salo

(94 wyniki)
  • Czy może ktoś mi polecić salę weselną w Ciechanowie lub okolicach w przystępnej cenie z miejscami noclegowymi dla gości?
  • proszę o opinie na temat w/w sali, czy warto zrobic tam wesele?
  • czy ktos slyszal najnowsze opinie o pani wlascicielce sali dalia w Chruszczewie slyszalem ze sala i jedzenie super ale wlascicielka niekoniecznie czy ktos cos wie idzie sie z nia dogadac?
  • Witam. Pilnie potrzebuję kontaktów do osób lub firm zajmujących się dekoracją sali na wesele. Ten dzień już niebawem, a mnie "zaprzyjaźniona" dekoratorka wystawiła do wiatru... Kogo polecacie? :)
  • witam wszystkich, chce przestrzec wszystkich przed właścicielami sali Agat w Grudusku, wczoraj miałam przyjemnosc/ nieprzyjemnosc tam sie bawic. Jak zamawiałam Sylwestra dla 4 par (cena 330 para) właścicielka 2 razy powtórzyła mi że jest wódka ( 0,5 litra) na parę, jak przyszło co do czego to postawili 3 połówki na 10 par, jak poszłam do nic to się wypierała ze nic o wódce takiego nie mówiła i ze niby nigdzie nie daja wódki na pare... Szefostwo chamskie, całkiem pozbawione kultury, nie polec...
  • Gdzie w Ciechanowie lub okolicach znajdę salę na wesele do wyprawienia z własną kucharką? Proszę o podpowiedzi i opinie w tym temacie :)
  • Hey:) Jakie sale polecacie na wesele w Ciechanowie i za jaką cenę można wynająć salę????
  • [b]Jak w tytule :) proszę o propozycje Ciechanowa ewentualnie okolice :) [/b]
  • Witam, szukam sali z dobrym jedzeniem i wystrojem na ok 30 osob w Ciechanowie i okolicach. Chce zorganizowac małe przyjecie dla najblizszej rodziny. Fajnie gdyby mozna wyjsc na zewnatrz (jakas altana na swiezym powietrzu) lub jesli chociaz w srodku lokalu bedzie ladny elegancki wystroj gdzie mozna bedzie posiedziec i pobiesiadowac. Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz
  • czy w nowym centrum jest sala zabaw dla dzieci?jakie ceny?i jak wyposażona?
  • Moze ktoś z Was wie gdzie w Ciechanowie lub w bliskiej okolicy są jakieś interesujące sale na 18?
  • Witam!! Dziś jadąc samochodem zobaczylem reklame na samochodzie, sala weselna MAGNAT, niestety wiecej nie doczytalem. Ma ktos jakies info o tej sali? planuje slub na ponad 200 osob, ale malo sal spelnia moje wymagania, moze Wy cos o niej wiecie. Ile osob pomiesci, jakie sa ceny itp? i w ogole, gdzie sie znajduje? Pozdrawiam
  • Drodzy Forumowicze! poszukuję sali na szkolenia w pięknym Ciechanowie. Ponieważ moje poszukiwania w sieci (poza NOT'em) nie przyniosły rezultatu zwracam się do Was z gorącą prośbą o informację. Gdzie mogę wynająć sale na szkolenie?
  • [b]Super sala weselna okolice Pułtuska SZUKAM!!![/b]
  • Właśnie otwierają taką salę na niechodzkiej dawniej romeo, duża ładna i niedroga tel 698893710
  • sala(4)

Witam, szukam nie za dużej sali na wyprawienie 16-tych urodzin, chcę zaprosić ok. 30 osób, chodzi mi tylko o samą salę, wie ktoś może coś i jaka cena?
  • niedlugo mam 18 urodziny i nwm gdzie wyprawic co polecacie i jaka jest cena??
  • Uwaga na nowopowstala sale balowa.(jak to mowia"rude jest wredne")
  • Czy ktoś w ostatnim okresie miał wesele w sali weselnej w Gołotczyźnie? Chcielibyśmy zorganizować tam wesele ale po ostatnim sylwestrze zastanawiamy się czy warto chodzą pogłoski że się poprawiło czy to prawda?
  • Poszukuje ladnej sali weselnej na biezacy rok. jesli ktos cos wie o wolnych terminach bede wdzieczna za info. Moze ma ktos sale do odstapienia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się