opiekunki

(85 wyników)
  • Wiem ,ze już o tym było ale znajduję tylko wątki sprzed 2,3 lat i starsze. A pewnie trochę sie stwki zmieniły ( choć moja pensja nic a nic ) Ile płacicie teraz za godzinę pracy opiekunki?
  • Przed paroma miesiącami przeprowadziliśmy się z W-wy do Łomianek. Warszawskiej opiekunce płaciliśmy 1200-1500 miesięcznie. Teraz w Łomiankach mam Panią tylko do opieki nad dzieckiem (ca. 10h/dzień). Wczoraj Pani zwróciła się z prośbą o podwyżkę. Podobno w Łomiankach płaci się 10-12 PLN/h, a nawet 15 PLN/h. Pomyślałam, że wyższe stawki dotyczą może opieki nad dzieckiem i dodatkowych obowiązków w domu (sprzątanie itp.). Bardzo proszę o konkretne informacje, jakie są stawki w Wars...
  • Dziewczyny mam pytanko ile w W-wie bierze opiekunka do dziecka za godzinę? czy w nocy stawka jest większa? dziękuje za odpowiedzi:)
  • Do mam z Wa-wy. Zamierzamy przeprowadzić się do stolicy, ja chcę podjąć pracę, mam już kilka ofert. Ile kosztuje opiekunka, podzielcie się doświadczeniem?
  • Ile zarabia w Warszawie opiekunka na poniższych warunkach: - opieka nad dzieckiem w wieku przedszkolnym - mieszka w domu dziecka - przeprowadziła sie za jego rodzina z innego dużego miasta, nie z braku mieszkania - nie ma swojego kąta, ma łóżko w pokoju dziecka więc to ona wstaje w nocy, zajmuje się chorym dzieckiem, nie matka - często zostaje zupełnie sama z dzieckiem gdy rodzice są w delegacji - nawet cały tydzień - oczywiscie jest Polką, doswiadczoną opiekunką, bardzo dużo uczy ...
  • Mam pytanie czy mamy które zatrudniaja opiekunki do dzieci płaca im za urlopy czy tzn. długie weekendy.Chciałabym jeszcze wiedziec jaka jest stawka za godzine opieki nad dzieckiem a jaka miesieczna.Dodam ze chodzi mi o warszawe i okolice.
  • Witam drogie mamy, Interesują mnie koszty zatrudnienia opiekunki do dziecka ( 3 lata) na 11 godzin dziennie od poniedziałku do piątku. Ile powinna zarabiać opiekunka??? Czy ustalać stawkę godzinową, czy płacić ryczałtem (czyli pełnopłatne dla niani wszelkie nieobecności rodziców spowodowane np. wakacjami, czy ich zwolnieniami lekarskimi, tudzież dniami wolnymi (święta etc.). Czy w ramach tej kwoty opiekunka oprócz opieki nad dzieckiem powinna np. gotować mu posiłki. Którą opcję w...
  • Mam pytanie niedługo wracam do pracy, z małym ( 1 rok)zostanie znajoma , ale nie gadałyśmy o pieniążkach, ile powinnam zaproponować? jakie są stawki z W-wie. Dodam,że będzie sidziała z dzieckiem od 8:00 do 17-18:00. Nie chce za mało, ani za dużo zapłacić, stąd muszę się zorientować ile się płaci opiekunkom.
  • Opiekunka zajmowala sie nie moim dzieckiem ale dziecmi u mnie na osiedlu, znam ja od dwoch lat, i naprawde moge polecic. Dzieci ida teraz do przedszkola i dlatego szuka pracy. Ma referencje od pracodawcow. ok 30lat, z kilkuletnim doswiadczeniem, lubi dzieci- ma do nich bcieply stosunek, dyspozycyjna, szuka raczej na caly etat, wiek dziecka nie gra roli, nie pali, i nie przesiaduje w domu z dzieckiem tylko wrecz przeciwnie, na dworze w prawie kazda pogode. Chetnie udziele wiecej in...
  • ile kosztuje opiekunka do dziecka, która przychodzi na godziny, nie pełny etat, kilka godzin w tygodniu? Będę miała spotkanie z kandydatką i zupełnie nie wiem o jakich pieniądzach mam rozmawiać? Pomóżcie
  • Moi chłopcy (bliźnięta 4 lata)od września idą do przedszkola. Do tej pory przez 2 lata była z nimi opiekunka, wiec szuka pracy. Polecam absolutnie. Zainteresowanych prosze o kontakt prezes@interfoto.com.pl
  • Dziewczyn mam pytanie dotyczące wynagrodzenia dla opiekunki za jakieś 8 godzin dziennie. Jakie są stawki. serdecznie dziękuję
  • Witam wszystkich! Pilnie (od 03.2005) poszukuję opiekunki w Warszawie (oczywiscie zaufanej) dla mojej pazdziernikowej pociechy. Proszę o informacje na adres gazety. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Tata
  • Witam Was seredecznie, Mam wielki problem , gdyż dzisiaj dowiedziałam się ze opuszcza nas opiekunka (wyjeżdża). Moja corcia ma skończone 15 miesięcy, ja pracuję i nie mam innego wyjscia.Dziecka za bardzo nie chce oddawac do złobka,jednak jeśli mi sie nie uda znaleśc opiekunki tak bede musiała zrobić. Mieszkamy na Tarchominie. Dziewczyny, prosze pomóżcie. Może uda mi się znaleść panią godną zaufania w ciągu miesiąca.....bo tylko tyle mam :(
  • Polecam swietna opiekunke (moja siostre), ktora chetnie zaopiekuje sie dzieckiem po kilka godzin dziennie, najchetniej w okolicach Ochoty. Olga jest studentka ostatniego roku zaocznych studiow pedagogicznych. Ma ogromne doswiadczenie w opiece nad dziecmi w roznym wieku od 0 do konca szkoly podstawowej. Dziecmi opiekuje sie juz od kilku lat. Pracowala jako wychowawca i instruktor spiewu w dzieciecym zespole GONG. Przez rok opiekowala sie czworka dzieci w Irlandii, a ostatnio 1...
  • Witam, od stycznia bedę warszawianką :-)! I będę poszukiwała opiekunki do 17- miesięczniaka (2 x w tygodniu popołudnie, ok. 5 godzin) oraz pani do sprzątania (1 lub 2 x w tygodniu). Napiszcie drogie e-mamy jakie są stawki w Warszawie, nie chciałabym przepłacać, ale też zaproponować zbyt mało. Na razie mieszkam w Łodzi, a tu realia są zupełnie inne. pozdrawiam mama Kajetana
  • Witam wszystkie Mamy :)) Zatrudniam opiekunkę do mojego półrocznego Maluszka, tak dorywczo, ponieważ poszukuję pracy i gdy będę chodziła na rozmowy kwalifikacyjne ona będzie się zajmowała moim synkiem. Trudno powiedzieć ile to czasu będzie zajmowało, myślę że w sumie do 10 godzin tygodniowo. No i nie wiem jaką stawkę godzinową ustalić. To jest młoda dziewczyna, studentka a mieszkamy w Warszawie. Bardzo proszę o pomoc. Marta, mama Olka
  • Witam, mam pytanie na co należy zwrócić uwagę i przy poszukiwaniu opiekunki dla 5- miesięciolatki?. Niedługo czeka nas ten wybór a mam tylko mgliste pojęcie jak wyglądają ceny w Warszawie. Podobno oscylują wokół 1000zł.?. No i może ktoś ma godną polecenia opiekunkę, która działa w sektorze Praga Południe?. Pozdrawiam i dziękuję za informacje Fredek
  • Doradźcie proszę, ile powinnam zapłacić opiekunce, która przychodziłaby do dwójki dzieci (4,5r i 2 l.) 2xtyg po 3 godz. Czy 10 zł./godz wystarczy? Mieszkam w Warszawie. Będę wdzięczna za Wasze komentarze. Pozdrawiam
  • będę wdzięczna za wszystkie informacje: telefon, www i Wasze opinie pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się