie, szukam osoby chętnej do zaopiekowana się córką przez te kilka godzin. Obiad będzie jadła w szkole. Może znacie kogoś godnego polecenia, czy też jest ktoś zainteresowany?Okolice Kubusia Puchatka, szkoła 8.
    • Witam Poszukuję odpowiedzialnej Pani do 7 latka - od września idzie do SP. Nr 4 w Piastowie a więc poszukuję Pani chętnej do pomocy na kilka godzin(odbiór dziecka ze szkoły, podanie obiadu, pomoc w lekcjach). Miszkam na granicy Pruszkowa iPiastowa. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila ewaban@op.pl
    • Poszukuje opiekunki do dziecka i zadzwonila do mnie Pani nazwiska narazie nie przytoczę i kiedy zapytałam o referencje powiedziala mi ze pracowała wiele lat u Doktora Ciużyńskiego. Czy ktoś zna takiego lekarza, zebym mogła dowiedzieć się czegoś o tej Pani. Wiadomo z opiekunkami do Dzieci jest różnie. Troche juz przeszłam ! Mój Synek ma 2 latka. Szukam dla niego Niani ponieważ obecna zmuszona jest z powodów rodzinnych wyjeżdza za granicę. Długo szukałam nim trafiłam na obecną ...
    • Witam, na rynku wciąż mało godnych polecenia opiekunek więc z przyjemnością tą drogą polecę Panią Zosię. U mnie pracowała przez 2 lata, opiekowała się moim synkiem od 6 miesiąca. Później Szymon poszedł do przedszkola a Pani Zosia trzymała pieczę nad córeczką znajomej (w tej chwili obowiązki te przejęła babcia). Pani Zosia od września jest wolna i chętnie podejmie pracę na terenie Pruszkowa. Pogodna, cierpliwa, bardzo dobre podejście do dzieci. Często u nas bywa, wpada na herbatkę, ma k...
    • Jestem zalamana:(( od dluzszego czasu szukam opiekunki dla dziecka - prawie 3,5 r. Pani na "wszelki wypadek". dziecko chodzi do przedszkola, ale gdy jest chory, albo gdy musze niespodziewanie zostac dluzej w pracy, albo gdy potrzebuje wyjsc gdzies na 2,3 godzinki to nie ma z kim zostac. I co?? znalazlam pania. umawiam sie z nia tydzien wczesniej, ze wybierze dziecko z przedszkola wczesniej i posiedzi z nim dwie godzinki i co?? dzwonie dzisiaj do niej, ale ona nie moze !!!! bo andr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się