Dodaj do ulubionych

Stopery do uszu

29.05.06, 13:38
W JAKIM SKLEPIE MOŻNA KUPIĆ STOPERY DO USZU??
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: Stopery do uszu 29.05.06, 13:42
      ja kupiłam w aptece
      mieli woskowe, jednorazowe. koszt coś koło złotówki.
    • garraretka Re: Stopery do uszu 29.05.06, 18:24
      potrzebujesz stoperów żeby nie słyszeć własnego krzyku? wink

nie używaj na forum DRUKOWANYCH liter bo oznacza to krzyk.
      • Gość: mania Re: Stopery do uszu IP: *.chello.pl 30.05.06, 08:41
        ja tez kupiłam w aptece woskowane- dobre sa w ciągu dnia ale w nocy wypadają
        wiec nad ranem i tak sie budze od tego hałasu...sad
    • Gość: jonka Re: Stopery do uszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:35
      też mam z apteki woskowe, bardzo tanie, a dobrze wyciszają; przeważnie używam
      ich jak mnie coś rano obudzi i już nie mogę zasnąć, choć czasem też na całą noc;
      jeszcze mi nie wypadły, choć przyznam, że początkowo miałam opory przed
      wepchnięciem ich głębiej smile
    • Gość: Maj Re: Stopery do uszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:27
      W sklepie APTEKA najlepiej. Mają największy wybór. Odradzam watowe, koszmarnie
      trzeszczą. Woskowe są fajne ale okropnie wyglądają. Najfajniejsze są z takiej
      specjalnej plastyczneh pianki.
      • mloda-zonka26 Re: Stopery do uszu 30.05.06, 13:29
        Fakt, nie powinnam pisać drukowanymi literamitongue_out stopery są mi potrzebne,bo
        sąsiedzi kupili sobie jakis czas temu psa-a ten ma w zwyczaju rano okropnie
        szczekać jak dzieci sąsiadów wychodzą do szkoły-potrafi tak przez półgodziny
        wyć po ich wyjściu!! Nie wiem, czy stopery coś tu pomogą, bo przez ściany
        strasznie słychać to szczekanie/wycie!! Od razu mówię,że próby rozmów z
        sąsiadką nie poskutkowały!! Odkąd sąsiedzi mają tego psa, przestałam lubić
        psy;P Nie liczę też,że mu przejdzie z wiekiem,bo już od ponad półroku ta
        sytuacja powtarza się dzień w dzień...
        • hollygolightly85 Re: Stopery do uszu 30.05.06, 14:02
          hehe,skad ja to znamwink
          ja sie przyzwyczailam,chociaz czasem jak sąsiedzi zamykają tego wstrętnego
          ujadacza na balkonie,to najchętniej bym mu głowę ukręciła!! (dodam ze balkon
          jest akurat nad moim oknem,a pies ma donośny szczekwink
          • Gość: majka Re: Stopery do uszu IP: *.nat.student.pw.edu.pl 30.05.06, 14:46
            jak sie wyjmuje te korki pózniej?
        • Gość: jonka Re: Stopery do uszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 16:27
          jakbym czytała o sobie smile ale ostatnio psa już nie słychać (wył od 5 do 5:30 jak
          sąsiedzi szli do pracy), za to od 2 miesięcy mam remont wieeelkiego budynku pod
          nosem, więc stopery wcale w odstawkę nie poszły;

co do wyjmowania tych korków - ja zawsze zahaczam o nie paznokciem (nie mam
          długachnych paznokci, raczej krótkie) i wyciągam smile
    • Gość: jaga Re: Stopery do uszu IP: *.lnet.pl 30.05.06, 17:07
      Najskuteczniejsze są stopery /tłumiki/ "DECiDAMP". Zrobione z pianki. Po
      włożeniu do ucha rozszerzają się i szczelnie wypełniają całą przestrzeń. Nie
      wypadają i wystarcają na długo. Można je kupić w aptece /opakowanie ok. 3,80zł/.
      • Gość: trzykrotka Re: Stopery do uszu IP: *.aster.pl 30.05.06, 23:28
        piankowe najlepsze, niezłe są również takie "sprężynki" z miękkiego tworzywa.
        odradzam woskowe, bo potrafi czasem kawałek zostać w głębi ucha (pewnie zbyt
        głęboko włożyłam - ale tak czy inaczej, nie obyło sie bez wizyty u
        laryngologa smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka