rosyjski

(5 wyników)
  • Witamy wszystkich wielbicieli języka rosyjskiego, kultury i literatury rosyjskiej! Zapraszamy wszystkich na kursy do naszej szkoły. Oferujemy aż 8 poziomów zaawansowania oraz kursy przygotowujące do matury, certyfikatu języka biznesowego, egzaminu unijnego TELC (nasi lektorzy mają licencje egzaminatorów unijnych!). Prawdziwym hitem jest wymyślony przez nas kurs dla ponownie rozpoczynających naukę języka rosyjskiego - to coś specjalnie dla tych, którzy kiedyś uczyli się języka r...
  • Zapraszam, naucze kazdego, przygotuje do egzaminow, wyjazdow, pracy.
  • Chciałabym nauczyc sie 3 języka obcego-znam dosyć dobrze angielski i niemiecki i teraz myślę o francuskim,rosyjskim albo hiszpański.Który z nich jest przyszłościowy-chodzi mi np dawanie korepetycji czy pracy w szkole językowej.
  • Nie uwierzę, że jesteś "zwykłym uczniem, który uczył się tam angielskiego, a teraz zapisał się na rosyjski", bleeeeeeeee. Grubymi nićmi szyte! Przyznaj się lepiej ile płaci Ci Twoja syfiasta szkoła za to, żebyś wszędzie wklejał Bakałarza.
  • Bardzo prosze o namiary na szkole, mimo ze kiedys uczylam sie tego jezyka to chyba niewiele pamietam, interesuje mnie kurs dla poczatkujacych. Wiele osob poleca szkole Katiusza, chcialabym prosic jednak o jakies inne namiary, w katiuszy nie odpowiadaja mi godziny zajec. Z gory dziekuje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się