salo

(50 wyników)
  • Witam. Czy ktoś może doradzić gdzie w Warszawie można wynająć salę gdzie możemy się spotkać ze znajomymi i naszymi małymi dziećmi (ok. 20 miesiecy)- 10 dorosłych i 5 dzieci. Potrzebna nam sama sala przystosowana do pobytu w niej dzieci, bez żadnego animatora ani niczego takiego. Jedzenie i napoje przyniesiemy sami. Nigdzie nie mogę znaleźć oferty na samą salę, wszędzie są urodziny z poczęstunkiem i animatorem. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
  • warszawskie e-mamy, jakie znacie, polecacie/nie polecacie sale zabaw dla 1,5 roczniaka? jeśli mozecie podac też ceny Wiem ze jest cos fajnego w BUWie, w Hula Kula, za 30zł razem wejście z dorosłym, ale nie da sie upilnować żeby starsze dzieci nie "spadały na głowe" maluchom (info od koleżanki)
  • Chciałabym wybrać sie z dzieckiem do takiej sali zabaw.Córka ma 2 lata ale chciałabym zabrac jeszcze półtoraroczniaka.Gdzie w Wawie sa jakies takie fajne sale zabaw,najchetniej po prawej stronie Wisły lub cos blisko Centrum?
  • Chciałam się wybrać z dzieckiem do Warszawy do sali takich wielkich sal zabaw typu Kolorado. Gdzie najlepiej się wybrać z dzieckiem do takiego miejsca, w jakich miejscach Warszawy? W Kolorado byłam kiedyś jak chodziłam do podstawówki, pamiętam że to miejsce z dużą liczbą piłeczek i zjeżdżalni :) więc nie wiem czy gdzieś są jeszcze inne takie miejsca, dziewczynka ma 6 lat, proszę o rady. Chciałam również wiedzieć czy np.potrzebne są jakieś buty (domowe?) czy na boso się tam biega? Zakła...
  • Pozdrawiam serdecznie, ostatnio zorientowałam się że już niema Kidsplay na Ursynowie przy Geant (obecnie Real). Córka była tam kilka razy wiosną i potem to zamknęli. Teraz ma 3 lata i coś w tym stylu by jej bardzo odpowiadało. Czy wiecie gdzie się Kidsplay przeprowadził? A jeżeli już go niema w Wawie to do kąd chodzicie ze swoimi pociechami, jak chcą się wyszaleć? Próbowałam salę zabaw w Galerii Mokotów, ale córka tam nawet niechciała wejść. Nawet jak ją zostawiam na godzinę w Ik...
  • Witam, Czy ktoś coś wie o tej sali ? Ja wiem, tylko tyle, że otworzono coś takiego... może ktoś tam był... albo zna adres strony www..... POzdrawiam Monika
  • Pytałam na Małym dziecku, ale żadna z matek chyba nie bywa. Może tutaj znajdzie się jakaś wyrodna:-) Czy znacie jakieś fajne sale zabaw dla maluchów w Wawie, w których rodzice mogą bawić się z dziećmi? Dziś przypadkowo trafiłyśmy w takie miejsce i był szał i radość. Mieszkamy w Centrum, więc w grę wchodzi Śródmieście, Wola, Ochota, Mokotów, ewentualnie Bemowo.
  • Z GORY GORACO PRZEPRASZAM ZE PISZE NIE NA TEMAT. Czy ktos moze mi polecic jakas dobra sale weselna w Warszawie lub okolicach? W cenie do 300 zl za osobe, i zeby przede wszystkim bylo SMACZNE JEDZENIE. Piszcie, blagam, jesli mozecie cos polecic, bo zaczynam popadac w panike, nic fajnego nie moge znalezc, wszyscy znajomi ktorzy juz sie pobrali narzekali na marne żarcie podczas wesela.
  • Z GORY PRZEPRASZAM ZE PISZE NIE NA TEMAT Czy ktos moze mi polecic jakas dobra sale weselna w Warszawie lub okolicach? W cenie do 300 zl za osobe, i zeby przede wszystkim bylo SMACZNE JEDZENIE. Piszcie, blagam, jesli mozecie cos polecic, bo zaczynam popadac w panike, nic fajnego nie moge znalezc, wszyscy znajomi ktorzy juz sie pobrali narzekali na marne żarcie podczas wesela.
