ia3 23.11.12, 18:50 Witam! W czerwcu chcemy się wybrać do hotelu Sunset Resort w Pomorie. Proszę o opinie jak ktoś był. Jedziemy z dziećmi. Jestem ciekawa też jakie w Bułgarii jest jedzenie a szczególnie w tym hotelu, czy polecacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barabasia2 Re: Sunset Resort 23.11.12, 22:06 my się wybieramy dokładnie od 14 do 28 czerwca. Hotel ten ma rewelacyjne opinie - www.holidaycheck.pl/hotel-opinie_Hotel+Sunset+Resort-ch_hb-hid_124107.html Z jakim biurem chcecie jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
ia3 Re: Sunset Resort 25.11.12, 20:20 My od 21 do 28 czerwca z TUI. 26 osób razem z dziećmi. Już zarezerwowane, mam nadzieje że będzie OK. Boje się też o pogode w czerwcu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 Re: Sunset Resort 26.11.12, 09:25 my też z TUi. Byliśmy rok temu w czerwcu, temperatura powietrza codziennie ok 30 stopni, temperatura w morzu ok 25 stopni. Dwa dni pochmurne przez 2 tyg., również spędzone nad morzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ia3 Re: Sunset Resort 26.11.12, 09:52 To bardzo się cieszę. A jak Bułgaria, my tylko na tydzień ale chciałabym zobaczyć co nieco. Podobno warto jechać do Sozopolu. Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 Re: Sunset Resort 26.11.12, 19:16 Do Nessebaru z Pomorie rzut beretem, można wybrać się autobusem lub taxi (tanie są). W Sozopolu byli znajomi na wycieczce zorganizowanej (potem płynęli statkiem Royal Helena do Nessebaru i tam zwiedzanie +zakupy). W statku jak opisywali było: gorąco i mocno trzęsło, przez co nabawili się choroby morskiej (byli z dwulatką). My byliśmy w aquaparku w Primorsku i zdecydowanie odradzamy (woda lodowata, tłoczno, brudno, jedzenie nie smaczne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Sunset Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.12, 19:39 witam hotel jest wspaniały, jedzenie bardzo urozmaicone, można jeść w paru restauracjach w całym kompleksie, pokoje czyste, duże i w pełni wyposażone polecam dopłacić do pokoju z widokiem na morze i baseny, jeżeli jedziecie samochodem polecam drogę przez Rumunię, drogi bardzo dobre, tanie hotele. W Burgas 10 min od Pomorie w niedzielę jest msza po polsku. pozdrawiam / my byliśmy lipiec 2012 / Odpowiedz Link Zgłoś
ia3 Re: Sunset Resort 15.12.12, 15:16 Lecimy z tui pokój z widokiem na morze, nie wiem w jakim budynku, chciałabym w tym głównym chyba sigma. Będzie nas sześć rodzin, ja wybierałam hotel. Mam nadzieję że dobry. Dziękuję za odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapluty karzeł Re: Sunset Resort IP: *.nplay.net.pl 06.01.13, 17:34 Witam serdecznie! Jakie atrakcje mogą czekać tu na rezolutną 5 latkę jadącą z rodzicami w czerwcu na 1 tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Sunset Resort IP: *.fttx.telefonserwis.pl 12.06.14, 21:44 Cześć jedziemy do Sunset 17.06 z TUI na 2 tyg 2 dorosłe + 3 i 5 lat chłopaki super rozrabiaki. Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
kubulinka1977 Re: Sunset Resort 12.06.14, 22:21 Witam, Założyłam podobny wątek jakoś w lutym. Też wybieramy się do hotelu Sunset Resort. Lecimy już jutro tj 13 czerwca o 16.00 - z dwójką dzieci - 3 i 6 lat. Też chłopaki rozrabiaki, więc będziemy widoczni :) Szkoda, że się wcześniej nie zgadaliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Sunset Resort IP: *.strefanet.pl 06.11.14, 16:00 może ktoś zdać szczegółówą relacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubulinka1977 Re: Sunset Resort 14.12.14, 21:59 O przez przypadek zauważyłam pytanie? Dalej relacja potrzebna, mogę napisac co i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś