rankingi

(13 wyniki)
  • tak, tak, liceum liceum dobre jest dla dzieci, które po szkole średniej wiedzą, że nie chcą pracować, a ich jedynym marzeniem jest imprezowanie na studiach dziennych ci którzy na studia nie pójdą, albo będą chcieli studiować i pracować, po liceum mogą zatrudnić się co najwyżej w McDonaldzie nie mają zawodu, nie mają doświadczenia, szkoda, że znawcy edukacji rozłożyli szkolnictwo zawodowe, tych szkół zostało naprawdę niewiele. Na szczęście to się powoli zmienia i część młodzieży o...
  • A III LO w newsweeku!!!!!!!!!!!!!! Co za niespodzianka! drugie albo 3 miejsce TRÓJKA FOREVER! absolwent 1998
  • swietna tabelka
  • Czytam czytam i oczom nie wierzę, jak może drugie miejsce zająć szkoła,która po pierwsze: nie podała wyników testów /powyżej średniej co to jest??/, po drugie nie podała zródła dalszej drogi absolwentów,na tak dużą szkołę /bardzo dużą/ tak mało komputerów i tak dalej. Te kryteria były przez dziennikarzy oceniane najwyżej. Nie rozumiem i dlatego uważam, że to wielka lipa. Zaznaczam, że nie jestem zainteresowana osobiście rankingiem, bo moje dzieci chodzą do szkół niepublicznych
  • Mam pytanie dlaczego rankingi tygodniowe są liczone ze stopy zwrotu z ostatniego tygodnia?? To jest bezsensu!! Podam przykład!~! KI x zakupił za 50% akcji spółki A i za 50% złota!! Akcje spółki A w ciągu tygodnia spadły o 99%, a wartość złota o 50%!! Po tym tygodniu ten komitet miałby 49500zł straty z akcji i 25000zł z złota!! Łatwo możemy wyliczyć że KI x zostało 25500złotych!! W następnym tygodniu ten KI kupił za 50% akcji spółki B i za 50% waluty EURO!! Akcje spółki B wzrosły o 100...
  • Ile to razy, kuratorim, i gazety chciały to gimnazjum ZLIKWIDOWAĆ?. GW też w tym brała udział. W zasadzie co roku ta sprawa wraca. I stale te same argumenty, że elitarne, że nie każdy do niego się może dostać, że powinno byc gimnazjum rejonowym. Co roku sprawa jego finansowania przez miasto jest zagrożona. Prypominam , że ze trzy lata temu kuratorim nawet wydało decyzję o zamknięciu. Sukces ma wielu ojców ale, tęz wiele zwistnych matek.
  • Tradycyjnie kluczem do zwycięstwa w zestawieniu tygodniowym było obstawienie akcji, które pójdą do góry najbardziej. Tym razem największy, bo ponad czternastoprocentowy wzrost odnotowały walory Orbisu, należące do najbardziej wybieranych przez uczestników konkursu w kraju. A to właśnie Orbis był lokomotywą ciągnącą najlepszych, w tym kluczborskich licealistów z komitetu o numerze OP700326. Jednak niewiele opolskich komitetów poszło ich śladami, bo w akcje Orbisu na Opolszczyźnie zainwe...
  • Rzepa ogłosiła dzisiaj swój ranking na rok 2003. UJ po dwu latach na drugiej pozycji wyprzedził Uniwersytet Warszawski i wrócił na pierwsze miejsce.
  • Szkoła zajmująca drugie miejsce: po pierwsze nie podany wynik testów!! po drugie nie podane prawdziwe dane co do absolwentów!! po trzecie tak liczna szkoła tylko 12 komputerów!!!Ludzie kto robił ten ranking i za ile przeciez to paranoja!!. Zaznaczam,że w żaden sposób nie jestem zainteresowana tą ani żadną inną szkołą z tego rankingu. Po prostu czytam Gazetę Wyborczą codziennie, a moje dzieci /2/ uczęszczają do szkół niepublicznych.
  • Witam!! Po raz trzeci pisemnie zadaję pytanie: dlaczego w rankingu liderów nie ma Poznania (to mnie najbardziej boli), Wrocławia i Szczecina. Czy nas ktoś zdyskwalifikował? Czy któś chce sobie poprawić samopoczucie i nie uwzględnia tych, co są lepsi?W zeszłym tygodniu uznałam to (z trudem) za nieporozumienie, ale teraz zaczynam myśleć, że tu śmierdzi. Czy tylko mnie to dotyczy?Nikt słowa na ten temat nie napisał... Koordynatorzy z Poznania (kontaktowi tylko w piątek przez trzy godziny 1...
  • Witajcie Komitety! Przed Wami ostatni (8) tydzień inwestowania. Dobrze przemyślcie swoje inwestycje bowiem od nich może wiele zależeć! Przypominam, że ostatni formulrz inwestycyjny wysylacie do GW do 3 marca (piątek). Pamietajcie aby nie zaznaczyć przypadkiem na nim lokat 2, 4 lub 8 tygodniowych, gdyż nie zostaną one uwzględnione. Teraz macie juz do wyboru tylko lokaty 1 tygodniowe (oraz oczywiscie wszystkie pozostale instrumenty) :.: KALENDARUYM :.: Ranking Waszych inwestyc...
  • A dlaczego nie ma opisanego IVLO z Tychów? Co prawda, należy ono do zespołu szkół, lecz jest to także liceum. W dodatku otrzymało niedawno certyfikat. Jestem za opisaniem 'czwórki', bo sama ją skończyłam i uważam, że warto się tam uczyć, bo jest świetny klimat (przynajmniej był w zeszłym roku:) Pzdr dla wszystkich z 'czwórki'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się