Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      rodzynki

rodzynki

(5 wyników)
    • zastanawia mnie, bo od czasu do czasu mam chętkę na słodycze, ale trzymam sie dzielnie, mimo ze przed dietą jadłam je nagminnie i codziennie po parę razy, tak teraz zero, ale np. kawę słodzę fruktozą czy tez lyzeczka cukru. A czy mozna rodzynki, garstkę zjadłam i teraz mam wyrzuty, ale jest napisane ze w I fazie mozna 70ckal to mozemozna????
    • bardzo was prosze o pomoc bo wlasnie mam problem z przekaskami...heheh czy mozna rodzynki stosowac czy tez nie bo niegdzie tego nie moge znalesc :( pozdrowionka :)
    • drogie plażowiczki, czy macie pomysły na plażowe dania z mrożonych kostek rybnych?
    • Witam, mam pytanie jak w temacie, czy mozna spozywac mąkę sojową (np. w nalesnikach) w 1 fazie ??? Jaki ma indeks glikemiczny? ile zawiera węglowodanow w 100g ? Pozdrawiam! Marek
    • ciastka(9)

hej laski nie chce mi sie szukac, jak jest ktos jeszcze ze starej ekipy albo ktos kto pamieta przepisy na dozwolone w II fazie ciasteczka, to prosze, podeslijcie mi je. a wiecie ze od czasu kiedy schudlam w sierpniu utrzymuje wage :P :P :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się