prawo jazdy

(24 wyniki)
  • Czy ktos sie orietuje jak wyglada caly proces niezbedny, aby zdobyc prawo jazdy w Anglii? Tzn. co trzeba zrobic, jakie koszta sie z tym wiaza i ile czasu trzeba poswiecic...
  • Mam takie pytanie czy prawo jazdy zdobyte w Polsce jest ważne w Anglii, zrobiłem je jeszcze przed tem nim wstąpiliśmy do UE. I nie wiem czy będę mógł prowadzić legalnie samochody... dzięki za wszystkie odpowiedzi:))
  • czy ktos wie cos na ten temat ?
  • czy do prowadzenia samochodu osobowego na terenie UK wystarczy wyrobienie międzynarodowego Prawa Jazdy w Urzędzie Komunikacji w Polsce????prosze o odpowiedz
  • jeśli w UK wymienię sobie polskie prawo jazdy, to otrzymam jak w temacie, provisionary driver's licence czy full? Pozdro,
  • gdzie się je załatwia? jak długo się je załatwia? a nie można ze zwykłym polskim jeździć po Anglii?
  • ile kosztuje zrobienie prawa jazdy w UK? dzieki za odpowiedzi :)
  • czy ktos moze sie orientuje jak wyglada sprawa wyrobienia prawka za granica? Ile to kosztuje etc.? Mam zamiar wyrobic taki dopkument. Z tego co sie dowiedzialem nie jest to tanie rozwiazanie, ale... Dowiedzialem sie, ze musze gdzies wysylac swoj passport etc, wypelnic na poczcie jakis formularz itp otd.. Czy ktos moze przebrnal przez to w praktyce, wie cos wiecej i ma jakies ciekawe info? Planuje robic w Strathclyde'owskim oddziale BSM (www.bsm.co.uk). Pozdrawiam serdecznie, Vision!
  • Mam polskie B,C+E, jakie odpowiedniki u angoli.W ogłoszeniach są tylko LGV,HGV ew.class 1&2.Dzięki za pomoc.Pozdr.
  • Witam, firma [b]Direct Marketing Distribution [/b]poszukuje 2 osob do pracy przy roznoszeniu pakietow ulotek, gazet i innych materialow reklamowych. Praca od zaraz, do zastapienia osob zjezdzajacych do Polski po zakonczeniu kontraktu. [u]Oferujemy: [/u] - kontrakty na 6 miesiecy (1szy miesiac probny) ze stawka 8,75€ wliczajac w to ‘vakantiegeld’ czyli tzw. wakacyjne, stawka niedzielna to 125% stawki podstawowej. Praca w systemie od soboty- srody, czw i pt ...
  • czy ktos sie orientuje jak to wyglada w praktyce? Jak jest 'real', czy trzeba miec resydenta?
  • Zatrudnie odpowiedzialna, szybka i energiczna osobe do pracy w Szwecji w restauracji/pizzeri. Wymagane jest prawo jazdy. Prosze pisac na oreo1@gazeta.pl, chetnie udziele wiecej informacji. Dla ulatwienia kontaktu mozna podac swoj numer telefonu stacjonarnego. Pozdrawiam. Joanna
  • Witam! Moze to troszke out off-topic, ale czy ktos z wlasnych doswiadczen moglby napsiac jak to jest w praktyce z autem w UK > czyli wlasne doswiadczenia, koszty, dokumkentacja etc (dotychczas na forum byly poruszane tylko kwestie cenowe). Postaram sie wniesc w ten watek jak najwiecej od siebie. Pozdrawiam!
  • Jadę po koniec maja na zbiór truskawek do niemiec każdy mi mówi że jest ciężko jak ktoś był niech napisze jak naprawdę tam jest.Ale tutaj też ciężko pracuję za 680zł.Bilet kupię za 90zł.zostaje mi co całe g;;;;;.A tam może coś zarobię.
  • Mam pytanie techniczne, które byc może przewineło sie przez którys z wątków. Czy do załozenia konta w banku w UK, wymagane sa dwa dokumenty (dowód, paszport lub prawo jazdy), czy wystarczy tylko dowód?
  • wiem co to jest SS ;]...niestety niewiem jak sobie wyrobic ...bo pracodawaca wymaga...help!! ;/...a w USA bede nie wczesneij niz podkoniec czerwca 05 ;/ a i czy w IL jest honorowane polskie prawo jazdy ??
  • oraz co oznacza skrót VHI?????
  • Witam Pani Celino! Mieszkam we Frankfurcie nad Menem. Mam 25 lat i szukam pracy. Wyczytałam że posiada Pani firmę sprzątającą może mogłaby mi Pani pomóc. Proszę o kontakt
  • Hello, Ile kosztuje używany samochód klasy średniej w UK? Mam na myśli samochód 3-5 letni, 4 drzwiowy, może być z klimą (chyba nie potrzebna w UK) i ABS + 2 poduszki powietrzne. Nie mam na myśli konkretnego modelu bo nie wiem czym się tam jeździ. Dalej jak się taki pojazd nabędzie to ile kosztuje jego utrzymanie (ubezpieczenie+paliwo) ? Czy potrzebne jest prawo jazdy wydane w UK a jeżeli tak to czy wystarczy przepisać polskie prawo jazdy?
  • Moi znajomi szukają pracownika do pracy w sadownictwie, zagospodarowaniu terenów zieleni. Poszukiwana osoba - to silny nie pijacy mężczyzna, mile widziane prawo jazdy na traktor, samochód. Znajomi gwarantują mieszkanie. arkady@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się