salo

(67 wyników)
  • Witam chcielibyśmy w tym roku wziąść ślub, a jak wiadomo pierwszym krokiem jest wybór sali, dlatego chciałam się zapytać o opinie o kilka sal weselnych we wrocławiu a mianowicie Hotel Vega, restauracja Wieniawa, dom weselny finezja, villa Ballo, czy Sala IMPEL na Mickiewicza.Zależy mi na opini o jedzeniu, wystroju, obsłudze i ogólnych wrażeniach. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi. pozdrawiam
  • Witam serdecznie, szukam sali weselnej na 200 osób w okolicach Wrocławia jeżeli przychodzi Wam do głowy jakaś naprawdę duża sala - może być w hotelu to bardzo proszę o wpisy ;) z góry dziękuję
  • Hey, szukam czystej sali z zapleczem kuchennym i sanitariatami we Wroclawiu. W szkolach podobno czesto odmawiaja ze wzgledu na parkiet. Jedna z formumowiczek podala mi adres sali na ul. Dlugiej, ale bez zadnych namiarow. Czy ktos moglby cos polecic? Wazne, zeby miejsce bylo sprawdzone. Dziekuje z gory
  • Pracuję w firmie, która otworzyła właśnie bardzo ciekawą salę bankietową, w związku z tym są wolne miejsca. Na mniejsze wesele jak znalazł:) societas.com.pl/podstrona.html?str=4,86 pozdrawiam A.
  • Witajcie, szukam sali na około 60 osób, zastanawiałam się nad Restauracją Impreza na karmelkowej, czy ktoś może był tam na weselu? Ślub w sierpniu 2009.
  • mamy zarezerwowaną salę na pl. Staszica czy ktoś miał tam wesele ?? Ewentualnie czy ktoś bawił się tam na weselu??Proszę o opinie jak było?Czy nie za mało jedzenia?Jaka obsługa itd.Proszę piszcie bo moja mama oszaleje do naszego wesela
  • Witam serdecznie, szukam sali weselnej na lato 2010 na maks 70 osób. Najlepiej w rejonie: grabiszyn, muchobór, oporów, nowy dwór lub centrum. Nie wchodzą w gre obrzeża wrocławia. Z góry bardzo dziękuję za pomoc i wskazówki :)
  • Mam pytanie-czy któraś z WAS nie wie,gdzie można zrobic przyjęcie weselne na 100 osób we Wrocławiu lub okolicach w stronę Poznania do 130zł za osobę?Szczerze mówiąc ślub dopiero w sierpniu 2009, ale nie mogę znaleźć nic takiego.
  • witam wszyskich! bardzo was prosze o namiary na jakąs dużą sale w okolicach wrocka. dzownilam juz do starej garbarni i za drogo, na dworze na koncu świata nie ma wolnych terminów znalazlam tylko jedną w żarach tylko ze jest osobna sala do tanczenia i do jedzenia i nie wiem czy to jest dobre rozwiązanie...pomóżcie..... planowany termin 16 sierpien 2007
  • Witam okazało się że na nasze wesela nie przyjedzie wiele osób w związku z czym musimy zmienić sale ,restaurację.Będzie około 35 osób i nie bardzo wiem gdzie we Wrocławiu szukać takiej restauracji :(( wesela 16 czerwca!Może ktoś pomoże???
  • Witam Poszukujemy sali we Wrocławiu na wesele na około 40-50 osób.Co możecie polecić? Pozdrawiam
  • Witajcie :) Jesteśmy dopiero na początku poszukiwań sali na wesele. Gdzie nie zajrzymy proponują cenę powyżej 100zł za osobę. Znacie może miejsca do 30km od Wrocławia lub we Wrocławiu, gdzie ceny są przyzwoite (np. poniżej 100zł) ? pozdrawiam:)
  • Czesc dziewczyny, mozecie mi podac namiar na jakas firme z dolnoslaskiego zajmujaca sie dekoracja sali, stolow? Kiedys widzialam linka do bardzo fajnej firmy, ktora miala rozne typy dekoracji w rozne pory roku, ale nie moge znajesc teraz tego watku. Pomozcie.
  • Z powodów rodzinnych mamy do oddania termin wesela 5 września 2009 w Restauracji "Renesans", 10 km od Wrocławia. www.renesans.wroclaw.pl Chcemy odzyskać zadatek. Kontakt: Alfred_B@interia.pl
  • szukam sali orkiestry i fotografa na wesele 18.07,09 Ciezko z terminami a jak juz jest miejsce to ceny zabojcze.Byl kotos na weselu w hotelu hellon?
  • Witam. Zamierzamy tam zrobić przyjęcie weselne,czy może ktoś był,albo organizował wesele.Jakie jedzenie,obsługa,sala.Dzięki za pomoc.
  • Jako że zaplanowaliśmy ślub na lipiec 2011 piszę do Was o porady. Czy zaczeliście już czegoś szukać? macie zarezerwowane miejsca? jak wybieraliście kościół? czekam na wasze opinie i podowiedzi, bo tylko wydawało mi się że to może być proste...:)
  • Czy miał ktoś wesele albo był w domu weselnym simplex na monopolowej? Proszę o opinie bo jestem bardzo ciekawa, bo to jest chyba mało znane miejsce.
  • Interesuja mnie wszystkie opinie o tym miejscu. Jakie jedzenie, CENA, obsluga, klimat, wszystko :) Z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się