Dodaj do ulubionych

suncoast resort St Vlas

05.03.08, 08:15
W sierpniu wybieram się z 3 letnim dzieckiem do domu wypoczynkowego
Suncoast Resort w St Vlas. Jeżeli ktoś tam był w zeszłym roku,
bardzo proszę o opinie na temat samych apartamentów, wyposażenia,
warunków itp. oraz plaży (zejście, czystość, szerokość i piasek czy
żwirek). Bardzo proszę o komentarz
Obserwuj wątek
    • Gość: Fasolka Re: suncoast resort St Vlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 23:00
      Witaj,
      my też wybieramy się w 3 rodziny wsierpniu do Sun coast. Wiemy tylko
      tyle ile dowiedzieliśmy się ze strny internetowej i od wynajmującego
      (wiliam turrif) ceny jak dla nas przystępne i dlatego się obawialśmy
      że to trochę zbyt piękne aby było prawdziwe. Ale wynajęliśmy 2
      apartamentyi mamy nadzieję że będzie OK. napisz jeśi cś będziesz
      wiedzieć więcej - skąd jedziecie?
      • Gość: mimi Re: suncoast resort St Vlas IP: *.gprs.plus.pl 27.03.08, 19:56
        też sie tam wybieram i wiem tyle co od właściciela Billa Turriffa ceny i zdjęcia
        super mam nadzieje że to nie podpucha
      • Gość: urlopowicz Re: suncoast resort St Vlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 14:46
        Witam, my tez znaleźliśmy tą ofertę, wygląda super. Do jakich
        apartamentów jedziecie? Mam nadzieję, że się nie powtórzą. Nam Pan
        zaproponował (25.04.07) A14, A17, B2, B3
        • Gość: mimi Re: suncoast resort St Vlas IP: *.gprs.plus.pl 29.06.08, 23:12
          jak było z tym hotelem czy z tobą też kontaktował się pan turrif mam pewne obawy
          gdyz znalazłam stronę sun coast resort i mi sie maile nie zgadzają a dokładnie
          adresy dlatego pytam czy ten gosciu nie jest oszustem a wszystko bylo ok
          • Gość: urloppwicz Re: suncoast resort St Vlas IP: 194.181.133.* 06.07.08, 14:31
            kontaktował się, zmieniał numery apartamentów, a potem datę, bo coś
            się nakładało, jedziemy 10 lipca
            • 0.jasna Re: suncoast resort St Vlas 23.07.08, 21:09
              Do urlopowicza:
              Proszę daj znać jak wrócisz z Suncoast Resort. Jestem b. ciekawa
              Twojej opinii jak było. Czekam z niecierpliwością
              • Gość: mimi Re: suncoast resort St Vlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 11:29
                ja również mam nadzieje, że o nas nie zapomnisz ja wyjezdzam już w poniedziałek
                ale uspokoiłam się trochę bo znalazła stronę pana turiffa jeśli pani jasna na
                niej nie yła to daje linka www.suncoastbulgaria.com
                • 0.jasna Re: suncoast resort St Vlas 25.07.08, 22:52
                  Byłam na tej stronce, ale dziękuję. Życzę udanego pobytu i może do
                  zobaczenia na miejscu. Przyjeżdżamy 3.08. Pozdrawiam
                  • Gość: Kuba Re: suncoast resort St Vlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 16:38
                    Czy ktoś może zdać relacje jak to wszystko wygląda w rzeczywistości?
              • Gość: urlopowicz Re: suncoast resort St Vlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 20:11
                Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, zazdroszczę, że wypoczynek przed
                Wami, jedynym mankamentem jest odległość od sklepów i miasta.
                • Gość: 0.Jasna Re: suncoast resort St Vlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 22:53
                  Dziękuję za 1 ale jakże konkretne zdanie. Już nie mogę się doczekać.
                  Jeszcze tylko małe pytanko: chcemy wziąć rowery - czy jest gdzie
                  pojeździć?
                  • Gość: urlopowicz Re: suncoast resort St Vlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 13:14
                    Rowerów nie polecam, choć zdaje się, że moja rada jest spóźniona,
                    pewnie już wyjechaliście :-). Napisz proszę, czy U was też wszystko
                    było w porządku.
                    • Gość: 0.jasna Re: suncoast resort St Vlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 23:26
                      Och, było cudownie i tak jak napisałeś wszystko z oczekiwaniem. Cena
                      się zgadzała, warunki mieszkalne również, wszystko jak na stronie
                      internetowej. Mimo bliskiego dojścia do plaży często jeździliśmy do
                      SB płacić za leżaki :))) Rowerki mieliśmy ze sobą i nawet się
                      przydały, chociaż podjazd do góry na najwyższych przerzutkach:) Ale
                      dzięki temu można było zapuścić się w rózne zakamarki SB.
                      Pzdr
    • Gość: gago Re: suncoast resort St Vlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 14:38
      Ja tez rozwazam te opcje w lipcu, czy mozesz powiedziec jaka jest cena za 3
      letnie dziecko. Czy trzeba cos placic dodadkowe czy jest, ze tak powiem w
      "pakiecie" :-)
      dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka