salto

(4 wyniki)
  • przepis(6)

czy ktos moglby mi sprawdzić?nie wiem czy mam dobrze:) z góry dziekuję For this recipe you will need : - 1 kg. potatoes - 0,5 kg. cucumbers - 1 lettuce - 1 kg broccoli - 5 eggs - a some oil Instructions: First wash eggs, broccoli, cucumbers, potatoes. Put Pell the potatoes and cucumbers. Then cook eggs 10 minutes. Later cut eggs dice and chop potatoes, broccoli, cucumbers and mix all ingredients. Pour oil add a little salt and pepper. ...
  • Dostałam kosmetyk i na 100% nie jestem pewna co do zastosowania, cyt. z opakowania: "For a sense of indulgence and total weel-being.Give your skin a special treat with the spa salt scrub.When massaged into damp skin this highly effective exfoliator wil remove dead skincells and stimulate circulation to help breakdown fatty deposits. The massaging action will leave you with a healthy glow, whilst the fragranced oil will help to moisturise and protect your skin. Directions:Scoop ou...
  • taki produkt wypuscil niedawno na rynek niezmordowany Heinz (do niedawna pisali przez "s"). Czy to tylko aby zwrocic uwage na ich produkt? Czy sa inne powody? Spotkalem sie kilkakrotnie z pisownia pluralisu -z zamiast -s i tylko na internecie i na amerykanskich serwerach, a wyraz warez znany komputerowcom nie jest tozsamy z wares. Skad sie wzielo to -z i czy Heinz nie przegial?
  • Witam, bardzo potrzebuje przepis na tradycyjna sałatke jarzynową, ale napisana po angielsku... musze wysłac do znajmych. Czy może ktoś mi podac strone w internecie, gdzie znajdę taki przepis? a może jeszcze na inne potrawy polskie. Z góry dziękuję Życzę miłego dnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się