bialas.bolek 13.08.05, 12:27 Piąty na Liście Samoobrony do Sejmu jest Zbigniew Jan Rzewuski. No, no. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Re: Lista Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:56 To niemożliwe???!!!, czyżby w Siedlcach Samoobrona miała swego Wice!!!, co na to Symanowicz i Rada Miasta?, za taki numer z Samoobroną powinien byc wakat na stanowisku wice. A może J.Z. RZ. miał problemy z autolustracją w PiS-ie? Rzeczą się rzeczy ciekawe? Oj, będzie się działo???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Lista Samoobrony IP: 80.51.51.* 13.08.05, 15:31 tacy jak rzewuski powinni byc najwyzej furmanami (bez obrazy dla powozacych)- tylko koryto sie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Lista Samoobrony 13.08.05, 15:42 Może zna pan całą listę. Jeżeli tak to proszę napisać. Myślę, że o Rzewuskim to plotka. Zresztą - dziś wszystko mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
goscxctfdqrx Re: Lista Samoobrony 13.08.05, 15:51 Uważam że to tylko pana Rzewuskiego sprawa jesli potrafi być z jednymi i drugimi i potrafi się znaleźć-to akurat cecha pozytywna-polityk musi taki być. Ważne że chce iśc do przodu i chce coś robić dla ludzi. Niestety na stanowisku vice nie miał żadnych szans aby sie wykazać, zresztą pan Ambroziewicz takze. Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Lista Samoobrony 13.08.05, 16:05 goscxctfdqrx- nie rozśmieszj mnie. Jeżeli założenia polityki Samoobrony odpowiadają członkowi PiS to należy powiedzieć znaną bajkę o Wacusiu kur Wacuś nie gra. O jakich ty szansach mówisz? kto jemu nie pozwalał się wykazać. On po prostu nie umiał, bo nie ma o tym pojęcia i żadnego przygotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeh Re: Lista Samoobrony IP: 81.15.159.* 13.08.05, 16:23 Brawo neutron6! Masz rację! Hasło Rzewuskiego "Pomagałem innym i będę pomagał" to najgłupszy wymysł polityka! Komu ten kandydat pomógł? W czym? Teraz wiadamo z jakimi krasnoludkami trzymał V-ce z Pis! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Lista Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 16:54 Nie będę się wypowiadał na temat kwalifikacji ZJRz. Janek prosty gość ale ma cel - postanowił zostać posłem. Ma prawo chcieć, marzyć i dążyć do celu. Ostatnie lata poświęcił się temu celowi. Przypomnę, że to on jako pełnomocnik PiS organzował tę partię w Siedlcach. To do niego zwracali się i Piłka i niecały rok temu Tchórzewski. Popełnił szereg błędów, ale kto ich nie popełnia. Przykre jest to, że koledzy z partii zorientowawszy się, jakie realne szanse ma Rzewuski postanowili pod pretekstem zbyt wcześnie rozpoczętej kampanii usunąć go z listy na dwa dni przed jej rejestracją. To są koledzy? Dla mnie to podłość. Mogę zrozumieć frustrację Janka, chociaż krok ze startem z listy samoobrony jest moim zdaniem za daleko idący. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Lista Samoobrony 13.08.05, 20:09 > - postanowił zostać posłem. za wszelką cenę, pod jakakolwiek flagą > Ma prawo chcieć, marzyć i dążyć do celu. ale czy my musimy płacić za czyjeś marzenia > Popełnił szereg błędów, ale kto ich nie popełnia tylko ten co nic nie robi :-)) > To są koledzy? Czy w polityce można mówić o koleżeństwie? Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Lista Samoobrony 13.08.05, 20:35 mariano, w wyścigu do koryta, trudno szukać koleżeństwa, w dodatku jeśli kilku walczy o to samo miejsce. Piszesz "postanowił zostać posłem". Pomiędzy postanowić, a zostać jest daleka droga. Choć niektórzy potrafili i nadal potrafią miejsce w parlamencie "kupić" rozdając dobrą kiełbasę wyborczą. Co prawda rzadko, ale się zdarzało (Wielkopolska). Myślę, że kiedyś wreszcie dojdzie do tego (optymista), że w polskim sejmie będą ludzie, którzy mają wykształcenie, normalnie poukładane pod sufitem i będą wiedzieć po co tam się jest wybieranym, a nie tacy, którzy tylko chcą. Na temat jego kolegów, którzy go wygryźli lepiej zamilknę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Lista Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 21:31 a ja myślę, że mariano ma troche racji:) a co do kiełbasy wyborczej to nie trzeba aż do wielkopolski sięgać. jutro w mościbrodach to co tylko imprezka z okazji iluś tam lecia zakładu pana borkowskiego. koń by sie uśmiał. i pewnie jeszcze na to jaką kase z unii wyrwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Lista Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 21:37 E tam z unii.... Kampanie to on sobie robi wrzucając jej koszty w koszty firmy. Czyli po prostu.... za jego "10 lecie" klienci zapłacą w parówkach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Lista Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 21:40 tak. ale z unii też podobno dostał. m.in. na oczyszczalnie ścieków. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_lantern Re: Lista Samoobrony 14.08.05, 17:48 Gość portalu: marek napisał(a): <cut> za jego "10 lecie" klienci zapłacą w parówkach;-) Prawda by to może i była, gdyby gość był właścicielem (przepraszam za wyrażenie) Tepsy. Wtedy faktycznie koszty kampanii, w mniejszym lub większym stopniu, pokryli klienci. Ale gość nie jest monopolistą na rynku (ba, nawet w regionie ma niezłą konkurencję), w związku z czym zarzut jest raczej bezzasadny. Nikt Ci przecież nie każe kupować parówek (czy innych produktów) z firmy M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIABLOO Re: Lista Samoobrony IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 22:46 tak masz rację panowie TCHURZEWSKI i PILKA nie dosc ze sa tchurzami to jeszcze na dodatek pazernymi lajdakami ....no coż jak wiekszośc politykow, ktorzy nie wiedza co zrobić z forsą ....pan RZEWUSKI chociaz ma forse ,,,ale nie jest pazerny zahlanny i chciwy...potrafi dostrzec CZLOWIEKA nie jest zmanierowany bo do pieniedzy doszedł ciezką pracą...PAN RZEWUSKI ma wyksztalcenie takie jakie ma i to wystarczy zeby byc prawym czlowiekiem ,oraz reprezetowac zwyczajnych ludzi....zatrzymajcie sie pomyslcie ....dokad zmierzacie panowie TCHURZEWSKI I PILKA-chcialo by sie powiedziec ....ale jest takie powiedzenie ,,pluj prosiaczkowi w twarz to powie ze deszcz pada,,tak jest i z naszymi politykami ....ech BIEDNY NARODZIE coż z tego ze na forum nawzajem sie opluwaja jak to jest waskie grono i kazdy wie kim jest dyskutant ...a te anonimy to tylko dla zabawy zeby bylo ciekawiej .....zdawalo by sie że schodze z tematu ,ale nie tak jest w polityce im ktory jest bardziej bezczelny tym wygrywa .... jak barany w walce na rogi.....o uczciwosci nie ma tutaj mowy jesli juz to go wyrzucic ...po co ma przeszkadzac a noż by zaczął walczyć jak ZORRO....a po co nam dzielic sie z innymi..NIE TRZEBA POPADAC W SKRAJNOSĆ TRZEBA ISC SRODKIEM ...PANOWIE -WLADZA....życie jest naprawde krotkie ..moze czasodpocząć cieszyć sie swoimi pieniedzmi ,domami ,samochodami....nie badzcie jak KACZOR SKNERUS dajcie innym szanse uczciwym prostym ludziom zwyczajnym ludziom TRZEBA OCZYSCIC W KONCU ARENE POLITYCZNA Z TYCH ZASIEDZIALYCH LENI......POLITYCE POTRZEBNY JEST SWIEZY TOWAR A WIEC CZEMU BY NIE PAN RZEWUSKI... Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Lista Samoobrony 16.08.05, 23:05 "Polityce potrzebny jest świeży towar a więc czemu by nie pan Rzewuski" Towar już nie taki świeży. No chyba,że w Samoobronie ? W każdym razie dobrze, że dostrzegłeś człowieka, który "nie jest zmanierowany bo do pieniędzy doszedł ciężką pracą" i "ma wykształcenie takie jakie ma ma i to wystarczy żeby być prawym człowiekiem". Widocznie nie dla wszystkich jest to tak jasne jak dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIABLOO Re: Lista Samoobrony IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 23:21 wiesz krzycho....dla mnie to jasne bo mam oczy i w dzień kiedy pracuja urzednicy bywam tu i tam i zawsze widze co chce zobaczyc lub to co jest do zobacznia ..nie da sie ukryc i nie trzeba byc jasnowidzem zeby w bialy dzień widziec kto gdzie dokad i z kim jest i bywa...wiesz- tylko co niektorzy swoje maski pchają na stronice gazet jak ..kurier tygodnik zycie siedleckie....pan JAN nie zaśmieca swoja osoba i tak nudnych gazet nigdy nie odmowil jakiej kolwiek pomocy tym z gorszej polki tym niechcianym tym innym fizycznie zeby bylo jasno niepelnosprawnym...zawsze pomaga tym ktorym jest ciezko i nie liczy czasu nie zasmieca swoja osoba i tak nudnych gazet on jest tam gdzie potrzeba i gdzie go oczekuja i wiesz ...zawsze jest zadowolony i taki swoj taki ze mozna z nim pogadac na rozne tematy nie jest zarozumialy i nigdy sie nie wywyzsza...CZY TEGO NIE WIDAC ..TO JEST JASNE JAK SLONCE.mowisz nie dla wszystkich czy reprezentujesz wszystkich ????? czy to jedynie dla ciebie jest ciemno?????nie ryzykuj mow zawsze za siebie i mow >>według mnie lub moim zdaniem<<nie gniewaj sie krzychu ale kazdy widzi to co chce zobaczyc ....nie ma ludzi idealnych ale sa na pewno ludzie dobrzy i o wielkim sercu do takich nalezy bez watpienia według mnie PAN RZEWUSKI i basta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Lista Samoobrony IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 20.08.05, 00:12 Diabloo nie opowiadaj pierdół o człowieku, który nie ma pojęcia o funkcji którą piastuje i o funkcji, którą chciałby piastować(poseł). Może on ma dobre serce. Nie neguję, bo nie znam jego dobroczynności. Ale jeżeli tak to niech idzie na szefa PKPS a nie na posła. Do sejmu trzeba ludzi z głową. Wreszcie może wybierzmy mądrych i wykształconych, a nie niedouczonych, którzy nie znają się na stanowieniu prawa tylko na robieniu komuś dobrze. Tacy ludzie równie dobrze mogą być zagospodarowani znacznie niżej niż sejm i to z pożytkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIABLOO Re: Lista Samoobrony IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 16:40 MISIU..nie opowiadam pierdół....w sejmie potrzebni sa ludzie ,ktorzy znaja życie...... wszyscy ci wyksztalceni za przyslowiowe jajka grabia tylko do siebie ...malo obchodzi ich los zwyczajnych ludzi...wyksztalcenie to nie madrosc zyciowa ... nie myl pojęc...trzeba przejsc przez zycie tak aby doswiadczyc wszystkiego .......ale po co ci takie pierdoły........pokaz mi jednego tak wykształconego posła co by po zdobyciu STOLECZKA W SEJMIE troszczyl sie o ludzi ...wybacz ale nie znam takiego a mam prawo mioec nadzieje i mam nadzieje ze PAN RZEWUSKI bedzie takim w sejmie jakim jest obecnie czyli po prostu czlowiekiem...MISIU prosze ciebie bardzo nie truj o wyksztalceniu bo dobrze wiesz ile kosztuje wyksztalcenie jedna trzecia pensjii urzednika na dobrym stolku....nie opowiadaj mi pierdól wiecej o wyksztalceniu .... