ryby

(3 wyniki)
  • na poprawę humoru :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=69222278
  • Przez tę nagonkę świąteczną troszkę przyspieszyłam. Tyle załatwiania, tyle planowania, tyle kupowania, tyle gotowania i pieczenia. I ja wciąż mam obawy, że się nie wyrobię... :) Przyrządzam święta dla "dwóch domów" więc naprawdę czeka mnie sporo pracy. Ale wymyśliłam, że sama zrobię wszystko, nie kupię nic gotowego. Będą pierogi [3-4 rodzaje] przeze mnie lepione, będą różne rybki, sałatki itd. Ciasta też sama upiekę. Trzy sztuki, bo każdy ma jakieś "swoje" życzenie odnośnie ciasta więc dl...
  • co jeść, aby lepiej się czuć. Raz na jakiś czas lubię zwracać baczniejszą uwagę, na to co jem mniej pod kątem kaloryczności, bardziej pod kątem zdrowia psychicznego. Teoretycznie niby wiem, że eliminacja używek dałaby dobre efekty, ale jak tu odzwyczaić się od 3 obecnie filiżanek aromatycznego napoju...No i żywność mało przetworzona też by pomogła. Tylko razowy chleb, bo obfitość wit. z grupy B, bo magnez. Nasyciłam się wczoraj taką lekturą okołomakrobiotyczną i trochę zamierzam zdrowiej poż...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się