opiekunki

(13 wyniki)
  • Witam! Mam pytanie do osób, szczególnie kobiet, które pracują lub pracowały jako opiekunki do dzieci/ gosposie za granicą. Ja też szukam takiej pracy, ale zastanwia mnie bardzo jedna rzecz. Interesuje mnie praca w Austrii lub Niemczech. Z tego, co się zorientowałam po miesiącu poszukiwań, ogromna większość rodzin proponuje pensję 300 Euro za miesiąc, rzadko kiedy z możliwością podwyżki. Czy to jest typowe dla tych krajów? Wydaje mi się że to strasznie mało, ale nie wiem czy to normalna ...
  • link www.niemcy-opiekunki.info/ na googlach niemieckich
  • szukam opiekunki dla 3-letniego dziecka w poludniowej Francji. Szukam osoby odpowiedzialnej i uczciwej. Do obowiązków nalezałaby opieka, a takze robienie zakupów i odprowadzanie dziecka do przedszkola (na razie 3 razy w tygodniu).
  • Ostatnie 4miesiace spędzilam we Włoszech.Jesli ktoś się tam wybiera mogę udzielic kilku porad przetestowanych na własnej skórze.
  • Szukam osoby, która na zmianę ze mną pracowałaby jako opiekunka 40-letniej kobiety na wózku. Zmiana polegałaby na tym, że pracujemy 3 miesiące i mamy 3 miesiące przerwy. Praca w zasadzie od zaraz. Wymagane obowiązkowo: prawo jazdy, j.niemiecki w stopniu umozliwiającym porozumienie się z osobą, która może tylko mówić, a nie np. pokazać gestem, o co jej chodzi oraz miłość do zwierząt (w domu jest cała menażeria) :) Pani jest b.miła i komunikatywna. Pensja: 900 euro + małe mieszkanie...
  • Poszukiwane są osoby w wieku 30-55 lat, które znają niemiecki w stopniu podstawowym, do opieki nad starszymi osobami. Zainteresowanych proszę o kontakt meilowy - adres gazetowy.
  • bardzo prosze o adresy www stron gdzie sa ogloszenia dla opiekunek i sprzataczek!!! bardzo dziekuje
  • czy ktos podpowie mi ile można zarobić za miesiąc pracy w Niemczech jako opiekunka dziecka plus pomoc przy gotowaniu.Zamieszkanie i wyżywienie u pracodawcy.
  • chetnie podejme prace jako opiekunka we wloszech lub w innym kraju na swiecie.Moge rowniez podjac jakas inna prace znam jezyki obce i duzo podrozowalam.Czekam na propozycje.CHETNIE ZOSTALABYM STIUARDESA LUB PODJELA PRACE W BARZE.
  • PRACA OD ZARAZ! tel. (+48) 667 577 445.
  • jestem w średnim wieku interesuje mnie praca za granicą tylko poważne oferty,prosze o kontakt na email gazetowy
  • szukam pan pracujacych we Wloszech lub ktore pracowaly przy opiece osob starszych,w jaki sposob znalazly prace,moze znaja uczciwe drogi znalezienia takiej pracy,to prosze niech sie odezwia
  • czy to tylko forum dla anglików moj link jka link praca dla opiekunek w niemczech w domu bez pisania cv z jedzeniem spaniem i z wyplata bez placenia podatkow to zle t roche rozumu niektorym nie brakuje. nikogo nie chce obrazic spoko ale forum powinno byc free freee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się