Forum Regionalne Dolnośląskie Wałbrzych
ZMIEŃ
      prawo jazdy

prawo jazdy

(67 wyników)
    • Co myslicie o zmianach od wrzesnia w zdobyciu zawodowego prawa jazdy? Chcialem zrobic kurs C w tym roku, ale wczesniej nie wiedzialem co nam rzadzacy szykuja, teraz juz nie zdaze. 2000zl na kurs moge wydac, 7000-8000zl juz raczej nie, ciekawe czy dalej beda sie pojawialy ogloszenia dla kierowcow za 1500brutto
    • ostatnio odbierałem nowe prawo jazdy u nas w starostwie, wchodze a tam śmichy chichy siedzą sobie baby obijają sie ile wlezie i jeszcze fochy stroją. gruba blondyna niemiła jak jasna cholera, jej koleżaneczka miała wszystko gdzieś tylko jedna kobiecina z prawej strony cichutko sobie pracowała i widziałem, że chyba jej to nie pasiło. pytam grubej blondyny o jedną konkretną rzecz, oczywiście odburkneła coś na pałe i wiem, na pewno już wiem, że odpowiedziała mi źle.. ogólnie porażka... typowa po...
    • Czy słyszeliscie cos na temat drożejacych od stycznia kursów prawa jazdy?Ponoć od stycznia mają być droższe o 300 złotych.Więc nie ma na co czekać i się zapisać.Gdzie teraz najtaniej zrobić kurs prawa jazdy na Pozdamczu?I kogo polecacie?
    • Mam ogromną prośbę , czy w Wałbrzychu można zrobić prawko na automacie ? Proszę o namiary szkoły jazdy.
    • Wiam! mam taki dylemat gdzie mam zrobić prawo jazdy kategorii C i jakie są aktualne ceny zrobienia takiego kursu ? Proszę o pomoc
    • Jak w temacie. Doradźcie do jakiej szkoły mogę iść na kurs (generalnie jaką polecacie), jakie są ceny kursów a jakie egzaminy. Generalnie jak macie jakieś wskazówki to zapraszam. pozdrawiam serdecznie,
    • NIE ZAMIERZAM O NIC PYTAĆ. Po prostu zdaje sobie sprawę, że część osób po pozytywnym wyniku egzaminu nie bardzo wie, co ma dalej zrobić. No więc z mojej strony, w miarę drobiazgowe info, przeznaczone raczej wyłącznie dla osób, które załatwiają tą sprawę po raz pierwszy w życiu. Po zdaniu egzaminu, WORD w ciągu 7 dni powinien wysłać nasze dokumenty do Wydziału Komunikacji. Tam również płacimy i odbieramy prawko. Jeśli ktoś jest niecierpliwy, może się co dzień dowiadywać w WK czy doku...
    • najprawdopodobniej od początku czerwca egzamin na prawo jazdy bedzie wyglądał nieco inaczej :( bedzie o wiele trudnie wyjść z placu tzn wogóle nie będzie można najechać na linię podczas jazdy po łuku :(a 95% zdajacych to robi i co??? może wreszcie instruktorzy będą wiecej nam czasu poswięcać na placyk a nie idą do kapciory a ty sobie poćwicz. No i do tego te nowe VW polo!!! Egz. już się cieszą. Co wy na to???
    • ile trzeba czekać na wymianę prawka w Wałbrzychu?
    • Gdzie najlepie robić prawo jazdy kat. "C"???
    • Potrzebuje zrobic prawo jazdy, ktora firme do nauki polecacie?
    • Jakie macie przeżycia po egzaminie na prawo jazdy w naszym wałbrzyskim WORD-zie? Czy zdane za pierwszym razem czy też nie, jak oceniacie sam egzamin i egzaminatorów? Oceńcie na forum!!!
    • bo ja juz 4 raz i dalej mnie ciągną
    • Witam chciałbym się wybrać na wiosnę na Prawo Jazdy kat C.Mam pytanko gdzie najlepiej zrobić w Wałbrzychu kogo polecacie i ile taki biznes teraz kosztuje.Słyszałem że w Torusie nie warto bo szef to kretyn i wyzywa kursantów.Dzięki za info.
    • Cześć! Mam do was pytanko: ile trzeba czekać na egzamin na prawo jazdy w Wałbrzychu? Będę zdawał pierwszy raz, myślę że osobno teorię i praktykę. Ile trzeba czekać na jeden i drugi egzamin? Z góry dzięki ;)
    • Wracam niestety do szkoły i chce zrobić prawo jazdy, przeczytałam wszystko na forum w tym temacie ale to są chyba jakieś stare informacje.POMOCY gdzie , za ile , kiedy i na jakim poziomie kurs na prawko ?
    • Co sądzicie o wałbrzyskim WORD? Czy da rade zdać i po którym razie? Jacy są egzaminatorzy?
    • Wiecie może jak długo czeka sie na wydanie prawa jazdy u nas w Wałbrzychu? Są rózne opinie na ten temat:(
    • jw
    • Jestem osobą niepełnosprawną , od miesiąca posiadam prawko, które zdałam za 2 razem. Chciałam podnieść swoje kwalifikacje i tak trafiłam do TORUSA a tam na cudownego instruktora. Pan Bogdan nie tylko nauczył mnie jeździć autem ale sprawił, że zaczęłam wierzyć w swoje możliwości.Zawsze wierzył we mnie, dodawał mi motywacji i nawet gdy coś mi nie szło nie krzyczał, lecz tłumaczył od nowa. Polecam wszystkich chętnym na prawko jako nauczyciela pana Bogdana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się