Forum Regionalne Podkarpackie Tarnobrzeg
ZMIEŃ
      prawo jazdy

prawo jazdy

(23 wyniki)
    • Moze ktos z Forumowiczow wie w ktorej szkole w Tbg mozna zrobic prawo jazdy na samochody ciezarowe? jacek
    • Czy ktoś z Forumowiczów może mi powiedzieć gdzie najlepiej zrobić prawo jazdy w Tbg? Chodzi mi o dobra szkole - niekoniecznie najtańszą - ale nie taka w której kursant jedzie a instruktor gada cały czas przez tel. Właśnie z takiej jednej zrezygnowałem, trzasnąwszy drzwiami na środku ulicy. Gówniarz młodszy ode mnie (mam 40 lat) a zamiast mnie czegoś nauczyć bo po to tam jest to co chwile albo smsy wysyłał albo rozmawiał jak nakręcony. Doradźcie. Pozdrawiam Michał
    • Mam na jutro ustalony egz. z teorii w Wordzie. Czy ktos mi moze powiedziec czy trzeba zabrac ze soba jakies dokumenty? Wszystko zostalo juz oplacone. Adam
    • Zamierzam zapisac zone na prawo jazdy kat.B Jaka szkole polecacie, 12 lat temu robilem w WORD kolo szpitala ale teraz nie wiem obecnie co wybrac. W tysiacu sie zmieszcze z ta przyjemnoscia?
    • Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży w Tarnobrzegu prowadzi rekrutację do udziału w projekcie „Szkolenie- Praktyka- Zatrudnienie- Rozwój IV edycja”, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, osób w wieku od 15 do17 lat, chcących nadrobić zaległości w nauce oraz osób w wieku od 18 do 24 lat, nieuczących się i niepracujących. Wszystkich uczestników obejmą zajęcia z doradcą zawodowym, psychologiem, z kreatywnego spędzania wolnego czasu, pierwszej pomocy przedme...
    • gdzie zrobic prawo jazdy i ktory instruktor uczy najlepiej?
    • Jestem z Ostrowca, pierwszy raz byłem w Tarnobrzegu jakiś miesiąc temu na wyjeździe ze szkoły Nauki Jazdy. Powiem krótko, Wasze miasto jest bardzo bardzo łatwe i o wiele trudniej zdawałoby się w Ostrowcu ( ale to już odrębny temat). Nie wiem kto u Was wpadł na tak genialny pomysł budowy ronda!!! wielkości oponka( to gdzieś koło rynku). Gdyby nie znak ustawiony informujący o rondzie to nigdy w życiu bym nie pomyślał że coś takiego tam jest..Pewnie wiecie o które rondo chodzi, skrę...
    • Wiem ze od pewnego czasu kilka wypowiedzi na ten temat bylo ale doradzcie prosze. Mam 40 lat i nigdy nie siedzialam za kółkiem a teraz sytuacja mnie zmusiła żeby prawo jazdy B zrobic. I mam dylemat bo nie wiem jaka szkołę wybrać. Wiem ze kazdy bedzie chwalił swoją ale może ktos zechce podzielić sie swoimi doswiadczeniami w jakiejs szkole jazdy. Bede wdzieczna za sensowne i konkretne wypowiedzi Ewa
    • może ktoś wie jakim traktorem zdaje się prawo jazdy w tarnodrzegu ,interesuje mnie model traktora
    • do którego lekarza chodzicie ,który bierze niedużo za badania kursanta czy jest sprawny do prawa jazdy podajcie namiary tylko plissss jescze dzis bo jutro jade do t-bgu w tym celu
    • skąd u Was tacy chamscy egzaminatorzy się biorą?????Myślą, że k..... świat do nich należy.....jeb..... ich!!!!!
    • chcę zrobić prawo jazdy, ale nie wiem do jakieg ośrodka udac się by było to szybjo sprawnie i profesjonalnie...no i jakiego instruktora wybrać by nauczył mnie tej sztukie kierowania samochodem :) jeśli ktos może mi pomóc w doborze ośrodka i instruktora to bedę wdzięczna :)
    • Jak wyglądają te nowe egzaminy,czym się róznią ,moze ktoś juz zdawał i może podzielić się refleksjami na temat stopnia trudności.Słysze ze jest jeszcze trudniej.
    • Witam wszystkich. Planuje rozpocząć kurs na prawo jazdy.Tylko niewiem gdzie to zrobić. Jakie ośrodki i których instruktorów polecacie, ponieważ po TBG krążą różne opinie.
    • który ośrodek byście poradzili gdzie zdawaliście
    • Karetki(4)

Nie wiecie może dlaczego dzisiaj tak karetki jeździły w stronę sandomierza.????
    • ile razy srednio trzeba podejsc do prawka zeby zdac. przeraza mnie fakt zdawania np 10 razy, wiedzac ze mozna zrobic "glupi" blad bedac zestresowanym i niezdac. nie mozna liczyc na litosc egzaminatorow moze to i zrozumiale ale i przerazajace ich sluzbowe podejscie. nawet policja czasem przymyka oczy na pewne 'wpadki". szkoda ze musimy dojezdzac do tbg zeby zdac , tymczasem miejscowi od poczatku ucza sie jezdzic po tbg w ktorym sie zdaje egz. niejako jest to ulatwienie. i widze w...
    • gdzie najtaniej w Tarnobrzegu
    • jestem zainteresowany zrobieniem kursu na instruktora prawa jazdy czy ktoś może mi napisać gdzie można taki kurs zrobić w Tarnobrzegu i jak on wygląda oraz jakie warunki należy spełniać aby zapisać się na kurs Dziękuje .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się