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Lista Samoobrony 16.08.05, 04:05 tak na marginesie. uważam, że załatwili pana jana bez mydła w tym PiS-ie. zbudował im tu partię a oni go tak na zbity pysk wywalili pod błahym i co tu dużo mówić "dmuchanym" pretekście. koledzy cholera. mało elegancko go załatwili. czekali do ostatniej chwili z wyrzutką, żeby nie miał szansy na start do sejmu. znaczy się boją się go. zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: Lista Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:05 1. Filipek Krzysztof Poseł na Sejm Międzyleś 2. Skwierczyński Grzegorz Radny Województwa Rzążew 3. Chmielak Waldemar Stanisław Rolnik Kownacica 4. Michalski Artur Antoni Przedsiębiorca Warszawa 5. Rzewuski Zbigniew Jan Pracownik samorządowy Siedlce 6. Bartosiewicz Ewa Prawnik Mostówka 7. Borzym Edward Przedsiębiorca Karlusin 8. Godlewska Małgorzata Rolnik Godlewo- Gorzejewo 9. Tyszkiewicz Zbigniew Urzędnik Pułtusk 10. Chmielewski Andrzej Leszek Rolnik Krynica 11. Konopka Jadwiga Prawnik Siedlce 12. Włodarczyk Artur Taksówkarz Mińsk Mazowiecki 13. Talkowski Władysław Przedsiębiorca Łyse 14. Jasiński Adam Przedsiębiorca Trzcieniec 15. Zalewska Izabela Lektor Pilawa 16. Żochowski Zdzisław Rolnik Grądy 17. Kordowska Ewa Nauczyciel Boby 18. Siwek Hanna Kierownik ds. marketingu Małkinia 19. Bojkowski Zenon Przedsiębiorca Wyszków 20. Łubian Kazimierz Mechanik Choiny 21. Zawadzki Edward Rolnik Czekanów 22. Gram Sławomir Andrzej Bezrobotny Węgrów 23. Zdanowska Beata Pracownik biurowy Siedlce 24. Mielewski Jerzy Bogdan Menadżer Wołomin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Lista Samoobrony IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 13:49 A gdzie Izdebski? Miał startować do sejmu z 2 miejsca i nie ma go na liście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Lista Samoobrony IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 16.08.05, 17:18 Wstydzę się, że ziemię siedlecką będzie w sejmie reprezentował nijaki Grzegorz S. Ludzie ratujcie. Na czym ten człowiek się zna? To całe oblicze populistycznej Samoobrony. Nie wiem czy byłby z niego dobry sołtys, a co dopiero poseł. Polska zginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Lista Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:12 podobno rodzina pan tchórzewskiego. ile w tym prawdy, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Lista Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 09:38 Eeeeee - chyba nie. I tak się rodzi plotka:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yxmena Re: Lista Samoobrony 17.08.05, 16:57 Skąd w Tobie tyle goryczy?Grzegorz S. jest inteligentnym,wykształconym człowiekiem i miejmy nadzieję że będzie godnie reprezentował region siedlecki.Jeśli uważasz,że Ty zrobiłbyś to lepiej i byłbyś lepszy ,to przecież też możesz reprezentować...to jest właśnie polska metoda,opluć,napisać bzdety i się wstydzić -pytanie tylko za kogo się wstydzisz?Chyba za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Lista Samoobrony IP: 81.15.159.* 17.08.05, 17:23 nie rozśmieszaj mnie, bo jak będę miał "zajady" (oby nie) to będę cierpiał z jego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
yxmena Re: Lista Samoobrony 17.08.05, 21:26 Nie zamierzam Cię ani rozśmieszać,ani zasmucać.Mam po prostu inne zdanie nt tej osoby.Wolny kraj i wolno mi!A tak wracając do tematu,to uważam że nadszedł czas na to,aby młodzi przejmowali ster,zwłaszcza tacy,którzy od kilku lat przygotowywali się do tego.Co masz przeciw Grzegorzowi S,oprócz tego,że go nie cierpisz?Co potrafisz dać Ty innym,poza oczywiście niczym nieuzasadnioną niechęcią i agresją????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Lista Samoobrony IP: 81.15.159.* 17.08.05, 22:11 wiesz co, dużo pływam na żaglach i najczęsciej jak sami młodzi wypłyną na szerokie wody, to kończy się to wywrotką. Taka jest prawda. Jeżeli ten twój młody od kilku lat przygotowywał sie do tego żeby zostać posłem to muszę ci powiedzieć, że niewiele mu to dało, bo był w marnej szkole. Czy go nie cierpię? - nie, po prostu go znam i wiem na co go stać. Widzisz dla mnie posłem może być również młody człowiek, ale mądry, poważny i myślący. Jeżeli ktoś by znalazł (napewno tacy są) 460 takich młodych ludzi, to podpisuję się i rękami i nogami pod tym żeby byli posłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Lista Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 11:26 widzę, że kierujecie się emocjami, a tu one powinny iść na bok. Każdy wrzucający kartkę do urny powinien sie zastanowić czy dany kandydat jest kompetentny i czy może spełnić obietnice wyborcze, czyli trzeba go dobrze znać. Ja też podobnie jak twój przedmówca znam pana G.S. i uważam, że nie ma predyspozycji na posła. I jak się okazuje nie jestem sam. nie wiem tylko skąd wziął 100 tyś bo podobno tyle trzeba było zapłacić za miejsce. A może to plotka? Odpowiedz Link Zgłoś
yxmena Re: Lista Samoobrony 18.08.05, 13:13 Znam pobieżnie Grzegorza S. ot kilka razy rozmawiałam z nim,wydał mi się inteligentnym młodym człowiekiem.Moim zdaniem lepiej On niż "stara gwardia".Ja w każdym bądz razie stawiam na młodych.Jest jeszcze jedno - przecież nie musisz na Niego oddawać głosów,być może znasz lepszych kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Lista Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 17:43 Znam Grzegorza. Jest ciekawym człowiekiem. Słyszałem i o dobrych rzeczach z jego udziałem i o tych, które nie świadczą o nim dobrze. Pewnie tak jak o każdym można powiedzieć i dobre i złe rzeczy. Nie zagłosuje na Grzegorza dlatego, że reprezentuje ugrupowanie na czele, którego stoi szubrawiec, człowiek ktory nie ma żadnych predyspozycji do pełnienia słuzby publicznej. To kryterium jest dla mnie szalenie ważne, bo identyfikacja z tego typu człowiekiem jest dla mnie czynnikiem dyskredytującym. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Lista Samoobrony 20.08.05, 00:12 Nie zagłosujesz na niego bo jesteś członkiem PO.I nie przystoi tobie innych kandydatów na prezydenta RP nazywać szubrawcami.Może za rok trzeba będzie zawrzeć porozumienie "ponad podziałami" i co? Tego ani tobie ani sobie nie życzę ale jako rozsądny człowiek, nie polityk, wiesz,że wszystko się zdarzyć może. W każdym razie sobie i tobie życzyłbym więcej dystansu, czego w tym gorącym okresie nam trochę brakuje.Pozdrawiam. Ps.Park trzeba odnowić i dbać o starówkę w Siedlcach. Drogi, chodniki poprawić. Szkoły niepotrzebne pozamykać. Poważną firmę co da pracę ściągnąć do Siedlec. A jeśli już to dać nadzieję,że zmieni się na lepsze dla tych co czekają na mieszkania komunalne i dla tych co chcieli im nocą dom burzyć ( zachowałeś się godnie). Tyle na ten czas... