salo

(51 wyników)
  • Gdzie można wynając sale w Wałbrzychu na 30 osób?(Na przyjęcie okolicznościowe)
  • Witam! Mam pytanie czy ktoś widział nowo otwartą salę na Chrobrego?Sala Bankietowo-Balowa .Planujemy wesele, ciężko z salą, czy ktoś już tam był na weselu, jakie jedzenie, ceny? Może ktoś nam doradzi? Dziękuję
  • chciałabym zorganizować wesele na 50 osób. jaką salę moglibyście mi polecić. dziękuję za odpowiedzi
  • Jak w temacie i za ile ?
  • Odstąpię salę weselną w nowym, eleganckim hotelu ESPERANTO w Swidnicy - www.hotel-esperanto.pl Menu do uzgodnienia. Termin - 18 czerwiec 2011r. Więcej informacji - karolina-i-tomek@tlen.pl lub 608060831
  • Słuchajcie doradźcie gdzie jest jakies fajne miejsce na wesele w okolicy dla 60 os, musi byc z noclegiem bo wszyscy z wrocka no i najlepiej z fajnym plenerem na poprawiny. Słyszał ktoś o Zaciszu trzech gór w jedlinie zdroju???
  • wiem ze gdzies na białym kamieniu, interesuje mnie szczegolnie U MIKOŁAJA bo ponodz tam sa dla mniejszych dzieci -moj ma roczek i lubi małe zjezdzalnie i basen z piłeczkami(suchy) i bujaki i tam ponodz sa.... ma ktos adres,strone www albo telefon??
  • proszę o namiary na firmy, które zadbają o wystrój Kościoła i sali za rozsądne pieniądze
  • Jak w temacie, co możecie polecić. Dodam że nie interesuje mnie cena a jakośc.
  • Może mi ktos polecić salę na wesele w wałbrzychu. Będzie to małe wesele na jakies 40 osób
  • Czy powinna powstać sala z możliwością gry tylko i wyłącznie w badmintona. Wyznaczonymi boiskami, profesjonalnym sprzętem i innymi bajerami?
  • sala musi być wmiare duża tak na 70 osób,
  • Koło PKSu wczoraj stawiali stragan gdzie stał kiedyś kiosk z ciuchami i był ryneczek , stragan to blaszak , kto w ogole wydal na to pozwolenie żeby w 21 wieku robic cos takiego w centrum miasta , wstyd dla walbrzycha jak cholera , to juz lepszy był kiosk niz ten stragan
  • dla dzieci,nowa, na grota roweckiego ponoc?
  • czy ktoś w tym roku był lub organizował tam jakąś imprezę? prosze o opinie, mam zarezerwowany tam termin na sierpien 2011 na wesele i jesli sa jakies minusy tej sali chcialabym wiedziec, zeby moc zwrocic na to uwage....
  • Poruszony wątkiem o 9fali zastanawia mnie Wasze podejscie do problemu palących w lokalach. Czy przeszkadza Wam jak ktos kurzy w waszej obecności. Czy lubicie zadymione knajpy? Zdaje sobie sprawę, ze taki lokal ma swój klimat i nie jestem zwolennikiem zamykania pubów ale IMHO brakuje w Wchu lokali z wydzieloną salą dla niepalących. Po powrocie do domu z kolacji i piwka ciuchy badaja sie tylko do prania. Śmierdzą kwaśnym dymem, ze az w oczy szczypie :( Bylem ostatnio pod wieżą. Jesz...
  • czy to praqwda czy ktos cos wie ??
  • Witam serdecznie wszystkie mamusie oraz przyszłe mamusie. Mam do Was zapytanie, które dotyczy porodu. Proszę o odpowiedzi na temat ;) Obecnie szykuję się porodu. Zastanawiam się nad Wałbrzychem lub okolicy typu Świdnica czy może Świebodzice. Proszę o rady. Wiem, że Wałbrzych na wyposażenie najlepsze ale jakoś nie mogę się przekonać. Może wynika to z doświadczenia jakie miałam podczas pobytu na patologii ciąży, gdzie przy badaniu grupa lekarzy gapiących się jak szpaki, do teg...
  • WItam Was serdecznie Na 9 maja mam termin wyznaczony w Latawcu na zabieg usunięcia bocznych migdałków oraz trzeciego. Zabieg ma przeprowadzić Pani doktor w znieczuleniu ogólnym z tego co mi mówiono zabieg ma być we wtorek w godzinach południowych. Mam pytanie do rodziców, którzy są po takim zabiegu czy jest to coś strasznego dla dziecka? Proszę podpowiedzcie mi co przydatne będzie w szpitalu dla nas, żeby przetrwać ten czas, wiem że dzieko moje bardzo jest strachliwe, na zwykłej szczepionc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się