  • Cześć, Jestem nowa w Wawie (Włochy) i nie mam pojęcia gdzie spędzać deszczowe i zimne dni z córeczką (1,5 roku). Nie mam babci ani cioci do ktorej mogę skoczyć na kwake i jakoś czas minie ;), dlatego proszę o jakieś podpowiedzi. Dzięki
  • Moja 5-latka marzy o imprezie urodzinowej, na które mogłaby zaprosić koleżanki i kolegów (w sumie kilkanaścioro dzieci - gł równolatki + parę młodszych). Niestety w mieszkaniu pomieścimy max. 5-6 dzieci (a z ich rodzeństwem i rodzicami będzie baaardzo ciasno), poza tym w mieszkaniu pełno akwariów - mąż dostanie zawału :)) Idealnym wyjściem byłoby wynajęcie sali (konieczna toaleta i mile widziane zaplecze kuchenne)- wolałabym bardziej kameralną atmosferę z własną organizacją zabaw...
  • Czesc, To znowu ja Agnieszka. Czy nie ma więcej mam na Saskiej Kępie?
  • Witam, poszukuję jakiś fajnych miejsc w Warszawie, gdzie mogłabym wybrać się z moim 2latkiem. Najlepiej Mokotów, Ursynów. Gdzieś, gdzie można fajnie się pobawić (są zabawki, zjeżdzalnie itp) i nie jest bardzo dużo dzieci.
  • Zapraszamy na zajęcia dla dzieci w wieku 1- 5 lat wraz z rodzicami do Centrum Rozwoju Dziecka na Ursynowie. Chcemy stworzyć miejsce gdzie dzieci i rodzice mają bawić się wspólnie. To nie będzie przechowalnia, gdzie można zostawić malucha i iść na zakupy. Wyposażenie sali zabaw będzie tak dobrane, by poprzez zabawę odkrywać i rozwijać w dzieciach wszystkie wrodzone zdolności. Zajęcia ruchowe, plastyczne, muzyczne, zajęcia dla dzieci leworęcznych oraz gimnastykę dla mamy i dziecka prow...
  • witam mam pytanie, który szpital polecacie w Warszawie? i dlaczego tzn jest znieczulenie refundowane? poród rodzinny? dobra opieka noworodków.....pierwsze dziecko rodziłam w Międzylesiu ale teraz chciałabym urodzic w innym szpitalu, poniewaz nie jestem zbytnio zadowolona z opieki noworodków w tym szpitalu no i generalnie cały osprzęt w tym szpitalu....i łazienki poprostu wołają o pomstę...... pozdrawiam poradzcie
  • Dużymi krokami zblizają się drugie urodziny mojego synka. Chciałabym mu zorganizować urodziny w miłym, kameralnym miejscu ale jednocześnie niepozbawionym atrakcji dla dzieci, bo goście to przecież dzieci chociaż w zróznicowanym wieku wraz z rodzicami zatem i dla nich chciałabym żeby było jakieś wyodrębnione miejsce. Hula Kula i tym podobne wydają mi się miejscem za jakieś dwa, trzy lata... Proszę o jakieś propozycje, sugestie. Może gdzieś byliście, sami organizowaliscie. Podzielcie się doświa...
  • Drogie mamy, od razu zaznaczę, że próbowałam przez wyszukiwarkę, ale się poddałam (może to ta ciąża :)), więc postanowiłam zapytać - gdzie na Mokotowie lub Ochocie jest fajne miesce na organizację urodzin dla 2-latki. Reszta zaproszonych dzieci będzie w podobnym wieku. Myślałam o Edukado na Ochocie, ale właśnie idziemy tam na urodziny kolegi córeczki i nie chcę sie powtarzać :). Z góry dziękuję i życzę słońca (które niestety właśnie zaszło).
  • Hej! Szukam jakichś zajęć na wakacje dla mojej córki,która idzie od września do przedszkola- ma ktoś jakieś informacje gdzie się one odbywają? Njlepiej 2 razy w tyg.po 3 h-by córka mogła sama zostawać w celu przezwyczajenia się do braku mojej obecności? Pozdrawiam! Kasia
  • Witam, w zwiazku z nadchodzącymi urodzinami syna szukam miejsca do zorganizowania jego urodzin. czy sa jakieś miejsca w Warszawie ktore możecie polecić?
  • Szukam dużej sali zabaw pod dachem w warszawie. Rozczarowała mnie bardzo Inka Play ( czy jak to się pisze ) za to świetnie jest w Kolorado na Jelonkach - z tym, że już się młodemu trochę "znudziła". Sala jest ogromna, i szukam jakieś o podobnych gabarytach. Jeździcie do takich sal z dziećmi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się