ryby

(4 wyniki)
  • Czy ktoś z Was ma jakieś informacje na temat tego leku tj.BMS-70052 z peg alfa-2a + ryba? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam
  • Wiem ze niektorzy z nas w trakcie terapi pracuja a niektorzy sa na L4. Ja pracuje w kochanej sluzbie zdrowia ( jestem lekarzem ). O hcv dowiedzialem sie przez przypadek i nie wiem kiedy sie zarazilem. Aktualnie jestem po 8 zastrzyku. Neutroflie 750-800, Hb 11.5 Zmniejszono mi dawke ryby z 1200 na 800mg. Mam zespol suchego oka- zakraplam sobie sztucznymi lzami i okulistka zapisala mi lek antyhistaminowy w kroplach i jeszcze sulkoseryl w kroplach:) Mam problemy ze snem i czuje sie z...
  • dziś poszedł pierwszy zastrzyk + garść tabletek. obawy co do skutków ubocznych ogromne ale jednak jest wiara że musi się udać, daj Boże bo włóknie jest F4( ponoć to początek i nie jest zle).Bede pisał o przebiegu leczenia. Czy ktos wie czy można pić siemie lniane jako osłone na żołądek?
  • witajcie,we środę jadę oddać krew na HCV RNA; mam stracha jak ch...ra. Tak bym chciała, żeby wszystko poszło OK. To będzie najdłuższy miesiąc w moim życiu: czekanie na wynik. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się