Dodaj do ulubionych

palenie trawki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 20:17
czy któraś z was pali trawkę? paru moich znajomych twierdzi, że to nie pasuje
do dziewczyny, ja palę w towarzystwie moich kumpli i nie widzę w tym nic
nieprzyzwoitego, niektórzy palą papierosy, a ja trawkę, takie to dziwne?
Obserwuj wątek
    • envi Re: palenie trawki 27.05.04, 22:26
      Jeden wniosek się nasuwa: zmień kumpli.
      • Gość: Eleonora Re: palenie trawki IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 22:42
        No jak porównujesz papierosy do trawki to chyba już jej za dużo
        wypaliłaś.Trochę dziwne to Twoje rozumowanie.Owszem nie powiem,może i trafne,bo
        jedno i drugie uzależnia,tylko pozostaje pytanie czy lepiej być nałogowym
        palaczem,czy narkomanem.Jeżeli uważasz,że umiesz to kontrolować,to olej te
        gadanie co komu przystoi.Tylko uważaj-ja też kiedyś twierdziłam,że palę
        papierosy bo lubię,a teraz palę bo muszę
        • envi Re: palenie trawki 27.05.04, 23:43
          Zasadnicza różnica pomiędzy paleniem marihuany a paleniem papierosów jest
          taka,że od palenia papierosów,czyli od nikotyny,Twój organizm
          przyzwyczaja/czyli uzależnia się?fizycznie,a od marihuany fizycznie się nie
          uzależnisz.Co najwyzżej możesz psychicznie,dlatego międzyinnymi jest zaliczana
          przez niektórych do miękkich dragów.Ja zanm dużo dziewczyn które palą
          zioło,nikt nie robi z tego afery. Nie rozumiem dlaczego kobiecie nie wypada
          palić marihuany i od kiedy jest to zarezerwowane dla facetów?
    • Gość: GANJAAA Re: palenie trawki IP: 80.48.236.* 29.05.04, 20:23
      ja też palę:)hehehe i nie widzę w tym nic "zdrożnego"..a co dziewczyna nie
      może????pozdrawiam zielonych:):D
      • Gość: Barbara Re: palenie trawki IP: *.range81-153.btcentralplus.com 29.05.04, 22:41
        moim zdaniem kto pali trawke jest dnem...jezeli pali kobieta to wogole
        siegnelas moja droga dna!!!!
        • envi Re: palenie trawki 30.05.04, 16:47
          Gość portalu: Barbara napisał(a):

> moim zdaniem kto pali trawke jest dnem...jezeli pali kobieta to wogole
          > siegnelas moja droga dna!!!!

bo jakbyś niewiedziała moja droga,to oswiecona barbara z Ciemnogrodu dobitnie
          objasniła,że w "wyższych"sferach są inne zasady dla kobiet a inne dla
          mężczyzn,facet jak pali to jeszcze luz,ale kobieta to dno.
          hehe,pozdrawiam Barbarę i życzę dużo powodzenia w głębokich przemyśleniach,hehe.
          • Gość: Ania Re: palenie trawki IP: *.aine.pl 30.05.04, 17:54
            Narkomani nie zaliczają się do "wyższych" sfer, tylko do społecznego dna.
            • Gość: anne Re: palenie trawki IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 30.05.04, 22:22
              a ja wczoraj w parku z dwoma kumplami palilam niezly haszyk i bylo zajebiscie.
              i wcale nie mysle, ze jestem dnem, wrecz przeciwnie.
              a swoja droga, wszyscy, ktorzy uwazacie, ze marihuana jest bardziej szkodliwa
              niz papierosy czy alkohol, to przeczytajcie raport WHO (world health
              organization)z bodajze 1995 roku. do niedawna byl utajniony. wynika z niego
              czarno na bialym ze przy dluzszym zazywaniu marihuana jest mniej szkodliwa niz
              alkohol czy nikotyna.
              pozdrawiam
    • Gość: kkk Re: palenie trawki IP: 83.168.96.* 30.05.04, 22:24
      tak! bawisz sie w pozerke moim zdaniem... a jak facetom to sie podoba co robisz
      to za 5 lat iim sie odwidzi jak twoja twarz nabierze babcinego formatu:]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka