ryby

(15 wyników)
  • No własnie, można zy nie można? Jest napisane, że ryby wszystkie, ale czy wędzone też? Maja chyba duzo tłuszczu w sobie, prawda? Wczoraj zjadłam i męczyło mnie całą noc.
  • Witam Czy orientuje sie ktos, czy mozna jesc wedzone ryby? Nie ma nic o tym w ksiazce, jedynie tylko napisane, ze "wszystkie gatunki ryb". A moje drugie pytanie to: czy uzywacie jakiejs smietanki (np. do zabielania zupy albo do kawy?). Czy Rama Creamfine sie nadaje? Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.
  • Pomóżcie, proszę. Czy mozna jeść wędzone ryby w trakcie I fazy?
  • Nie wiem czy to możliwe ale na etykiecie sledzi w oleju podano 0 węgli!! Czy to mozliwe? w takim razie mogę bez obaw je spożywać w I fazie? Która ryby wg was są bardziej wskazane: te z puszki cz wędzone? Podpowiedzcie niedoświadczonej plażowiczce :-)
  • mozna jesc w 1 fazie rybe wedzona?
  • Dzień dobry wszystkim Plażowiczkom. Zaczynam nowy wątek bo nie znalazłam nigdzie informacji o rybce maślanej/ lub masłowej- różne nazewnictwo/. A dlaczego jest ważna? Po pierwsze to składnik diety i jest smaczna a po drugie zastępuje picie herbatek typu "red slimtea" itp. Jest do kupienia jako wędzona lub do smażenia. Bardzo smaczna- polecam. Pozdrawiam i życzę powodzenia w odchudzaniu.
  • otóż w moim moczu pojawily się oka tak jak z rosołu, zaczynam 2 tydzien SB, ps. wczoraj jadlam ryby, moze to rybi tluszcz? mial tak ktos? czy mam sie niepokoic?aaaaaaa, czy to mi sie moze detoks zrobil?
  • Mięso.(7)

Czy mięso musi być tylko chude, może być średnio?
  • Na śniadanie zjadłam jajecznicę z pomidorkiem i cały serek wiejski, popijając kawą. na razie mam sporo wątpliwości co do niektórych produktów. Mogę na przykład jeść ryby z puszki ? dokładniej sałatkę z tuńczyka ;)
  • Dzis rano wymieklam i zjadlam jablko a jestem dopiero trzeci dzien na pierwszej fazie, mam zaczynac od nowa, czy to nic i moge kontynuować? A i nie wiem czy tylko mi ale na tej pierwszej fazie (nie pierwszy raz stosuje diete SB) jest mi strasznie slabo wiekszos rzeczy ktore mozna jesc to ja akurat nie lubie (papryka, jajka itp) i w sumie jem same serki i warzywa gotowane a wiekszosc dnia chodze glodna, nie wiem czy to dieta dla mnie...
  • Można je jeść w 1 fazie diety czy nie bardzo. Jak tak to jakie?
  • cześć dzisiaj zaczynam walkę ze sobą samą wybrałam właśnie tą dietę bo podobają mis ię wasze opisy i wypowiedzi trzymajcie za mnie posiadam 82 kg (już trochę zgubiłam) żywej wagi wzrost 165cm doszłam do rozmiaru 44 z 50 ale to jeszcze nie to muszę jeszcze pracować od dzisiaj dietka i gimnastyka ale czy dam radę MUSZĘ!!! proszę podajcie mi jakieś przykłady posiłków śniadaniowych do pałaszowania w biurze bo mam mało koncepcji a czy mogę zjeść sałatkę taką z pudełka albo rybę po gr...
  • Witamy wszystkich na forum. Ja i mój facet właśnie postanowiliśmy rozpocząć plażowanie. Czytamy mnóstwo info, przejrzeliśmy również to forum, jednak mamy nadal wiele pytań. Liczymy bardzo, że nam pomożecie.. :-) Więc- czy w fazie I można jeść: 1. śmietanę (9%)? 2. wędzone ryby i wędliny? rybki w oleju, occie? (np. rolmopsy, koreczki)? 3. na czym podsmażać mięsko- oliwa z oliwek, co z masełkiem? I dlaczego (podobno nie trzeba ograniczać ilości spożywanych produktów) jecie tak mało??...
  • juz 8 dzien na diecie SB. Nie chudne, mam zaparcia, jem glownie serki wiejskie z warzywami, jajka i tofu. Mam niesamowite zaparcia. Jedyny grzech to codzien duzy jogurt jiogobella-z owocami. Nie sadze jdnak, zeby TYLKO taki byl powod brak efektow:(((((pociszcie mnie, czy jestem wyjatkiem??moze lzej mi bylo na poczatku diety, ale teraz bola mnie miesnie, i jestm ociezala przez zaparcia:(((
  • drogie plażowiczki, czy macie pomysły na plażowe dania z mrożonych kostek rybnych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się