Forum Nauka i edukacja English only
ZMIEŃ
      rosyjski

rosyjski

(4 wyniki)
    • Witajcie! W książce do angielskiego córki (zerówka) wszystkie małe litery "p", gdy drukowane czcionką script, zapisane są jak rosyjska litera "r". Powiedzcie mi, czy w jakimkolwiek tekście angielskim spotkaliście się z taką pisownią? Taki sam (mój) problem jest z małą literą "s" w tej książce, która zapisywana jest jak litera z polskiego elementarza. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    • artefact.lib.ru/languages/english/index.html Po kliknięciu na interesującą mnie pozycję wyskakuje okno z jakimś napisem w j. rosyjskim i cyframi od 1-5. Co to znaczy?
    • Chcialabym kontynuowac nauke rosyjskiego ale nie wiem jaka szkole wybrac. Moze ktos z was zna godne polecenia szkoly jezykowe w wawie. Myslalam o The Tower, Profi-lingua i TFLS ale moze znacie jakies inne gdzie ucza ruskiego na wysokim poziomie. Z gory dzieki za info. Pozdro :)
    • Według danych miejskich aż 50% warszawiaków "zna" język angielski, 56% rosyjski. Znaczy to, że co druga osoba spotkana na ulicy może porozumieć sie po angielsku. Amazing! www.um.warszawa.pl/v_syrenka/liczby/index.php?podstrona=7

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się