Forum Regionalne Mazowieckie Ciechanów
ZMIEŃ
      prawo jazdy

prawo jazdy

(34 wyniki)
    • kto w ciechanowie jest najtanszym instruktorem na prawo jazdy kat. A?
    • ile koszuje kurs na prawo jazdy kat. A u ciechanowskich instruktorow?
    • Co grozi kierowcy mającemu prawo jazdy kat. B poruszającemu się po drodze publicznej motocyklem.
    • Witam. Chciałabym zapisać się na kurs na prawo jazdy. Niestety nie mam pojęcia do kogo. Słyszałam, że pan Marek Kołakowski jest dobry. Co o nim sądzicie i kogo polecacie ?
    • Witam. Nazbierałem 31pkt karnych. Za chwilę zabiorą mi prawo jazdy. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Co teraz robić po kolei? Czy wiecie może gdzie prywatnie robią psychotesty dla kierowców? Jak długo będzię trwało otrzymanie ponownie prawa jazdy? Nie piszcie, że jestem idiota, bo wiem to doskonale sam. Proszę o wszelkie informacje na ten temat. Bez prawa jazdy nie mam pracy. Dziękuję i pozdrawiam.
    • CZY TO PRAWDA ŻE OD NOWEGO ROKU WZROŚNIE CENA PRAWA JAZDY Z POWODU PODATKU VAT
    • Witam. Poszukuję dobrej instruktorki prawa jazdy, cierpliwej kobiety , która powie na spokojnie co i jak :) Kogo polecacie ?
    • Witam. Poszukuję lekarza wydającego zaświadczenie lekarskie do prawa jazdy. Którego lekarza polecacie. Wiem że przyjmuje w Esculapie. Ale poszukuję również gdzie indziej, może ktoś poleci kogoś innego.
    • Wiam czy wie ktoś może , czy w Ciechanowie jest istnieje możliwośc bezłatnego uczestniczenia w kursie kat. C prawa jazdy ? (oprócz urzędu pracy)
    • Witam, nieuchronnie zbliża się termin mojego egzaminu na prawo jazdy kat. B, który będę odbywać w Ciechanowie. Niestety owe miasto jest mi obce. Dlatego też zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy wiecie jakie trasy są najchętniej odwiedzane przez egzaminatorów? Na których skrzyżowaniach mam się mieć na baczności? Gdzie występują drogowe pułapki? Za wszystkie poważne odpowiedzi dziękuję.
    • witam serdecznie wszystkich mam prośbę czy ktoś mógł by mi polecić dobrego instruktora prawa jazdy kat A i jakie to są koszta będę bardzo wdzięczny .
    • Mam trochę inne pytanie odnoście prawka kat.B. Chodzi mi o osoby chorujące na cukrzycę insulinozależną (kat. I). Czy macie prawko? Czy przyznawaliście się że macie taką chorobę? Jakie było zachowanie lekarza wystawiającego zaświadczenie pozwalające na prowadzenie pojazdu? Czy przy przedłużaniu nie mieliście problemów z uzyskaniem pozwolenia? Jeśli są osoby posiadające prawko i chorujące na tą chorobę niech podadzą swoje namiary? Z góry dziękuję za pomoc.
    • Czy to prawda ze prawko zdrożeje po nowym roku???
    • Mam prośbe może pomoże mi ktoś w wyborze szkoły w Ciechanowie z góry dziękuje
    • Czy to prawda, że po nowym roku wzrośnie cena za kurs na prawo jazdy o ok 300 - 400 zł? Tak mi powiedział telefonicznie jeden z właścicieli szkół jazdy. Ciekawe czy to prawda czy chwyt marketingowy? On twierdził, że elki po nowym roku podatkiem VAT mają obłożyć.
    • Witam, właśnie rozpocząłem kurs na prawo jazdy, a już się boję egzaminu. Opisujcie swoje wrażenia z egzaminu - jak było, kto was egzaminował i kto was uczył?
    • Witam!!! Na wiosnę chciałbym wybrać się na kurs prawa jazdy na motocykl. Mógłby mi ktoś polecić dobrego instruktora z nierozklekotanym motocyklem.... . Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
    • Interesuje mnie ile kosztuje kurs prawa jazdy na kategorie C+E i od ilu lat można się zapisać.Kto najlepiej szkoli oraz ile trwa całość.Z góry dzięki.
    • witam mam zamiar iść na prawo jazdy kat B i polećićje mi najlepszego instruktora
    • Gdzie w ciechanowie najlepiej iść na prawo jazdy??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się