salo

(35 wyników)
  • Poszukującym lokali weselnych polecam bezpłatny katalog prezentujący zdjęcia, opisy i opinie o salach z całej Polski, poniżej link do katalogu z województwa Lubelskiego www.twojasala.pl/lubelskie
  • witam, potrzebujemy informacji na temat Zajazdu Fryderyk w Tomaszowicach. Czy ktoś z Państwa miał okazję być na weselu tam lub organizować wesele? Interesuje nas jedzenie, obsługa i inne przydatne informacje. Z góry dziękujemy za pomoc :))))
  • Witam poszukuję sali weselnej w lublinie lub okolicy 30 km, gdzie będziemy mogli sami zorganizować sobie wesele. proszę o informacje. i jaki jest koszt takiego wynajmu
  • Witam, pomóżcie mi jeśli chodzi o salę na wesele,chciałabym znaleść jakąs fajna i przede wszytskim profesjonalnie zorganizowaną chciałabym żebyście pisali tylko o tych które macie sprawdzone,
  • Hej! mój poprzedni post też dotyczył sali. Mam propozycję abyśmy się tu wymienili informacjami o organizowaniu wesela,a konkretnie chodzi o wynajem sali z jedzonkiem, bo jest chyba największy problem w tym całym przedsięwzięciu. Piszcie gdzie sami organizowaliście wesele albo byliście gośćmi. Skala ocen 1-6, kategorie: - wielkośc sali, ile miejsca do tańczenia - wystrój sali (sami czy już był i jaki) - rodzaj nakryć na stole i sposób podania potraw - obrusy (materiałowe czy inne, ...
  • Poszukujemy salę na ok.140 osób w Lublinie i okolicach. Będę bardzo wdzięczna za wszystkie informacje!!
  • Witam!!! planuję wesele w tym miejcu www.kalinka.lublin.pl czy kros ma jakies dowswiadczenia z tym lokalem? wyglada bardzo ladnie ale moze ktos wie jak sprawdza sie w rzeczywistosci? bede bardzo wdzieczna za opinie, pozdrawiam
  • Witam! Pod koniec sierpnia mamy wesele i sami sobie je organizujemy. Poszukuję sprawdzonej, profesjonalnej, niezawodnej firmy/kwiaciarni, która pięknie przystroi salę i kościół, nie będzie sprawiać dodatkowych stresów i nie wyczyści do cna i tak nadwyrężonego portwela;):) pozdrawiam i czekam na wasze sugestie i rady.
  • Zasypuje pytaniami, ale trochę się martwię tą salą i obsługą..Czy ktoś był i czy jest zadowolony po..
  • witam ja juz jestem po swoim ślubie i weselu, ktore odbyło sie w pazdzierniku. Ale mysle ze troche pomoge wszystkim tym, którzy wahają się lub mają dylematy. Kogo polecam a kogo odradzam z firm? - zaproszenia-zamówiłam na allegro, wyszło najtaniej i najładniej:) - sala wesela- Snopków-bardzo fajni ludzie, jestesmy bardzo zadowolenie, pyszne jedzenie i miła obsługa, minus-sala do tanczenia na pietrze, z zewnatrz dom nie wyglada rewelacyjnie - zespół - Idiom, mogło być, chociaż nie do k...
  • Witam was !!! Bardzo prosiła bym o pomoc . W związku o opinie o hotelu korona szczególnie teraz gdzie został on zmodernizowany i odbywają się 2 wesela na raz. Czy goście się mieszają ? Jak to wygląda. ??? Jak i również pytanie o orkiestrę o nazwie Convert. BŁAGAM POMOCYYYYYYYYYY :*:*:*
  • Witam, Czy ktoś z Was lub z waszych znajomych był może na weselu w Snopkowie? Chodzi mi dokładnie o kompleks parkowo- pałacowy? Mamy tam zarezerwowany termin na wesele i szukam opinii na temat tego lokalu. Bardzo proszę o pomoc.
  • Witam, w 2010 r. mamy wesele w Maciejowej Chacie w Miłocinie, jest to nowy lokal, bo powstał chyba jesienią 2007, i mało osób o nim pisze, czy macie jakieś informacje odnośnie jedzenia, obsługi i ogólnie wrażeń z tego miejsca, a może był już ktoś tam na weselu?
  • Proszę o opinie na temat lokalu Romax w Garbowie? Lub propozycje jakiegos lokalu na ok 150 osob? Z gory dziekuje
  • Witam, Przeszukuję właśnie sale na wesele w Lublinie, a że jestem niestety spoza Lublina to bardzo liczę na Waszą pomoc. Potrzebuję sali na 250 albo więcej osób. Wiem, że pewnie nie jest ich za wiele, takze prosiłbym Was o informacje na temat: - Czy i jakie to sale - Czy ktoś z Was moi drodzy był w nich na weselu i jak było - Czy było bardzo ciasno Dzięki z góry za wszelką pomoc. Pozdrowienia dla wszystkich przyszłych nowożeńców i tych, co wesele mają już za sobą.
  • Witam, Chciałam się dowiedzieć czy był ktoś może na weselu w Zajeździe Sas? Planuje zorganizować tam wesele w przyszłym roku wiec jeśli ktoś był to proszę o opinie. Z góry dziekuje!!
  • Kochani, czy jest tu ktoś z okolic Lubartowa? Poszukuję sali na wesele na +/- 100 osób. Wszystkie, jakie znam są dla Nas za duże, do Lublina za dalego... Może znacie taką salę?
  • co myślicie o tym lokalu????
  • Nowootwierany, piękny, stylowy obiekt - zespół dworsko parkowy DWÓR LEŚCE k Lublina posiada jeszcze wolne terminy w 2010 r. Serdecznie zapraszamy. www.lesce.pl
  • Co sądzicie na temat tych lokali? Jeżeli mielibyście wybrać na swoje wesele jeden z nich to który? Proszę o pozytywne i negatywne opinie na ich temat, wszystkie za i przeciw:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się