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Doświadczenie samorządowe : BRAK 29.08.05, 17:14 No to zeby nie było : www.bip.mazovia.pl/p_radni_osoba.asp?id=36 dla mnie wazne : Doświadczenie samorządowe >>brak<< ale znalazłem rowniez ciekawy wątek : Wiceprzewodniczący Komisji Edukacji, Nauki i Szkolnictwa Wyższego i Wykształcenie średnie, Zespół Szkół Rolniczych w Siedlcach, student WSH w Pułtusku, Wydział Administracji Publicznej Poczekam az sie wykształci i zdobędzie doswiadczenie samorządowe, jak na tym polu sie popisze moze bedzie mial szanse aby go obdarzyc zaufaniem. Jesli taka osoba jest na drugim miejscu to naprawde braki kadrowe sa widoczne w Samoobronie. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Doświadczenie samorządowe : BRAK 29.08.05, 17:14 No to zeby nie było : www.bip.mazovia.pl/p_radni_osoba.asp?id=36 dla mnie wazne : Doświadczenie samorządowe >>brak<< ale znalazłem rowniez ciekawy wątek : Wiceprzewodniczący Komisji Edukacji, Nauki i Szkolnictwa Wyższego i Wykształcenie średnie, Zespół Szkół Rolniczych w Siedlcach, student WSH w Pułtusku, Wydział Administracji Publicznej Poczekam az sie wykształci i zdobędzie doswiadczenie samorządowe, jak na tym polu sie popisze moze bedzie mial szanse aby go obdarzyc zaufaniem. Jesli taka osoba jest na drugim miejscu to naprawde braki kadrowe sa widoczne w Samoobronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa jacka Re: Doświadczenie samorządowe : BRAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 17:11 trzeba jednak przyznać, że ma facet jaja i potrafi przeciwstawić się politycznej mafii. Czytałam jego reklamę w Tygodniku Siedleckim w której demaskuje chore układy na samej górze władzy. Jakoś nikt inny nie mówił wcześniej, że władza buduje sobie pałacyki za grubo ponad 100 baniek. Za to ma u mnie plusa. Będę mu się przyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
duffy_duck Re: Lista Samoobrony 20.08.05, 02:00 Gość portalu: mariano napisał(a): > Znam Grzegorza. Jest ciekawym człowiekiem. Słyszałem i o dobrych rzeczach z jeg > o > udziałem i o tych, które nie świadczą o nim dobrze. Pewnie tak jak o każdym > można powiedzieć i dobre i złe rzeczy. Nie zagłosuje na Grzegorza dlatego, że > reprezentuje ugrupowanie na czele, którego stoi szubrawiec, Nie znam Pana Grzegorza ale jeśli jak piszecie jest mlody inteligentny itp. to co on robi w samoobronie - moze jest ślepy i głuchy ? Mariano masz szacunek dla takich osob ??? Jakby powiedzial Herbert to kwestia smaku, ja dziekuje i nie mam checi Pana Grzegorza poznać. W tym przypadku moja sygnaturka wydaje sie w 100% okreslac cele pana Grzegorza. Duffy Duck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIABLOO Re: Lista Samoobrony IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 16:47 MISIU zajady powstaja od oblizywania tego i owego i brudnych łyzek i od WYPOWIADANIA BRUDNYCH SŁÓW I W OGOLE TO ZAJADY MAJA NIEGRZECZNE DZIECI .....A SMIECH TO SAMO ZDROWIE....... WIEC SMIEJ SIE DO UTRATY THU NARODZIE TYLKO SMIECH NAS URATOWAC MOZE....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIABLOO Re: Lista Samoobrony IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 16:44 MISIU zeby soltysi rzadzili POLSKA na pewno by nie zginęłła....jakos jestes negatywnie nastawiony A MOZE TYYYYYYYYY?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miz Re: Lista Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:13 nie wiem jak Wy ale ja nie postawiłbym na ZJ Rzewuskiego złamanego grosza. bo jak można zaufać komuś kto jest nałogowym hazardzistą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś