Gość: niunia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 12:41 Jak oduczyc faceta palenia tego cholerstwa?? czy ktos ma jakies sprawdzone sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czaroffnica Re: PAPIEROSY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 12:43 taaaaaa...... naiwna...... Jakby to jeszcze było takie proste.... Odpowiedz Link Zgłoś
q78 Re: PAPIEROSY!! 24.07.04, 15:56 Moj chlopak i ja palilismu oboje tylko ze ja tak wiecie pare na dzien do 3 na imprezach wiecej nawet paczke :)) moj chlopak spalal paczke dziennie ,to bylo straszne oddychal jak stary dziadek a kasy szlo na to sporo...pewnego dnia postanowil kupic sobie plastry i serio zadzialaly!!!nie pali juz od ponad 2 i pol miesiaca a co lepsze ja tez przestalam z tym nalogiem!!!teraz moj chlopak swierdzil ze czuje sie leueij i nie wie jak mogl palic .serio te plastry dzialaja.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: PAPIEROSY!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 24.07.04, 16:10 Ja znam lepszy pomysl. Moj facet podpala sobie czasami, a ja tego nie cierpie. Wiec mu powiedzialam tak jeden papieros jeden tydzien bez sexu - wybieraj. Zadzialalo. A do tego musi codziennie przysiegac na mije zdrowie ze nie pali. Hehe. Ma sie sposoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaroffnica Re: PAPIEROSY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 16:20 Współczuję twojemu facetowi. Taki terror. Co to za przyjemność i sposób traktować sex jako kartę przetargową ? ? ? A co gdy ty masz ochotę, a on zapalił. Może w ogóle zacznij mu mówić: "Albo kupisz mi te kolczyki albo przez rok nie dotkniesz cycuszka!". Ile ty masz lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: PAPIEROSY!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 24.07.04, 18:21 widzisz kochana , chodzi o to ze moj maz ma powazna chorobe i nie moze palic, poza tym ja tego nie cierpie. Wiec jakos trzeba dbac o jego zdrowie, a tak sie dzieje, ze tylko raz byla tygodniowa przerwa, a tak on nie pali wiec sex mamy na zawolanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: PAPIEROSY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:37 Czaroffnica ale ty jestes dupnięta- każdy sposób żeby zmusić kogoś do niepalenia jest dobry!!Facetów często trzeba zmuszać szantażem-widac nie masz doświadczenia no ale jak jestes aż taką czarwonicą to się nie dziwię - pozdrawiam i życze sukcesów w nie paleniu, chociaz sama pale i jakos ciężko mi rzucić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaroffnica Re: PAPIEROSY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:20 Wybacz ale szantażem... I to ja jestem "dupnięta" ? Nigdy nie użyję sexu jako karty przetargowej, i jak dla mnie to jest chore i nie różni się niczym od zwykłej prostytucji. Co to za frajda bzykać się bo zasłużyłam. Kolejnym etepem będzie: Kochanie kup mi tą bluzeczkę, bo inaczej mnie nie dotkniesz... Tak ? Też palę, i jak facet kazał by mi wybierać między fajkami a sexem to bym zmieniła faceta. Nie dlatego, że chce żebym rzuciła, tylko dlatego, że robi to w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: PAPIEROSY!! IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.07.04, 02:32 Uuuuuuuuuu -ciężka sprawa.To zalezy od stopnia uzależnienia.Trzeba mu uświadamiać jak zle robi.On sam musi chcieć rzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
adziocha Re: PAPIEROSY!! 26.07.04, 13:30 kochana na sile nic nie podolasz!! Sama pale i szantaze nie pomagaja! Zeby rzucic trzeba CHCIEC!! A czy ON chce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania2191 Re: PAPIEROSY!! IP: 213.25.164.* 26.07.04, 13:56 Mój facet sam poszedł po rozum do głowy. Naoglądał się programów, jakie spustoszenie w organiźmie robi papieros. Nie pali od 3 m-cy i zarazie mu sie to udaje. Odpowiedz Link Zgłoś