marie7 22.04.08, 13:16 Czy ktoś ma lot na 03 maja z Wrocławia do Rzymu?oczywiście nic nie wiadomo czy lot się odbędzie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LA Re: Centralwings Wrocław-Rzym IP: *.rcs.ferest.eu 22.04.08, 18:52 Jestem w tej samej sytacji. Nic nie wiadono. Dziś na stronie CW jest nowy rozkład z lotami z Wrocławia do innego lotniska w Rzymie. Niby dobrze, ale biletów na niego oczywiście kupić nie można - to chyba zły znak. Pomocy.... Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: Centralwings Wrocław-Rzym 23.04.08, 11:43 no właśnie,a jak chcę sprawdzić rezerwację to albo linie przeciążone albo dzwonić na infolinię:(a dodzwonić się nie można.... i co to będzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Centralwings Wrocław-Rzym IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.04.08, 12:31 Podziwiam waszą odwagę!Od kiedy ta linia istnieje opinie o niej nie są zbyt pochlebne,kiedyś chciałem się skusić na lot z nimi gdyż mieli atrakcyjną godzinę wylotu z pewnego lotniska,jednak nie mogłem sobie pozwolić na niespodziankę w stylu odwołany lot więc wybrałem inną linię-kosztowało mnie to trochę więcej,i musiałem dojechać na inne lotnisko,po fakcie dowiedziałem się,że lot CO nad którym sie wtedy zastanawiałem został odwołany...Wybierając lot warto zasięgnąć opinii znajomych,poszukać na forach kto jakie ma doświadczenia z daną linią.:) Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: Centralwings Wrocław-Rzym 23.04.08, 13:23 i kupując bilet myśleć,że odwołają lot;)pozdrawiam i zazdroszczę myślenia perspektywicznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA Re: Centralwings Wrocław-Rzym IP: *.rcs.ferest.eu 23.04.08, 17:25 Ja leciałem CW do Lizbony i było tip-top, wiec miałem nadzieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Centralwings Wrocław-Rzym IP: *.as.kn.pl 23.04.08, 19:28 My mieliśmy lecieć do Rzymu z Wrocławia 28 maja - dziś dostałam sms, ze lot anulowany. Dodzwonić się oczywiście do CW nie można. Myślicie że jest jakaś alternatywa. Latają jakieś inne linie?? Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Beti 24.04.08, 07:33 28 maja to środa,oni "latają"teraz w poniedziałki i soboty;może przełożą Ci lot!Trzymam kciuki!!!żeby chociaż tak się wyjaśniło; a do Rzymu to z Wroc tylko central,z Katowic -Wizz; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA Re: Centralwings Wrocław-Rzym IP: *.as.kn.pl 23.04.08, 22:45 Dodzwoniłem sie dziś do biura obsługi. Ponoć lot będzie tylko o innej godzinie: 09.35. Dostałem też potwierdzenie mailowe. Może będzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
marie7 Re: Centralwings Wrocław-Rzym 24.04.08, 07:34 uffff,dzięki za informację:))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Centralwings Wrocław-Rzym IP: *.as.kn.pl 24.04.08, 09:05 LA a Ty masz lot w jakim dniu? Ja się nie mogę do nich dodzwonić, dostałam tylko info o anulowaniu lotu 28 maja, może u mnie też przełożyli godzinę? Tylko na stronie nie ma takich lotów już w rozkładzie w ogóle:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Centralwings Wrocław-Rzym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 11:31 ja mam bilet na 10 maja i powrotny na 20 czerwca tez dostalsm potwierdzenie ze zmiana godziny i data powrotu zostala zmieniona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA Re: Centralwings Wrocław-Rzym IP: *.rcs.ferest.eu 24.04.08, 17:15 Wylot mam na 03.05 a powrót na 19.05. Wczoraj dodzwoniłem się callcenter i powiedzieli mi, że oba loty są aktualne, zmieniła się tylko godzina i lotnisko w Rzymie. Człowiek powiedział mi też, że wydaje mu się, że gdyby lot miał być odwołany nie robili by teraz cyrków z zamianami. Pytał czy zgadzam sie na zamiane, bo jeśli nie to zwrócą mi pieniądze. Coolturka generalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: Centralwings Wrocław-Rzym IP: *.as.kn.pl 24.04.08, 22:25 Tylko że ja dostałam jedynie info smsem i mailem ze mój lot został anulowany. Nie wiem co myśleć, dodzwonić nadal mi się nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Centralwings Wrocław-Rzym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 13:12 przed chwila sprawdzalam na stronie centralwings loty do rzymu z wrocławia i sie juz pokazuja czyli chyba bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Centralwings Wrocław-Rzym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 09:57 wylot do rzymu mam na 10 maja dostalsm dzisiaj meila z informacja o zmianie godziny wylotu (mam potwierdzenie rezerwacji na godz. 9:35) czy ktos wie cos wiecej i o ktorej godz jest w koncu ten wylot??????? - to juz 3 zmiana i zaczyna mnie to wszystko wnerwiac Odpowiedz Link Zgłoś