ryby

(5 wyników)
  • Dostalem cos takiego w prezencie. Jak w niej piec na tym crisp, na grilu? Mozna np. upiec kaczke w calosci? Ma ktos moze jakies przepisy jakie potrawy, jakie wagi? zostalem zaskoczony prezentem i poza szybkim rozmrazaniem raczej nie mam pomyslow - glownie ostatnio smaze na patelni grillowej. Weglowodany ograniczylem, tak wiec interesuje mnie obrobka mies, drobiu i ryb, proste szybkie przepisy . zalaczona ksiazeczka z przepisami sladowa... Bede wdzieczny za rady.
  • Witam, w Święta zbiłam naczynie szklane do pieczenia :( już miało trochę lat, i tak zabierałam się do kupienia czegoś większego, wiec teraz to się trochę przyśpieszy. Nie wiem czy znów kupić szklane czy może jakieś inne?? co mam dobrego do wyboru? czego nie kupować?
  • Nie wiem co robie nie tak.... Mam garnek w nim wkladke i chce zrobic rybe na parze, nie wiem ile sie juz robi ale z 40 min i nadal jestw srodku rozowa...!! troche je solilam przed, ale czy to moze byc przeczyna? wczesniej byla w folii aluminiowej owinieta ale juz nie jest ale w srodku dalej jakas nie dorobiona??? chcialam sobie kupic taki garnek do gotowania na parze co sa na allegro ale jak to ma w nim sie mi tak robic jak tu to dziekuje cos tego typu allegro.pl/item679078862_...
  • czy warto kupić? jakie macie doświadczenia z używaniem tego sprzętu? Często z niego korzystacie? czy jej używanie minimalizuje ilość tłuszczu wykorzystywanego do przyrządzania potraw? czy potrawy (zwłaszcza mięso) nie wychodzą za suche? i jeszcze: jeśli polecacie, to jaką warto kupić? widziałam ostatnio w którymś markecie taka za ok. 40 zł, jakoś strasznie tanio mi sie to wydało. na co zwrócić uwagę przy zakupie? z góry dziękuję za rady pozdrawiam:)
  • Znalazłam ostatnio w ofercie Ikei patelnię grilla, i jestem ciekawa, czy ktoś z Was korzystał z takej patelni na kuchence gazowej? Czy warto w coś takiego zainwestować, czy można z niej uzyskać smak grillowanej karkówki? Jak z dymem i pryskającym tłuszczem z mięsa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się