cayssie 17.02.05, 17:35 hej laski nie chce mi sie szukac, jak jest ktos jeszcze ze starej ekipy albo ktos kto pamieta przepisy na dozwolone w II fazie ciasteczka, to prosze, podeslijcie mi je. a wiecie ze od czasu kiedy schudlam w sierpniu utrzymuje wage Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanilla_coke Ciasteczka z płatków przepis Ptysia_z_kremem 17.02.05, 18:45 Mam nadzieję, ze Ptyś siś nie obrazi, ze skopiuję tu jej przepis: 2 szklanki zmielonych płatków owsianych ok 2,5 szklanki niezmielonych płatków owsianych 2 jajka (zrobić też pianę) 1 szklanka startych jabłek 0,5 szklanki wody cynamon i/lub niesłodzone kakao pieczemy około 20 minut Odpowiedz Link
lianeczka Re: Ciasteczka ?? 21.02.05, 08:50 Czy wolno byloby zjesc taki eksperyment: - z wody, margaryny, ciemnego kakao i cukru (teraz to chyab slodzika) zrobic geta polewe czekoladowa - wrzucic platki owsiane i rodzynki - potworzyc z tego kuleczki - i poczekac az zastygnie wersje nie southbeachowa robil moj chlopak i teraz zastanawiam sie jak to zmodyfikowac zeby od czasu do czasu mozna bylo po nie siegnac w fazie 2 N. Odpowiedz Link
kiwwinka Re: Ciasteczka ?? 24.02.05, 09:38 margaryna (( ale możesz dać ciut masła orzechowego tylko czy to się poskleja? ...miłych experymentów ***** od czerwca 04 DSB i jest dobrze! Odpowiedz Link
lianeczka Re: Ciasteczka ?? 24.02.05, 18:02 Kurcze... nie lubie za bardzo orzechow, ewentualnie same bo mi smakowo kompletnie do niczego nie pasuja. Czy jeszcze ta margaryne mozna zastapic? Ale ogolnie nie moge sie doczekac fazy2 i musli na sniadanie Odpowiedz Link
mostena Re: Ciasteczka ?? 27.02.05, 23:47 Rodzynki to nie, maja duzo cukru i przede wszystkim wysoki indeks glikemiczny. Suszone morele poszatkowane albo sliwki. Odpowiedz Link
lianeczka Re: Ciasteczka ?? 28.02.05, 21:31 Rodzynki i owszem - specjalnie sprawdzilam czy mozna je jesc i wyszlo, ze mozna tylko w nieduzych ilosciach - nie zamierzam zrobic kilograma tych ciasteczek i zjesc wszystkie na raz ale mysle, ze po 1 na dzien na deser w fazie 2 czy 3 nie bedzie jakims strasznie wielkim przestepstwem. Natomiast dzieki za podsuniecie pomyslu z morelami czy sliwkami - jak bede w 2 to sprobuje, choc wole bardziej rodzynki Odpowiedz Link
mostena Re: Ciasteczka ?? 21.03.05, 00:13 Heh, wlasciwie wszystko mozna jesc w nieduzych ilosciach Ja siedzialam troche w montignacu i lacze sobie obie diety, w sumie w podstawowych zalozeniach sa bardzo podobne. A wg montiego rodzynki sa be pozdrawiam Odpowiedz Link
etnusia Re: ciastka 28.02.05, 08:46 Troszke nie zrozumialam. Ubic piane z białek i do tego dodac to wszystko? Potem formowac ciastka i piec? Prosze o odpowiedz bo jestem na glodzie ciasteczkowym . Odpowiedz Link