jar-30 28.06.11, 21:04 Witam Mam pytanko,był ktoś z e-papierosem w Egipcie?Są kłopoty na bramkach?Jak ma się prawo do e-papierosa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_spike Re: e-papierosy 28.06.11, 21:09 Byłam, nie miałam nigdzie żadnych problemów, jak przechodziłam przez bramki miałam go w torebce. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: e-papierosy 09.02.12, 17:09 Żadnych problemów na bramkach, na lotnisku, ani w samolocie :D Odpowiedz Link Zgłoś
raunau_cowboy Re: e-papierosy 09.02.12, 19:06 w Egipcie (poza samolotem ale samolot to nie Egipt) z paleniem w przestrzeniach publicznych nie ma w ogóle problemu ;-) M. in.dlatego bardzo go lubię Odpowiedz Link Zgłoś
darek.b70 Re: e-papierosy 04.06.13, 11:57 A właśnie jak to się ma do palenie w samolocie można czy nie bo właśnie od paru miesięcy jestem użytkownikiem i nie wiem czy będę mógł korzystać w samolocie jak i na lotniskach polskim i egipskim w miejscach nie wyznaczonych do palenia. Odpowiedz Link Zgłoś
koniug Re: e-papierosy 04.06.13, 14:05 na lotniskach masz miejsca wyznaczone - nie musisz ostentacyjnie siedziec na odlotach i palić - zawsze pozostaje wejście do toalety ;) w samolocie - albo "przez rękaw" - bezdymowo;) albo...toaleta (czujki nie wyłapią pary wodnej) jeśli masz na myśli siedzenie w fotelu i puszczanie chmury - zapomnij :) generalnie zasada jest jedna - nie można :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzio Re: e-papierosy 05.06.13, 08:30 Witam, na Okęciu kabiny lub palenie bezdymowe, w Egipcie na lotnisku, wydzielone strefy. W hotelu (Sułtan) zwrócono mi uwagę, że puszczam "dymek" w miejscu gdzie jest zakaz palenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
darek.b70 Re: e-papierosy 05.06.13, 11:20 Czyli czy papieros czy E-papieros to i tak zakaz i tak szkoda. Więc można wrócić do normalnego tytoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadzio Re: e-papierosy 06.06.13, 09:42 Witam, tu się mylisz. Dzięki e-papierosowi można zerwać z nałogiem po 42 latach palenia. Mnie się to udało i od 3 lat nie miałem tytoniu w ustach, a od roku nie używam już e-papierosa Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś