salo

(45 wyników)
  • Witam. Poszukuję sali weselnej na 300 osób, najchętniej z możliwością wejścia z własnym cateringiem, czy wiecie o takowych w okolicahc Mińska Mazowieckiego, Otwocka, Garwolina?
  • Gdzie w Mińsku lub okolicach polecilibyście sale weselną do 250 osób? Która według was jest najlepsza? Dziękuję za podpowiedź;)
  • Witam, tak jak w temacie poszukuję sali weselnej (NIE RESTAURACJI) na wesele w 2011 roku- sala do 200 osób. Objeździłam już chyba wszystkie remizy itp w okolicy i wszystkie terminy od marca do października są ZAJĘTE!!! Jednak może ktoś zrezygnował z wesela ślubu, bądź zrezygnuje? ??? Wtedy proszę o kontakt!!! e-mail: pati_ser@poczta.fm
  • POSZUKUJE SALI WESELNEJ Z MOŻLIWOŚCIĄ ZATRUDNIENIA SWOICH KUCHAREK, MOŻE KTOŚ POMOŻE I POLECI JAKIEŚ Sale W OKOLICACH MIŃSKA???
  • Kochani, podpowiedzcie gdzie i za ile w Mińsku lub okolicy można wynająć samą salę na wesele (bez obsługi), kucharka i kelnerki swoje pozdrawiam
  • Czy miał ktoś tam wesele? Był może goście? Jakie macie odczucia? Moja siostra bedzie miała tam wesele i warto byłoby wiedzieć na co zwrócić uwagę. Dziękuję za info.
  • Bardzo pilnie potrzebuję kontakt z kimś kto jest gospodarzem sali weselnej w Królewcu nie wiem czy dobrze pamietam nazwe tej sali, "Królewianka"? jeśli ktoś posiada nr telefonu bardzo prosze o podanie.
  • Witam.Poszukujemy dużej sali weselnej w okolicach Mińska Maz. na około 270-300 osób. Interesują nas także ceny i standard obsługi. Z góry dziękujemy za pomoc.
  • poszukuję jakiejś firmy która się tym zajmuje, koże ktoś z was korzystał z takiej usługi i może kogoś polecić? w internecie nie żadnej firmy z okolic, która by się reklamowała. z góry dziekuję
  • jak w tytule.
  • Hej:) Na początek użyłam wyszukiwarki, ale to nic nie dało, potem założyłam taki sam wątek na jednym forum Na razie bez odzewu, teraz próbuję tutaj... Szukam jak w tytule: jakiejś firmy, która zajmie się udekorowaniem kościoła na ślub i sali weselnej. I nie chodzi mi o hurtownie balonów itp. rzeczy, ale o całościową usługę (kwiaty, przybranie ścian, wygląd stołow, itd.). Może znacie kogoś kto się tym zajmuje w okolicach Siedlec / Węgrowa / Sokołowa Podlaskiego / inne nie za dale...
  • witam. zna ktos moze jakies firmy lub osoby ktore robia deoracje sal weselnych. ewentualnie gdzie mozna wypozyczyc?
  • Planujemy z narzeczonym wesele na 2013 rok, oglądaliśmy salę księżycową w Nowych Osinach. Podobała mi się, ale chciałabym zapytać jak jest z jedzeniem, czy smaczne? Którą salę jeszcze polecacie w okolicach Mińska? Jesion niestety odpada, za mało miejsca :(
  • Czy był ktoś w ostatnim czasie na weselu w Dębiance? Znalazłam na forum kilka starych opinii ale zależy mi na bardziej aktualnych ponieważ zastanawiam się nad zorganizowaniem tam wesela i nie wiem czy mogę się spodziewać, że wszystko będzie oki? Mam jeszcze do wyboru Zajazd pod Jesionem oraz sale Roma na królewcu. Którą polecacie?
  • Czy orientuje się ktoś, czy któryś klub malucha oferuje zajęcia dla dzieci w wieku do ok. 2 lat (granica wieku podana orientacyjnie)? Chodzi mi o jakieś zajęcia dla dzieci i rodziców; raz, dwa razy w tygodniu, po 1-2 godziny. Czy ktoś z Was korzystał gdzieś z takiej oferty i jak takie spotkania wyglądają?
  • Witam , Czy ktoś był na weselu w Villi Demetrios w Kałuszynie ??? Jak jedzenie???
  • witam bawił się ktoś może na weselu/sylwestrze w w/w sali? jakie macie wrażenia? jak wystrój jedzeniie i obsługa? z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi :)
  • Nie jestem z Mińska a planuję tu zrobić wesele i nie orientuję się gdzie jest jakaś ładna sala, nie duża, bo na jakieś 80 - 100 osób max. Chciałąbym, żeby było na prawdę ładnie i żeby jedzenia nie brakowało. Oglądałam w internecie salę w partnerze i chyba jest niezła. Ale nie mogę znaleść zdjęć ze Stylowej i nie słyszałam żadnych opinii. czy moglibyście coś mi doradzić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się