salo

(111 wyników)
  • Szukam sali weselnej w okolicach Żywca, Węgierskiej Górki na czerwiec 2010, czy ktoś może mi polecić fajny lokal z ładną salą i przystępną ceną (ok. 140-150 zł/os).Zastanawiam się nad Melaxą ( www.melaxa.com.pl/imprezy.htm ) i Tycjanem ( www.tycjan.pl/index-6.html ),mieliście może okazję być tam na weselu?jakie wrażenia?
  • witam. poszukujemy osoby która ubierze nam sale na wesele na 21.09.2013? bardzo proszę o informacje jaka jest cena ubrania i co się w niej znajduje?
  • Witam! Czy organizował już ktoś wesele w Romantycznej w Bielsku lub był gościem??? Bardzo proszę o jakiekolwiek opinie na temat tej sali (jedzenie, obsługa, itd). Pozdrawiam
  • Witam wszystkich, jestem na etapie poszukiwan sali weselnej w okolicach Bielsko lub Zywca. Wesele planuje na ok 110 osob. Czy ktos z Was ma jakas godna polecenia sale weselna najlepiej z pokojami noclegowymi dla gosci? Czy slyszeliscie cos o Dworku Swietoszowka lub Sali balowej w Bujakowie. Sale wygladaja imponujaco ale chcialabym poznac opinie ludzi ktorzy mieli tam wesele lub cos slyszeli o tych miejscach.
  • SZUKAM ŁADNEJ SALI NA OK 50 OS. termin wrzesień 2011 , Oferty proszę na maila AniolekBB@wp.pl jeśli to możliwe zdjęcia i wstępny kosztorys.
  • Jeżeli ktoś szuka sal w Bielsku bądź okolicach można zajrzeć do spisu na portalu gdzie jest spis prawie 800 sal z całej Polski. www.twojasala.pl/slaskie
  • szukam jakieś ładniej sali na ok.70 osób w Bielsku lub okolicach, gdzie nie trzeba będzie zakupywać alkoholu, napoi i ciastek w lokalu. Chce się zaopatrzyć w te rzeczy sama w hurtowniach, gdzie jest znaczniej taniej. Proszę o namiary do sal:)
  • WESELE W ROMANTYCZNEJ w Bielsku Białej! NOWE !!! DWIE SALE BANKIETOWE ZŁOTA ORAZ SREBRNA (do 250osób),urządzone w eleganckim stylu w pięknym dworku ze ślicznym ogrodem. ORGANIZUJEMY WESELA,PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE ORAZ SZKOLENIA. POSIADAMY 13 LETNIE DOŚWIADCZENIE W BRANŻY I POTRAFIMY DOSTOSOWAĆ SIĘ DO POTRZEB ORAZ OCZEKIWAŃ KAŻDEGO KLIENTA. DLA KLIENTÓW ORGANIZUJĄCYCH PRZEJĘCIA WESELNE W ROKU 2010 PODRÓŻ POŚLUBNA W PREZENCIE !!! ZAPRASZAMY ! TEL.601 212 310 Włodek 669 699 929 Ela
  • Witam,Poszukuję sali na wesele w sierpien wrzesien 2010 ale bez kucharki kucharke mam swoją gdzie jest jaka nie duża sala OSP.Proszę o konkretne namiary.Pozdrawiam
  • Witam, Czy ktoś mógłby mi polecić niedrogą firmę która ładnie udekoruje mi salę w Kobiernicach?? A Kto Wam dekoruje sale czy robicie to sami??
  • Witam, moj slub koncem tego roku. Zastanawiam sie czy ktos sam dekorowal sale lub kosciol czy Wszyscy kozystaja z uslug profesjonalnych firm. Pochwalcie sie jak to bylo/bedzie w Waszym wypadku. Pozdrawiam
  • Cześć:)planuje wesele na koniec czerwca 2010...i jakie było moje zdziwienie gdy dowiedziałam sie że co fajniejsze sale to 2011..a jeden Pan mi powiedział 2013;/;/... Co do sal -ładna sala jest w Goczałkowicach..Złota podkowa-ale wolne terminy maja na 30 pażdziernika 2010...i troche ta Pani MENAGER...-dziwna. -fajna jest Sahara...ale maja zabójcze ceny i takie małe kruczki..a to ze jedna kawa w cenie a korkowe takie ze wyszło nam za butelkę...50zł!!! -hotel na błoniach -fachowa obsługa...
  • Witam szukam sali/ restauracji na wesele w roku 2010. Czy jest jeszcze coś wolnego?? czekam na informacje i pozdrawiam
  • Proszę o opinie osob, które miały wesele lub będą miały w Hotelu na Bloniach ale na małej sali:) My planujemy w 2010 dla okolo 45osób i mam obawy jak bedzie;)
  • Szukam sali na wesele na ok 80-90 osób, w okolicy Bielska-Białej (ślub będzie w Kozach). Będę wdzięczna za pomoc :)
  • planuję tam ślub w 2008r.!może się ktoś podzielić opiniami na temat tej sali? proszę o opinie tych co już tam byli,zarówno pary młodej jak i gości!
  • Witam wszystkich planujących wesele. Ja niestety z przyczyn wyższych jestem zmuszona odwołać swoje. może jest ktoś zainteresowany przejęciem terminu 18 lipca 2009r?Sala jest w domu weselnym Apollo(stare kino).Mnie osobiście bardzo się podoba i nie jest drogo- 140zl/os. W cenie jest wystrój sali, jedzenie, tort, ciasta, napoje zimne i gorące do oporu.Właścicielka bardzo konkretna i pomocna:)Proszę o odpowiedż
  • Szukamy na sierpień lub wrzesien 2010r sali weselnej na ok 110-130 osób w Tychach i okolicach. Interesuje nas jedna sala nie dzielona i nie na dwa poziomy... Kto doradzi??? Gdzie ją znaleźć ??? Poszukujemy także dobrej orkiestry weselnej i kamerzysty. Z góry dziękujemy za pomoc :)
  • szukam sali na wesele dla ok. 40-50 osób z miejscem do tańczenia, najlepiej z możliwym noclegiem dla większości gości w okolicach Bielska, dobrze by było jeszcze w tym roku :) ma ktoś może jakiś pomysł ? :)
  • Witam, Odstąpie jedną z najpiekniejszych sal na wesele lub inna okoliczość - salę Redutową Pod Orłem (przy ul.11-go Listopada) na dzień 15 sierpnia 2009r. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr tel. 602 333 521 Pozdr, Piotr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się