-
Czy ktoś posiada jakieś informacje o tej sali? Jak wygląda już wiem,
a jakies inne szczegóły - ceny, menu, właściciel i oferta?
Prosze o opinię i pomocne uwagi.
-
całkiem fajna sala. czy mial tam ktoś swoje wesele?
-
witam,
chcielibyśmy zrobić w Jamajce wesele. prosimy o opinie. pilne
-
Poszukujemy opinii na temat sali Jamajki w Mykanowie.
-
Czy miał już ktoś wesele na tej sali?
Proszę o opinie osób, które już tam były.
-
-
Witam,
możecie polecić jakąś fajną salę weselną w okolicach Cze-wy? najchętniej w stronę Jury. Dobre jedzenie, obsługa i fajna okolica? czy to możliwe...
-
Witam,
w przyszłym roku organizuję wesele i co prawda mam już zarezerwowaną salę, ale przyznam że nie jestem do końca do niej przekonana.. Czy znacie jakieś sale/restauracje w Częstochowie, które są naprawdę eleganckie, urządzone z klasą i słynące z dobrej organizacji imprez weselnych? Chodziłoby mi o coś w podobnym klimacie do Constancji -> www.hotelconstancja.pl/constancja.html. W mojej opinii jest tam naprawdę pięknie, jednak co z tego skoro jest zbyt mało miejsca (pomieści góra 70 o...
-
Witam
Poszukuję namiarów na dekoratora z Częstochowy lub okolic, który robi ciekawe dekoracje sal weselnych w miare przystępnych cenach. Jeśli macie to poproszę o kontakt na mój e-mail tigerq@poczta.fm. Z góry dzieki.
-
Hej Forumowicze!!
Mam pytanie czy ktoś z Was był może na sali weselnej w Michałowie Rudnickim?? Jeśli tak, to poproszę o kilka zdań na jej temat. Bardzo zależy mi na odpowiedzi. Z góry dzięki
-
Czy ktoś z Was organizował swoje wesele bądź też bawił się na sali
Casablanca na ul. Poselskiej 12/32? Jeśli tak, bardzo proszę o opinie
na temat tej sali. Będę ogromnie wdzięczna!!! :)
-
Możecie polecić jakąś ładną salę weselną w Częstochowie lub okolicach, mieszczącej ok 100-120 osób? Zależy mi na fajnym klimacie i elegancji. Kilka ładnych sal znalazłam na www.gdziewesele.pl/Czestochowa/ ale może macie jakieś doświadczenia i możecie coś polecić?
-
Witam!
[img]undefined[/img]Chciałabym poprosic o opinie o sali Genesis w Rudnikach. Np. jak jest z kimatyzacją ( mamy wsele w czerwcu), stołami za filarami. Właścicielka wspominała o remoncie, bo zdjęcia na stronie internetowej są z początków, może ktos wie coś więcej.
Za informacje z góry dziękuję. :)
-
Poszukuję sali weselnej na mniej wiecej 120osób,w miare taniej, co byscie polecili?
Na terenie Częstochowy
-
Hej! Czy ktoś był już może na sali Stanley w Blachowni. Sala jest
piękna, ale chodzi mi o jedzenie, obsługę, itd. Planujemy wesele i
poważnie zastanawiamy sie nad tą salą. Proszę, piszcie.
-
Witam. Jaką salę- fajną i niedrogą polecilibyście na wesele jednodniowe na ok.60 osób???Ja myślałam o sali Oliwia w Kuźnicy lub restauracji Malaga na ulicy Rolniczej...Byliście może tam? Macie jakieś opinie, spostrzeżenia?? Pozdrawiam :))
-
co myślicie o sali la torre czy sala na 100 osób nie bedzie za mała ?
-
prosze o opinie...
-
jaka sala w Częstochowie będzie idealna na nie duże wesele dla 70 osób????
-